PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   PES 2009 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111355)

Halos 08.01.2009. 23:23

Citiraj:

Autor Pizz (Post 1243053)
nemrem nač sliku cijelog tima na hardu, fak
ovdje je samo polovica, al yebeš ti pes bez vake ekipe
http://pce.hostili.com/images/hagai3uv5.jpg

:D:D...poznato mi ovo

Al neke nisi baš nabrijo, kakvi su zapravo u realnosti :lol2:

Pizz 08.01.2009. 23:27

dobro su oni nabrijani
ne kuiš, gušt je igrat PROTIV njih,
pa kad ti ga sloba turi sa triest metara, hahahaha
(ne srame se pucat, LOL)

EDIT; našao sam cijelu momčad, hehe

http://pce.hostili.com/images/hagasicopykz7s764.jpg

zkljaja 10.01.2009. 15:38

Zanima me, dali je u međuvremenu izasao kakav patč za popravljane BAL moda? igru sam reinstalirao kakvih 7 puta, svaki put kopiram NE zarazeni save game (backup radim u jedan folder) , i nakon neznam koliko tjedana izbaci..sta da mu radim ljudi....?

manki 12.01.2009. 13:09

Citiraj:

Autor papčić (Post 1244481)
Zanima me, dali je u međuvremenu izasao kakav patč za popravljane BAL moda? igru sam reinstalirao kakvih 7 puta, svaki put kopiram NE zarazeni save game (backup radim u jedan folder) , i nakon neznam koliko tjedana izbaci..sta da mu radim ljudi....?

kaj se tiche BAL moda, postoji Konamijev 1.1 patch, link na vrhu stranice....

crackman 27.01.2009. 21:20

probaj istekat i kompa volan neki joystick zvucnike......meni npr nije radio nfs undercover zato sto sam imo ukljucen converter za playstation joystike...cim sam iskljucio taj converter nfs undercover radi ko lud ...samo BOG zna sta je converter smetao nfs undercoveru:))

crackman 27.01.2009. 21:21

e da jel ima ko sifre za poboljsat igraca u bal modu hocu poboljsat fk acc da mogu pucat slobodnjake

killah_tm 29.01.2009. 14:34

da li na kraju radi BAL kako treba? ja sam stavio konamijev patchi i 1.10 i 1.20 ali nisam probao jer sam prije lagano popi...... jer sam 3 puta morao prekidati karijeru zbog glupog buga...

manki 30.01.2009. 08:57

da, radi, ali nije 100% da mozhesh koristiti stare saveove, ja sam npr mogel, a frend nije....
1.1 je za CL i BAL mod bugove
1.2 je za download transfera, repleya i nove stvari za legends mod

killah_tm 30.01.2009. 09:13

ništa onda ću opet zaigrat BAL ispočetka :)

demetrius 30.01.2009. 10:57

yes,yes može se igrati online sad tek vidio na cropesu.

dario_cile 30.01.2009. 11:03

mene je PES uzasno iznervirao jbt, koji god patch ubacim on se smrzne uvijek na istom mjestu, onda samo nekad odigram neku tekmu onako bezze

killah_tm 30.01.2009. 11:08

Citiraj:

Autor demetrius (Post 1264477)
yes,yes može se igrati online sad tek vidio na cropesu.

mislis sa piratskom verzijom?

demetrius 30.01.2009. 11:12

of kors.

killah_tm 30.01.2009. 11:17

idem to proštrumfat ;)

manki 30.01.2009. 12:07

mozhe, ali josh nije doradjeno do kraja, jer ne mogu svi igrati...
to je kakti losha strana, dok je dobra recimo to shto bez obzira na lampicu (kvalitetu veze), igra je gotovo bez lagga i trzaja, chak i na wirelessu...
iako imam original chekam da srede to da nije toliko komplicirano da se mozhe normalno halat :D

demetrius 03.02.2009. 11:18

pes 2009 launcher je vani.

dario_cile 04.02.2009. 20:20

ne znam dal je bilo pitanje a ako je bilo stvarno izvinite jer ne mogu sad sve postove citati a jel se moze PES igrati pomocu hamachia????

