![]() |
Citiraj:
P.S ako sam zasao u zabranjene sfere molim moda da obrise :). |
kolko primjecujem i citam; razni taskmanageri ne rade na froyi. zbog cega se onda jos uvijek nalaze na samom vrhu skidanih aplikacija sa marketa? ima li ikoji od njih funkcionalnost na androidu 2.2 sad kad je iz samog sustava omoguceno "ubijanje" odredenih appova i procesa? koristite li ih jos nakon update.a na 2.2?
|
Da,pozivi,sms,bluetooth,wifi,gps,3g,tipkovnica,programi,android market, ma sve zivo radi osim naravno te kamere koja jos nije podrzana. Sad za bateriju neznam tocno jer je mob na punjacu posto mi je citav dan ukljucen 3g,dakle na xda forumu pise da moze izdrzat osam do dvanaest sati. Da ovo nije rom ,to je kao program tezine oko 250mb koji se pokrece u winmo . Dakle kad se digne to je posve samostalan sustav neovisan o winmo..
Sto se tice task managera,dosad sam ih isprobao tri medju kojima je jedan nase proizvodnje. TO su Dss active process killer,android tweaker i android system info,dakle svi rade svoj posao. Ova zadnja dva programa nisu samo task manager sto je ocito,dakle dobro ih je imat jer olaksavaju neke stvari.. Sve u svemu android mi se vise svidja naspram wina jer je daleko vise finger friendly. |
Ma imam ga i ja na kartici, alo dok ne srede driver za bateriju tj. powermanagment to je neupotrebljivo. Šta će mi mob sa 12h baterije.
|
Citiraj:
|
nego, da priupitam, dali ste imali kakvih problema u spajanju na wifi u ovisnosti o tome koji je router, čini mi se da imam nekih čudnih problema pri spajanju na zyxel dok na ostalima radi sve normalno?
|
Citiraj:
|
Imam problem sa x10:
svaki put prilikom pokušaja uspostavljanja poziva jednostavno prekine pa moram ponovno zvati....nije softwareski, imam sve nove upgrade-e i reinstalirao sam android.... promijenio sam čak i postavke da ide preferirano gsm.... i opet ne radi kako spada... da li je imao netko sličnih iskustava? možda rješenje? unaprijed hvala! |
Citiraj:
Mob je vrlo brz, ima jako dobar ekran no nazalost ekran je resistive. Imao sam KU990 viewty, ali ovaj ekran mi je dosta bolji(u vidu prikaza slike i osjetljivosti). Kvaliteta izrade je u skladu s cijenom, nije na najvisem nivou ali je zadovoljavajuca. Wireless i GPS rade jako dobro, GPS nalazi satelite u roku 30-45 sekundi, dok wireless ima jako dobar prijem signala. Mob mi se jednom srusio no baterija je bila na 1-2% tako da je vjerojatno to imalo udjela u tom rusenju. Kuciste je plasticno, s time da je obrub metalan, sastrane gdje se mob drzi. Ako se malo pritisne mob zna "skripati" no opcenita kvaliteta izrade mobitela je zadovoljavajuca. Igre idu jako brzo na mobu, procesor od 600 MHz je tu pokazao svoju snagu. Ima brdo aplikacija za skinuti s MArketa tako da su mogucnosti prosirenja gotovo neogranicene. S time da je vecina aplikacija for free. Osobno me odusevilo to sto mob podrzava voip i SIP (sipdroid) tako da se mogu spojiti na Trixbox centralu i sve radi kao podmazano... |
Fala stari, mislija sam da svi biže od lga. Nemam pojma moram poć u tmobila da vidim model oni ih imaju popaljene. Ovo za dizanje na 2.1 jel sigurno, negdje sam snimija da lg misli izdat brdo optimusa, da nije 2.1 za njih, a gt540 ostane na 1.6
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo rootanje nije nista strasno i komplicirano, a otvara vrata puno lipim stvarima :D |
I onim malo manje lipim,pogotovo kad se pojaviš na garanciji s rootanim telefonom :D
EDIT: na cafe mobilu sam pročitao da je izašao službeni 2.1 update za G2 Touch(hero) od T-Mobile HR. Pošto sam ja svom rootao mamu,molio bi za neku potvrdu jer se tamo i nisu baš prebili od pisanja :D |
Citiraj:
|
Jesi probao? :)
|
Vise puta :D
Ja us prosjeku jednom tjednom mjenjam ROM.ove :) |
Pa ok,kaj unroot treba za mjenjat ROMove? kolko sam skuzio,rootaš ga da dobijes mogucnost mjenjanja cooked ROMova :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Super,dobro da znam ako napravim zaron s mojim G2 :D
Kakvi su ovi Villanovi romovi? Preporucuju mi da cekam 1.5 da se spoji s novim radiom.... |
Citiraj:
|
Totalno su ukenjali s tom promjenom ekrana. Istina normalni korisnik niti ne bi trebao rootati niti flashati ali s ovim je ta radnja postala složenija.
|
Citiraj:
Probao sam i Villanov ROM, radi dobro, jedan od poznatijih i kvalitetnijih ali nisam bio zadovoljan baterijom, pa sam isao dalje. Sad sam na Aurax.u sa ovim modom Zadovoljan sa i baterijom, i performansama, a i ne grije se toliko Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Moraš stvarno biti srećko da bi ga ubio :D Jeste primjetili kako unlockani Desirei drže dobru (istu?) cijenu i nakon 3 mjeseca? Da nisu uletili ovi lockani SLCD modeli, dam se kladiti da bi cijena išla naviše zbog manjka mobova na tržištu i dobre potražnje... |
Citiraj:
Custom ROM već može značajno podići upotrebljivost uređaja :) |
Citiraj:
Igrat ću se opet malo u nedjelju...... klokao sam sve sad cu malo i mob :D |
Citiraj:
|
|
poz, kupio sam si HTC wildfire i zanima me postoji li neka aplikacija za andorid pomocu koje se mogu spojiti na laptop te koristiti internet sa laptopa?
mozda ne treba aplikacija pa ako netko zna nacin kako se spojiti na net preko laptopa bio bih vrlo zahvalan... thx xD |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ma razocaran sam wifi-jem zasad.. u splitu slabo/nista otvorenih veza..a cini mi se da je i slab domet.. |
Ako imate Windows 7 možete ga sa http://www.connectify.me/ pretvoriti u WiFi hot spot.
|
Citiraj:
Napravi se access point, android prepozna wifi, ukucam pass i spoji se no kad otvorim market kaze da nema konekcije.. Probao sam isključiti firewall ne ne pomaže.. |
Citiraj:
|
Uh koji sam bedak, kupim najbolju karticu za WIFI (alfa awus036h) i ne skužim da ima opciju mobilnog wifi hotspota. Dakle kad pokrenem tu opciju iz alfa upravljačkog programa sve radi, mob se spoji i koristi sheranu konekciju.
No connectify.me ne radi, ili mi mob javi da se spojio ali ne može na net ili kao što reče avukovic samo se bezuspješno connecta.. EDIT: petljajući po opcijama alfa upravljačkog programa i connectify.me uspio sam upogoniti i da radi preko njega, čini mi se kad je brža konekcija preko connectify-a no na koncu program mi nije neophodan za funkciju sheranja konekcije kompa i moba.. |
da, najnoviji je software...u servisu kažu da je software-ski problem, pa se sve vrti ukrug...
any HELP?! |
Ako je problem softverski, nosi u servis na reklamaciju. Staviti će ti novi OS. Ako i dalje bude zezalo, traži drugi mob.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:38. |