![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
vjerojatno je i njoj prisjeo hg spot
|
Citiraj:
Rebuild HG-a je privremen koliko se čini... |
Citiraj:
Tako da je to bilo logicno da ce udarno biti tu svaki dan pa malo po malo nestati.... Sad, Mihaela ili ne Mihaela, HG spot ipak vise kotira nego oni kriminalci iz Linksa na garancijma.... |
Evo moram pohvalit HG...
Nakon dopisivanja s Mihaelom i servisom u ZG, moj 19" LCD (1900kn) je zamijenjen za 20" LCD + AM2 ploca + proc AMD Athlon II X2 240+:beer: :fala: |
:care:
Odlican deal, nema sta. Dobio si veci ekran, proc od 450-ak kn i jos maticnu (makar nisi tocan naziv napisao) |
a mislim da nije ni bitno, ali vec kad pitas...
MBO ASUS M2N68-AM PLUS |
Misli li taj hg spot napravit update stranice sa ponudama i cijenama? Ili su ovo prave cijene?!
|
To su prave cijene. Da, dosta su skupi. Dapače, preskupi.
|
i izbor im je nikakav.
|
Mihaela upravo bila na potrosackom kodu na hrt1. Pricaju o ostvarivanju jamstva, nadam se da ce spomenuti ve mulj i anusmediu.
|
kasno sam vidio... jel bio vemil?
|
Jel bilo?
Jos traje pa...? |
kratko je trajalo. nisam gledao otpocetka, ali nije se ve-mil spominjao. uglavnom, bezveze prilog, nisu dali nikakvu konkretnu informaciju oko nicega. ocekivao sam da ce barem navesti koliko smije trajati rjesavanje reklamacije, ali nista.
|
u to ce se i ostali moci uvjerit na zahtjev:kafa:
|
nisu direktno spomenuli vemulj ...nego su samo rekli diskretno da tvrtka koja promjeni ime ili preuzme drugu mora preuzet odgovornost za jamstva na proizvode koje je potrošač kupio u toj poslovnici prije promjene imena,vlasnikam,itd.....ugl ....garancija mora još uvjek vrijedit...za sve probleme obratite se udruzi potrošač.....:D
|
Da, i bila je Asusica P5W DH Deluxe u krupnom planu :D Također i Mihaela :D
|
Citiraj:
kako izgleda uživo??:D:D |
Šta nije netko napisao (Clown?) da Mihaela više ne radi u hg-u? Kako onda može biti u tom prilogu kao predstavnica hg-a?
|
http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=217
Prebacit na 5:30 Edit: stavio je thopok link, sad sam vidio |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono što bi vam možda bilo zanimljivo, ali nije pušteno je da je HG s dobavljačima dogovorio kraće vrijeme sevisiranja. Zakonski rok je 45 dana, a mi to sada možemo izvesti za pola tog vremena. |
Citiraj:
|
Citiraj:
U svakom slucaju pohvalno je ovo za servisiranje, samo jos da se dogodi u praksi jer takve stvair ostanu u teoriji/na papiru u vecini slucajeva :(. |
Citiraj:
Citiraj:
|
...
|
neke klaunske komentare bolje ne komentirat:rolleyes:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
go to www.hopeforhaitinow.org |
Citiraj:
Pa sam obrisao svoj komentar, a ovo je :spam: :D |
Citiraj:
.. mogli su se barem malo raspitati sto se tocno dogodilo sa ve-milom, ako se to sto su rekli odnosilo na njih... njih nit je preuzela druga firma, nit su promjenili ime, nit su promjenili vlasnika... da je jedno od tog vec bi se sudskim putem moglo rijesiti nesto i zaustaviti ih... a i ostali prilozi su im u banani.. lik sa mobitelom recimo... jos mu iz servisa i daju slike da je u mobitelu bilo vode i on i dalje tupi... jos i ovi o tome prilog naprave... svasta... ja imam jos u ladicama mobitele stare po 10 god i svi rade.. a njemu svake godine crkne jedan.... svasta... i onaj sa laptopom... u inozemstvu su mu zamjenili graficku karticu za 200kn... da ziher..... ima toliko primjera gdje su docani stvarno zajebali, a oni stave ovakve gluposti.... |
Citiraj:
Citiraj:
ali svaka čast za servis. moja Abitica je još živa, tako da se nadam da neće ni trebati doći do vas ;) |
Imam mali problem sa HG Spot-om, opisan je na drugoj temi, pa cu tu samo staviti link na postojeci post:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2675 Volio bih da se Mihaela izjasni ako nije problem :) |
Mihaela vise ne radi u HG Spotu
|
Citiraj:
|
Hvala! :)
|
i, kako vam se čini novi web?
|
Citiraj:
sam , sta god da sam trazio nema :D |
Definitivno nesređeno...
Otvorim hardove i pokaže mi firewire kontroler:roller: Moglo je to biti puno jednostavnije. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:17. |