thuNdeR 04.02.2009. 20:24

na ovoj stranici ti piše...ne prek hamačija neg prek drugih ''lunchera'', pogledaj cropes forum ;)

dario_cile 04.02.2009. 20:28

Citiraj:

Autor thuNdeR (Post 1269364)
na ovoj stranici ti piše...ne prek hamačija neg prek drugih lunchera, pogledaj cropes forum ;)

ok :fala:

manki 07.03.2009. 13:35

3rd PES 2009 1v1 turnir
PS3 konzole na LCD Full HD zaslonima
Mjesto održavanja: Rakovac 15/1, 47000 Karlovac (u sklopu auto/moto kuće AUTOline)
Vrijeme održavanja: nedjelja 15. ožujka, sa početkom u 15h.

Broj sudionika: neograničen (prijavljeni ste tek nakon što uplatite novac, nema iznimaka; pojedinac može uplatiti za više igrača)
Upad: 50kn
Nagrada: 70% uplata (winner takes it all)

Skupine: 4 igrača, svaki sa svakim (prva dva idu dalje), random condition, 10min tekma
Nastavak natjecanja: na dvije dobivene utakmice, random condition, 10min tekma
Finale: na tri dobivene utakmice, excellent condition (crvena strelica), 10min tekma

Što se tiče odabira klubova, radi se o zanimljivom slučaju. Pri uplati igrač odabire klub, što će spriječiti pojavu dva ili više istih klubova, te će pridonijeti zanimljivosti natjecanja. Turnir se igra sa 'default' momčadima. Niti jedan patch ili modifikator nije primijenjen, već se igra sa transferima od kraja ljetnog prijelaznog roka. Možda nije u redu da dođete zadnji dan uplatiti ili niste iz Karlovca, a kad dođete da su svi 'bolji' klubovi su zauzeti, ali dobar igrač može dobiti čak i protivnika sa jačim klubom.

Ovi turniri bi se trebali održavati svaka dva-tri tjedna.

Postoji mogućnost da se sa nekih 30-ak prijavljenih gubi broj kvalitetnih klubova, pa da se stoga ne prijavite, vaš odabir.
Molim Vas da ne zasipate i spammate dalje kako nije fer, kako je glupo, itd.
Ovo je obavijest u vezi održavanja turnira za zainteresirane igrače, i još kao mali info, prvi turnir je osvojio Newcastle, dok je drugi Juventus.
Hvala!

Izgled prostora možete vidjeti na sljedećem linku: http://www.youtube.com/watch?v=1TiU2UYB3R4

Sve informacije na sljedeći mail: autoline@ka.t-com.hr ili na slijedećoj stranici: www.autoline-karlovac.hr

snejk 13.03.2009. 18:05

Imam jedan problem sto se tice pesa 2009 i online igranja. Ulogiram se normalno na network i kada nadjem sobe, stisnem enter room, al ovdje nakon par sekundi izbaci "an error has occurred". I tako svaki put. Instaliran je patch 1.1 i 1.2 + updateovi. Probao sam i sa 1.3 patchem ali ista stvar.

Ima li kakvih rjesenja?

Gjurovski 15.03.2009. 22:16

Jel se itko susreo sa ovakvim errorom: "AN ERROR OCCURRED DURING VERIFICATION"?
Nisam ga duze igrao, stavio ponovo sa svim updateovima i neda unutra? :(

darkijas 15.03.2009. 22:40

neznam jel pes-u 2009 kao i pes2008 ima registration code
Uglavnom sad kad sam mjenjao matičnu i proc stavio sam nove windowse i nanovo instalirao pes2008 i online mi nikako nije htio priznat ključ kad sam upisivao malim slovima, tek kad sam stisnuo caps lock primio je od prve
još može zezat i firewall/antivirus

buxxx77 29.03.2009. 00:41

pomoc??

