![]() |
Za one koji su prešli igru, koliko mi je cca sati ostalo zadnje sam letio balonom?
|
Upalio RDR2 nakon par dana neigranja. Čim se loada, hoću krenuti i bum, sruši se igra
ERR_GFX_STATE pop up Ako netko ima istih problema, pravac na C:\Users\USERNAME\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings i obrišite sve što ima sga_ u imenu filea. Meni je riješilo problem. |
Imao sam slican problen, na kraju rijesio prebacivanjem sa vuclan na DX12
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kada dođete do glavne prekretnice u igri onda ste na 4/5 igre. Znati ćete što je prekretnica.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da.
|
To sam i očekival s obzirom da je počel kašljucati svako malo :)
|
Upravo završio ovu igretinu. Kako sad dalje? Što igrati? :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Nego, ima netko da je igrao RDR1 preko PSNOW na PC-u? Kako to funkcionira? Čitam po internetovima da funkcionira OK s dobrim internetom. Isplati se to igrati u 2020.? :) |
Isplati se odigrati, ali nisam probao PS Now na PC-u. Probao sama na PS-u, radilo je ok, ali lag se osjetio.
|
Citiraj:
|
Već vidim da će mi se okrenuti želudac na sva ova ubojstva životinja i guljenje životinja ( vegeterijanac sam ) ali budem ju svakako igrao :D :D
Sama pomisao da moram guliti jadnog medu vjerovatno ću obrisati igru i prodati PS4 :roller::roller: :lol2::dobartek: |
Ovaj PSNow je goli kurac... nije ni dostupan u Hrvatskoj, a fejkanje da sam iz US of A mi faila... :(
|
Mislim jedino da kupis ACC na eBayu jer nemos napravit da ti prihvati nasu karticu ili paypal
Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Ma kaj god. Rado bi odigrao igru, ali da sam toliko napet - nisam. :)
|
Ja zato igram lagano i igra mi bas super, poslje nje cu probat witchera 3.. Samo ne znam kako vi,al ja svaki quest zavrsim s broncom,skoro nikad ne obavim nista od onih "ciljeva"..
|
Citiraj:
|
Sve piše u "knjižici". Nerijetko sam završio s goldom, a nisam ni znao što treba.
Netko tko igra polako i uzeo si je RDR2 i Witcher 3 za igrati, na miru je godinu dana :D |
Meni je za RDR2 trebalo točno 78 dana. Prije cca. 2 tjedna krenuo s cijelom Witcher trilogijom, tak da sam def. miran do kraja godine... :)
|
Uh, ja sam ga prošao 2 puta u roku 45 dana :D
Tj. prvi puta jedno 70% igre pa drugi puta 100%. |
Jebiga, uz dijete od ni dvije godine i posel, dobro je da opće redovito igram, pa makar i po pola sata dnevno... :)
|
Ja sam na zadnjem chapteru. Malo mi je dosadno to sa Johnom/Jimom, kako se vec zove. Ne volim kad igra igra mene, a ne ja nju (gradnja ograde, kuće, etc.)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
He he he vis da znas,na to sam mislio, nikad nist ne nspravim od tih achivmenta.. Javse nekad igram sat dva a ima i po 10dana da se neigram, ne znam pustilo me odavno gejmanje i zadnje 2 konfe (od 2012 nadalje) sam vise kupovo zbog neke ne znam navike, tako da danas kulim/install samo igre vrijedne igranja tipa diablo 3, i sad rdr2.. Najbolje u rdr2 mi je bas to free lutanje i lovljenje/pecanje i tako trosenje vremena u gta ako neigras misiju realno nemas sta radit osim ubijat ljude i nsvuc muriju,ovdje bar eto imas neki cilj s lovom .. Jedina meni blesava stvar je sto ti pada honor ako nekog lootas iako nema nikog da te vidi. Ja bi jedino to promjenio, i voznja kocije mi je jako konfuzna. Witchera necu ni pokretat dok ovo ne zavrsim.. Imam jos cod neki noviji iso. pa moram vidit kako to izgleda s novom grafom.. |
Da, taj honor. Spasim neku žensku od onih hilbili budala gangs i pristanem ju otpeljati doma al reko idem te budale lootat kad sam već tu a ženska viče noooo what are you doing i gas prema doma. Honor -. Pa samo ti odi doma sama po šumi ko te j...
|
hahaha kralju.. Ili ono roknem nekog bezvezanera negdje ubsumi na putu, maknem se od njega / mjesta zlocina poprilicno kad odjednom ncp Investigating i narawno odmah sam Wanted..
|
Platio igru 100kn ( digitalna kopija polovni account ) koliko vidim nemam potrebe iduća 3 mjeseca gledati drugu igru koliko je ovo veliko :S odlučio sam da ću biti vegeterijanac kauboj i neću taknuti životinje :D
:roller::roller: :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I tako život mi je posao-->trening-->RD2 :stoopid: neznam dali sam od witcher bio ovako oduševljen igrom u prvih 2 3 sata igranja. Što se tiče vegeterijanca 3 vuka su dobila sačmaricom u glavu, to smo riješili sad možemo igrati normalno :hitthewal::roller::roller:
mislim da iduća 3 mjeseca apsolutno me neće biti na mapi :kafa: |
Gdje mogu vidjeti challenge?
Ono tipa da konjem preskočim preko prepreka u 30s, da ubijem 2 perfect zeca itd. Kada tako random nešto napravim pojavi mi se gore lijevo obavijest ali zaboravim sto jos moram |
Esc i odeš u izbornik pa negdje po player ako se ne varam... imaš karticu challenges... u svakom slučaju, iz glavnog izbornika kad si u igri...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:12. |