![]() |
Citiraj:
radi super na Desire HDu.. ja ju osobno nemam, ali mi je javljeno da radi! |
Ne znam jeste li upoznati s ovom temom. Koristim modanu mapu i navigaciju već jako dugo i radi bez ikakvih problema. Više ni nemam neku drugu navigaciju jer ovo radi i offline ako se prekeširaju mape (uključi se u labsima). Jedino je još uvijek potrebno biti online za iniciranje navigacije.
Instalacija je zapravo još jednostavnija nego što piše u prvom postu. Ako imate rootan uređaj: 1. Skinete maps5.11.0-ownhere.apk 2. Promijenite ime u Maps.apk 3. Pod Manage applications, Forse stop i clear data i cache 4. Sa root explorerom ili ES File Explorerom odete u /system/app (mountati system kao read/write) i za svaki slučaj kopirate nekamo postojeći Maps.apk 5. Na isto mjesto kopirate novi Maps.apk koji ste skinuli i promijenili ime I to je to (eventualno restart ali meni radi i bez restarta), imate novu verziju Google mapsa kojoj radi navigacija i još štošta. Ako ovo slučajno ne radi, možete restartati u Recovery, mountati system i onda: adb pull /system/app/Maps.apk ;spremite negdje backup ove aplikacije i na njeno mjesto stavite novi Maps.apk ili dodajte path na kraju adb push Maps.apk /system/app ;isto možete na dodati lokalni path gdje se nalazi apk adb reboot ;reboot iz CLI :) Ako niste rootali svoj uređaj, onda instalirajte maps5.11.0-ownhere-signed.apk. Mana je što će te imati instalirana dva Google mapsa, jedan s malim zelenim o na iconi. |
Gdje se uključi to da radi offline?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Dostupan je novi poweramp na marketu. Sada je player definitivno najbolji koji ima. Dodano je hrpu novih stvari kao npr. Limit glasnoće i stereo expander. I puno je ljepši. :)
|
Move the Box. U početku jednostavno a kasnije buljim u te kutije i buljim... :D
|
Ajmo hakeri trebam pomoć
Ima li neka aplikacija s kojom mogu preko nekog sučelja tipkat smsove koristeći tipkovnicu od PC a ne touchscreen? Mogu se povezat na komp sa telefonom pomoću WiFi i BT ako to išta pomaže... |
SMS2PC ili EasySMS
|
Citiraj:
Remote Desktop |
Citiraj:
|
|
Zanima me ima li neki 1click task killer ili neki program koji može zaustaviti određene servise da se ne pale non stop?
ovo 1 click task killer mi je dosta važno inače imam galaxy tab gt-p1000 ...i nije rootan :goood: koristim neki widget za go launcher ex...ok je..samo me zanima, ima li neki način da se baš servisi recimo od facebooka zatvore? jer ga niti ne koristim toliko često, a svako toliko kada klikčem X da makne programe koje koristi, svako toliko se pojavio ASTRO ili FACEBOOK iako ne koristim :S još jedno pitanje: Kada rootam, gubim garanciju..ali ako se nešto kasnije desi s mobitelom, mogu li ja unrootati (kako se već kaže) i onda kda ga odnesem na garanciju, da oni ne znaju da li je rootan ikada bio pa da garancija ipak vrijedi? |
poz. moze preporuka za neku app slicnu SBsettings-ima na jafonu.
nasao sam Quicker, jel to cemu? hvala. |
quicker radi sasvim uredno, preporuka.
|
Ima neki dobar progrm da mi zaustavi procese da se ne pojavljuju non stop u task manageru? čak iako očistim :)
|
Citiraj:
Android sam to rješeava odlično. Baci oko na ove članke: FAQ: Why You Shouldn’t Be Using a Task Killer with Android Why you don’t need a task killer app with Android |
Mozes npr zamrznuti odredene programe sa Titanium Backup (trebas root) pa ti vise nece otvarati te programe, ali nema potrebe ako mislis da ti neka aplikacija guta bateriju jer kao sto je Juice vec rekao, Android sve to rjesava. Ja sam to radio dok sam imao SGS1 samo iz razloga da oslobodim cache memoriju za meni potrebnije programe. Htio sam da mi npr opera mobile, poruke i gmail budu stalno u cache.