ovako igram pes 2009 i hocu igrat online....kada udem pod legends trazi me da se registriram i trazi me game i konami ID....mene zanima od kud meni taj konami i game ID,jel se trebam gdje dodatno registrirat ili sta???trebam objasnjenje od registracije pa do prijave(od pocetka do kraja)LoL

Molim da mi odgovorite...ali molim detaljnije jel sam jos novi u PES-u
:fala:

:no2drug:...

manki 30.03.2009. 09:51

trebal bi imati adresu u onoj knjizhici sa DVDom di se tochno trebash registrirati...

ali da, morash...
prvo na taj nachin da bi mogao se ulogirati i igrati...

btw, kad odesh na network pri login screenu, kaj nema negdi opcija REGISTER ili tak nekaj? (ne znam napamet, odustal sam od onlinea, nema do gushta kad pikash sa kompicima u sobi ;))

zkljaja 17.04.2009. 10:04

Decki dali se jos kome pojavljuje send/dont send error u master ligi?? Znao sam da se događa u Become A Legend (dogodilo mi se, nakon 2-3 reinstalla proradio je) modu ali ne i u master ligi, svi patchevi su installirani.. Dali se zna po internetu kako se taj problem rjesava?

manki 17.04.2009. 11:45

bogdaj svima!

evo male obavijesti sa zakashnjenjem u vezi turnaca u PESu:
(nisam organizator nego samo prenasham obavijesti, pa me nemojte pitati zahto je ovo ovako, a ono onako)

PES2009 turnir 1v1
Caffebar Johnny, Freudeova 7, Zagreb (Siget)
19.04.2009 u 12h
upad 50kn
igra se na PS3
organizatoru ostaje 300kn, ostatak ide pobjedniku (ili ako je veci odaziv nagrade idu za prva tri mjesta)
ochekivani odaziv 20-24 ljudi

igraju se skupine, pa prva dvojica prolaze dalje u knockout fazu turnira
condition: normal (zelene strelice)
injuries: yes
weather: summer, fine
produzhetci i penali se ukljuchuju u knockout fazi natjecanja

nadam se da ima zainteresiranih i na ovom forumu
vidimo se ;)

Matt 17.04.2009. 13:19

Citiraj:

Autor buxxx77 (Post 1310736)
ovako igram pes 2009 i hocu igrat online....kada udem pod legends trazi me da se registriram i trazi me game i konami ID....mene zanima od kud meni taj konami i game ID,jel se trebam gdje dodatno registrirat ili sta???trebam objasnjenje od registracije pa do prijave(od pocetka do kraja)LoL

Molim da mi odgovorite...ali molim detaljnije jel sam jos novi u PES-u
:fala:

:no2drug:...

Sve što ti treba je u knjižici koju dobiješ sa original dvd-om iliti pakovanjem. Po ovome što si napisao zaključujem da nemaš original.

Budući da ti je ovo prvi post i da još nisi upoznat s politikom ovog foruma onda ću ti ja reći. Za piratske medije ne dijelimo savjete.

Malo prouči:
http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila

I da, suzdrži se pisanja ovakvim boldanim slovima i veličinom.

manki 01.05.2009. 08:07

Evo narode, za sve zainteresirane, frend i ja smo krenuli u organizatorske vode malo, pa neka svi ljubitelji PESa prochitaju ;)

Maksimalni broj igrača: 32

Vrijeme: nedjelja, 17.05.2009. u 12h (uplata prijava počinje u 11h); nemojte dolaziti u 12h uplatiti, već se potrudite i dođite malo ranije!!!

Igraonica: Dafne, Trakošćanska 9, Zagreb (upišite adresu u tražilicu na linku)

Igra: PES 2009, na nekoliko PC-a

Upad: 50kn

Prijave: Prijaviti se možete na slijedeće načine:
- osobno dođite u igraonu i tamo se predbilježite (ako želite, odmah i uplatite)
- ovdje na PM
- dalje u postu
Samo ostavite ime i prezime. Nemojte ovdje ostavljati puno zapitkivati, jer ovaj post bi bio isključivo za prijave. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pitajte na PM.

Sustav natjecanja: princip Lige prvaka; 8 skupina sa po 4 igrača (jedino što ćemo igrati i za treće mjesto).

