![]() |
cs_militia je to :D
de_aztec se je isto igrao na veliko. Pogotovo kasnije kad smo vidjeli da "de_" mape donose taktiziranje i kompetitivni način igranja. |
Citiraj:
i onda odeš u wc i ispališ hitac u drekec koji onda eksplodira :D |
U ovoj igri zoom je isključivo na click to zoom i click to unzoom, nema hold to zoom?
|
Citiraj:
Na triggerbot (oružje automatski opali čim se nišan nađe na neprijatelju) sam već oguglao a i vidio sam da veliki dio ekipe nema pojma što je to. |
Citiraj:
|
Ne
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Šteta, u svim pucačinama sam na hold to zoom i ovo je bzvz
|
Ali možda i bolje da mi ne odgovara, prijatelj mi je rekao da su world of warcraft, dota, counter strike i league of legends najveća zla u gaming svijetu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Отправлено через SM-N986B |
Pero moj najbolje ti se onda vratit na fortnajt ili koje vec cudo igras i gg svima. :)
|
Ne čini mi se ni Fortnajt kao neki dobar izbor radi hrpe vrištećih klinaca :D
|
Gledam live finale u stockholmu, preludo. Prejaki su nema šta, vjerojatno je i velika lova u pitanju, krcata Arena ljudi :)
|
Pred nama je zadnji dan velike završnice osme sezone A1 Adria lige, a danas gledamo CS:GO završnicu! Četiri tima bore se za titulu prvaka, a samo će jedan zaslužiti naziv najboljeg - je li to 4glory, PORTUGAL, Marten Gaming ili iNation?
IGRAMO ZA KIARU! Podsjećamo te da je ovogodišnje Reboot Online Games Week izdanje u znaku humanitarne akcije za djevojčicu Kiaru koja se bori sa zloćudnom bolesti. Upiši !donations u chat i saznaj sve informacije! YT: https://www.youtube.com/a1adrialeague TW: https://www.twitch.tv/a1adrialeague TROVO: https://trovo.live/a1adrialeague Donacije za Kiaru |
Pokušavamo sin i ja igrat CSGO.
On u fortu “rastura” u usporedbi a njegovom ekipom, u csgo nekog pogoditi je puno teže. Probao u ja, video u prilogu, u nekim dijelovima se čini da se samo pogodak u glavu broji? Inače ne psujem, al ta igra mi jede živce, nije to za mene https://youtu.be/ojcWjUD8y50 |
Broji se i tijelo, ali u videu jednostavno nisi precizan. Kompletno promašuješ metu. Smanji pucanje pri kretanju, i smanji spray'n'pray.
|
Jesam (neprecizan) al ipak imam sumnjivih hitova.. Npr. prvi na videu, sami trenutak prije nego on okine mene, imam dva pucnja njemu u prsa.. pa mi to cudno.
|
|
Kretnje i Ak47 ne idu zajedno. Treba uhvatit balans pucanja i kretnje, najprecizniji si kad stanes ali to su milisekunde pa treba vjezbat. I ciljanje je drukcije, privikavanje na brzinu misa traje mjesecima :)
|
Nije to igrica za preko noci, imam preko 1600h pa sam jos uvijek Master Guardian I
|
Citiraj:
Jedan hit njemu u ruku (lijevu), drugi hit kada skoči u njegovu desnu nogu, 3. hit njemu ponovo u lijevu ruku i zadnji hit u prsa u isti trenutak kad on tebe "one-tapa". Tu je sada ms u pitanju, znači ping ili desync, ali on tebe ubija prije... I moraš znati, imaš healt bar, nije svaki pogodak insta kill. |
Nema tu nikakvog desynca, s onakvim smg-evima mos imat 7-8 hitova u ruku/nogu pa cak i dio u prsa bez killa hladno, treba ciljat glavurdu. Nije isti dmg/armor penetration smg-a i ak-a npr.
Jednostavno si los, provaj naucit mehaniku igre, prvenstveno da se ne mices dok pucas, googleaj csgo "stutter step", pokusaj ne sprejat nego burstat po par metaka, ciljat glavu itd. Igra je teska, skill ceiling brutalno visok i ucenju nema kraja, ali je s razlogom najbolji kompetitivni (takticki) fps na svijetu. Sretno! |
R.I.P. CS GO :stoopid:
2012-2023 |
RIP =(
jel se sad svi prebacuju na 1.6 :D |
Koliko mi je zao ,toliko mi je drago. Prvo, jedan od official servera je u Vienni (Beč)sto za nas znaci jako puno, bas se vidi razlika kad sam spojen direkt u Beč ili kad me routaju u Beč preko npr Frankfurta. Ako Vienna rasiri kapacitete bit ce super za nas jer mi je ping super i lag takorec nepostojeci. Csgo me uvijek bacao u Poljsku ili Njemacku i morao sam se cesto prilagodjavati. Vidjet cemo kako ce raditi sada kad nema vise csgo i sad su svi na cs2 serverima
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:53. |