|
Neki gore bezveze,stoga u GO Launcheru postoji fora integrirani task menađerčić u kojem se moze zaustavit proces do manualnog pokretanja :)
|
Citiraj:
jel ima neka slicna? i nema buttona za usb hot-spot/tether :-( edit1: hm, ima opcija za napravit shortcut, ali naravno baci poruku da to radi samo na paid verzijom. jel mi moze neko potvrdit dali se time moze napravit shortcut na USB tether on/off na placenoj verziji? hvala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
koju verziju si stavio, free? ja sam uspio namjestit da kad spustim "glavnu" lentu tamo kliknem i udem u quicker, ali to je opet jedan korak previse :nono:. :chears: |
Citiraj:
Watchdog Task Manager |
Citiraj:
Stavio sam free samo da probam, sumnjam da je u paid to drugačije riješeno.. no, ajd vidi |
Ajmo znalci,kako da koristim doma wifi?
Imam carnet i speedtouch router Instalirao sam wifi pppoe i busybox al to mi ne radi ili ja ne znam koju sifru moram ukucat? Dali ima još koji način da se spojim na net... |
kako ili kojom aplikacijom onemogućiti bilo kakvo pozadinsko spajanje osim željenog.
Konkretno htc 2.2 želim kad uključim npr u browseru zero facebook da nema baš nikakvog pozadinskog spajanja ili syncanja. Dao sam primjer ali poanta je ista - da ništa ne troši promet bez moje želje i dozvole - bilo da me pita bilo da moram omogućiti/onemogućiti. |
|
hvala, ako još netko ima preporuku - poželjno za nerootan uređaj i što jednostavnije (nije za mene :) )
|
jedno brzinsko. dali je sigurno/pametno koristit AdAway?
:chears: |
Citiraj:
Osobno koristim AdFree |
Citiraj:
zato sam ga stavio :lol2:. :chears: |
decki moze preporuka za neki grocery list program. na iphone-u sam imao aNote i radio mi je savrseno. nazalost njega nema za android.
bitno mi je da ima onako listu i kad prekrizim nesto da to ode na dno inace se izgubim. :chears: edit:nasao sam ga, zove se easy note na androidu. dosta je losiji od onoga na iphone-u :-(. |
Remember the milk
http://www.rememberthemilk.com/services/android/ Ili upogoni Google tasks uz npr CalenGo ili gTasks. |
Jel netko probao Exfoliate aplikaciju? Kad ju idem skinut sa marketa piše mi da mi HD2ca nije podržana :/
|
|
Citiraj:
|
CroTouristGuide - aplikacija za pretraživanje smještaja na portalu www.crotouristguide.com
|
Citiraj:
Meni neće radit,morat ću drugi router uzet. Nexus S,probat ću još poslije sa custom ROM-ovima al samo sam rootao mob i na stock ROM-u mi je. Koju verziju busyboxa imaš? |
Ja imam ginger al i na froyu mi je radilo bez problema, naravno custom romovi. Verzija busyboxa je 1.92 cm7.1 . I jesi li isprobao onaj alice pppoe?
|
Ma nisam probao,probat ću sad neki custom ROM,pa ću vidit...A nebi htio bezveze se gužvat sa 2 routera u sobi ako ne moram.
Moja verzija je 1.93.1 |
Mail klijent za Android?
Pozdrav
Htio bi primati mailove iz firme na svoj mobilni uređaj kako bi bio u tijeku sa događanjima. Mail server je Exchange, no meni odgovara i POP3 protokol. Koji mail klijent odabrati? K9 mail je previše bugovit i non stop mu nešto ne štima, a njega mi preporučaju cijelo vrijeme na stranim forumima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:41. |