Zagarantirano igrate barem 6 utakmica u grupi (znači igra se 'doma i u gostima'), a isto tako i dalje se svako kolo tako igra osim finala.

Nagrade: Nakon što isplatimo vlasnika igraonice ostaje oko 1100kn, što se dijeli na slijedeći način:
1.mjesto: 700kn
2.mjesto: 300kn
3.mjesto: 100kn

Pravila:
- kamera: WIDE (osim ako se ne dogovorite drugačije)
- ozljede: YES
- vrijeme dana: RANDOM (osim ako nemate posebnih želja)
- vrijeme godine: SUMMER
- vrijeme: FINE
- igra se sa Konamijevim 1.4 updateom (znači aktualni transferi)

Skupine:
Trajanje: 10min, svaki igrač igra 'doma i u gostima'
Raspoloženje: NORMAL (zelene strelice)
Ekipa: igra se samo sa klubovima

Knockout:
Trajanje: 10min, igra se 'doma i u gostima'
- dogovorite se tko igra prvi doma, a tko u gostima, da ne bi bilo krvi zbog golova u gostima!!!
- uključiti produžetke i penale!!!

Finale:
Trajanje: 10min, jedna utakmica
- uključiti produžetke i penale!!!

Ovdje će pod rednim brojevima biti navedeni svi zainteresirani natjecatelji koji su se prijavili na jedan od gore navedenih načina. Prijave se zatvaraju u petak 15.05.2009. u 23:59h, isto tako to je i rok da otkažete svoj nastup. Uz ova 32 igrača, biti će napravljena i tzv. 'entry' lista za sve igrače koji su zainteresirani, ali su se prekasno prijavili. U slučaju da netko otkaže ili ne dođe na dan turnira do 12h, (u što ne sumnjam) biti će automatski izbačen sa turnira i biti će pozvana njegova zamjena (prvi sa 'entry' liste). Svi koji se prijave nakon 32 igrača (znači oni koji idu na 'entry' listu) neka ostave i brojeve mobitela ili kontakt brojeve da bi što prije mogli doći na turnir. Ždrijeb skupina će biti odrađen nasumice nakon što svi igrači uplate kotizaciju za turnir, negdje oko 11:45h na dan turnira.

Na kraju svakog dana napraviti ćemo 'refresh' prijavljenih natjecatelja, tako da svaki dan možete vidjeti koliko se ljudi prijavilo. Pravila su fiksna i neće se mijenjati za nikoga, tako da očekujemo ozbiljnost od svih natjecatelja. Ovo je 'probni' turnir, tj. o vašem odazivu će ovisiti da li ćemo imati dopuštenje vlasnika igraone da i dalje radimo turnire na mjesečnoj bazi. Preporučamo da ponesete vlastite gamepadove ako imate, jer nisu svi naviknuti igrati na tuđima.

Prijavljeni:

1. Branko Munižaba
2. Tomislav Munižaba
3. Ivan Čičko
4. Bojan Šešlek
5. Ivica Bermanac
6. Grgur Petrović
7. Marko Harmina
8. Darijo Ilić
9. Vlatko Šahinpašić
10. Marko Komerički
11. Antun Paradžik
12. swvi (ne želi da mu se vidi ime - poznato organizatorima)
13. Eugen Alpeza
14. Miroslav Pleić
15. Marino Pleić
16. Denis Osmanović
17. Alan Jandračić
18. Ivan Svajhler
19. Leonardo Drazic
20. Maks Dimov
21. Dario Labavic
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.

dogovorili smo sa PC Playom da poprate turnir, te ce fotke i tablice, te sudionici biti u chasopisu objavljeni

manki 18.06.2009. 17:36

Nenadyebivi Božo Sušec PES2009 LOW TEAMS 1vs1 turnir

http://www.imagesforme.com/out.php/i...6882183151.jpg

Nenadyebivi Božo Sušec PES2009 LOW TEAMS 1vs1 turnir
- u čast jednom od najjačih komentatora na našim ekranima

ORGANIZATORI: chille_HR & froginho

Maksimalni broj igrača: 20 igrača

Vrijeme: turnir počinje u nedjelju 05.07.2009-e u 12h ,
a prijave i uplate počinju od danas 16.06.2009-e u igraonici Dafne , zadnji rok za uplatu je 05.07.2009-e od 10 do 11.30

Igraonica: Dafne, Trakošćanska 9, Zagreb (između Doma sportova i Trešnjevačkog placa)

Igra: PES 2009, na nekoliko PC-a

Upad: 50 kn po igraču

Prijave: Prijaviti se možete na slijedeće načine:
- osobno dođite u igraonu i tamo se predbilježite i uplatite
- ovdje na PM
- dalje u postu
- putem SMS-a na 095/9113-084

Što se tiče prijava, samo ostavite ime i prezime. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pitajte.
Sustav natjecanja: 5 skupina po 4 igrača sa uzvratima, prva dva prolaze dalje u dvije nove skupine sa po 5 igrača, gdje iz svake skupine prolaze 4 igrača u četvrtfinale. Sve daljnje utakmice se igraju bez uzvrata.

Nagrade: U svakom slučaju vlasniku ide 30% ukupnih nagrada, tako da slijedeci iznosi ostaju za nagrade:
1.mjesto: 400kn
2.mjesto: 200kn
3.mjesto: 100kn

Pravila:
- kamera: WIDE (osim ako se ne dogovorite drugačije)
- ozljede: YES
- vrijeme dana: RANDOM (osim ako nemate posebnih želja)
- stadion: KONAMI (osim ako imate stvarno posebne želje)
- vrijeme godine: SUMMER
- vrijeme: FINE
- igra se sa Konamijevim 1.4 updateom (znači aktualni transferi)

Izbačene ekipe:
ENGLESKA: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Newcastle, Man. Utd, Man City, Tottenham
FRANCUSKA: Olympique Lyon
ITALIJA: Juventus, Milan, Inter, Roma
ŠPANJOLSKA: Barcelona, Real Madrid, Valencia, Atletico Madrid, Sevilla

Ovdje će pod rednim brojevima biti navedeni svi zainteresirani natjecatelji koji su se prijavili na jedan od gore navedenih načina. Online prijave se zatvaraju u petak 03.07.2009. u 23:59h. Prijave koje ostvarite osobno u igraonici dobivaju prednost jer tako znamo na koje igrače možemo 100% računati zbog uplata. Ždri*eb skupina će biti odrađen nasumice u subotu 04.07.2009. i biti će odmah objavljen ovdje radi boljeg informiranja natjecatelja da znate sa kime ste u skupini .

VAŽNO:
Uz sve prijavljene igrače, biti će napravljena i tzv. 'entry' lista za 2-3 igrača koja su zainteresirana, ali su se prekasno prijavili. U slučaju da netko otkaže ti igrači će biti obaviješteni na vrijeme da nastupaju. Isto tako, ako broj zainteresiranih bude bio puno veći od maksimalnog broja natjecatelja, tako će biti napravljen i novi format natjecanja (24 ili 32 natjecatelja). Svi koji se prijave nakon što popunimo broj prijavljenih igrača neka ostave i brojeve mobitela ili kontakt brojeve da bi što prije mogli doći na turnir. Pravila su fiksna i neće se mijenjati za nikoga, tako da očekujemo ozbiljnost od svih natjecatelja.
OBAVEZNO:
OBAVEZNO ponesite vlastite gamepadove jer su na prošlom turniru tri (dva moja i jedan od kolege ) potrgana. Formacije slobodno donesite na USB stickovima.

Lista prijavljenih

1. Ivan Čičko
2. Marko Harmina
3. Tomislav Munižaba
4. Branko Munižaba
5. Ivan Švajhler
6. Leonardo Dražić
7. Antun Paradžik
8. Velimir Markota
9. Ivica Bermanac
10. Bojan Šešlek
11. Marko Ćevid
12. Faruk Kapo
.
.

manki 26.06.2009. 14:46

pardon zbog triple posta :D

uglavnom, za turnir Božo Sušec smo zaprimili prijave od planiranih 20 natjecatelja...
prijave se međutim neće zatvoriti, te ako se netko još želi prijaviti, slobodno može, jer očekujemo 1-2 odustajanja...

ako se prijavi nekoliko natjecatelja više, tada i proširujemo format natjecanja i prailogođavamo ga broju natjecatelja...

vidimo se ;)

redbull 28.06.2009. 12:00

pes 09 je zakon bolji je 08,a sada ima hnl patch za pes 09,

Pizz 29.06.2009. 16:41

jučer bilo malo dosadno popodne, pa zato:

http://img199.imageshack.us/img199/1306/59505969.jpg

hehe

thuNdeR 29.06.2009. 18:55

haha mišo je epic :D

Reedy 29.06.2009. 23:19

Citiraj:

Autor Pizz (Post 1373141)
jučer bilo malo dosadno popodne, pa zato:

http://img199.imageshack.us/img199/1306/59505969.jpg

hehe

;) Svaka čast :D

Halos 04.07.2009. 00:55

pozz

Evo, više neznam što da radim, imam ogromne probleme sa igrom...

Stanje je ovakvo: http://www.imagesforme.com/out.php/t574069_fghrgwrg.JPG

To mi se desi od vremena do vremena u leđend modu, ali kad se vratim natrag pa skipam meč onda nestane. Nekad reinstalacijom igre...

Ali u masterligi 0 bodova. Stane mi u 40om tijednu, u finalu kupa i to je to. Dalje neide, ako hoću dalje izbaci me iz igre. Znam da sma trebao procitat svih 50 strana teme, ali evo igram vec 3 put masterligu ispočetka, i nikako na zelenu granu, pa sma vec klonuo duhom...

Ako tko zna kako da riješim problem, bio bih ultra zahvalan

ln

p.s. peč 1.10 ne pomaže :(

Lihto 04.07.2009. 02:59

Probaj stavit 1.40

manki 04.07.2009. 07:15

mali info kaj se tiche sutrashnjeg turnaca, ne znam jel se netko prijavio sa foruma, ali eto:

Lista prijavljenih

1. Ivan Čičko
2. Marko Harmina
3. Tomislav Munižaba
4. Branko Munižaba
5. Ivan Švajhler
6. Leonardo Dražić
7. Antun Paradžik
8. Velimir Markota
9. Ivica Bermanac
10. Bojan Šešlek
11. Marko Ćevid
12. Faruk Kapo
13. Ivan Anđelović
14. Robert Lipski
15. Damir Kočiš
16. Dominik Đuretek
17. Marino Pleić
18. Kruno
19. Vlatko Šahinpašić
20. Domagoj Murtić
21. Patrik Kovačić
22. Denis Gluhak
23. Alan Jandrečić
24. ...

Ovdje možete vidjeti kako su stvorene skupine:

http://www.imagesforme.com/out.php/t574205_skupine.jpg

Pizz 04.07.2009. 07:54

šokre, pojebana ti je opšn fajla.... korupt sejvs...

zajebi leđend i reinstals... ili ak imaš kopiju sejv foldera od prije

Halos 04.07.2009. 10:22

Citiraj:

Autor Pizz (Post 1377161)
šokre, pojebana ti je opšn fajla.... korupt sejvs...

zajebi leđend i reinstals... ili ak imaš kopiju sejv foldera od prije

Znaci svi sejvovi su u banani?Ili samo taj recimo zadnji?Radio sam bekapove svake 3 tekme sejv, ali sumnjam da ce mi to pomoc. Leđendu mogu igrat, ali mi je vec dosadno jer sam u 2021oj. A stane mi uvijek u prijelazu sa 39. na 40. tijedan:fuming: edit: odigrao sma sa sejvom par tekmi ranije, stao na 39.tjednu..opet

Dali da probam 1.4 stavit gore?
Vec sma pokusao ono sam windowed modom is tajaznam sve ne, ali ništa.:no2drug:NEZNAM ...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:01.