![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Operini updejtovi izlaze svakih par dana; nema smisla svaki objavljivati ovdje..
|
Citiraj:
|
http://www.imgftw.net/img/357972407.png
Opera 10.60 alpha je na testiranjima brža čak i od neke bete Chrome-a 6 ,a od Chrome 5 pogotovo.Navodno je Opera napravila ponovo veliki skok u brzini. Kad se upiše ''Opera 10.60'' u google sve same pohvale za brzinu u linkovima http://techreviews.in/opera-10-60-be...a-comfortably/ |
|
Uvijek kad instaliram novu verziju Opere dobijem osjecaj da je brze. Ali nakon par dana mi opet izgleda sve isto kao prije. Valjda placebo efekt :D
|
Onda odvrtis par testova sa svakom od buildova, napravis ss-ove i tocno vidis razliku..
|
na prvi pogled se čini užasno brža od 10.53 :)
kad se vratim s posla onda budem malo više surfal...žurim sada :D |
Ne znam jel placebo efekt ali meni isto ovo djeluje dosta brže naspram 10.53
|
uistinu jest brža, evo koristim već par dana i ko zmaj je..
Ali što je najzanimljive crashova nisam uopće ima, a neka tako i ostane |
ljudi kako natjerat operu da pamti loginove?? sve je uključeno da pamti, al nista... nije kao na mozili ak se odlogiram, i idem ponovo login, ponudi mi odmah one sačuvane, vamo to nemrem nikako podesit...svaki put ponovo pisanje imena i šifri....10.53.3374 verzija....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Izašla nova beta verzija Opere 10.60, napokon su popraviti horizontalni scroll za Logitech miševe!!! :D
|
|
ljudi, koristi li netko od vas onu opciju za sinkronizaciju preko opera accounta? koristim operu na 2 kompa i laptopu i volio bi imat na svim kompovima iste bookmarkse (kad dodam bookmark na netbooku da se pojavi i doma na kompu). itd.
jedino šta me užasno brine su wand passwordi i sigurnost bookmarksa, jer imam u descriptionima usernameove i passworde od raznih siteova, foruma, dućana. koliko je sigurno da mi netko neće provalit na taj account (pa čak i ovi iz opere) da se logiraju na ebay i slične stranice? |
opera 10.53 mi nije prikazivala tocno t-comov portal-ova alfa verzija da pokucam u drvo sve do sad pokazuje ispravno
|
Kak mi na jetra ide ovaj speed dial i ssovi stranica. Ne da ne prikaže dobro, nek je slika siva sa tekstom. Svaka fakin stranica i zadnje 3 verzije opere. I to nakon kaj se recimo ulogiram i onda refresham sliku u speed dialu. Treba tu još puuno peglanja :/
Edit: Evo o čemu se zapravo radi: http://www.pohrani.com/t/2X/tE/1q8UGjXQ/untitled.jpg Odmah nakon instalacije kad u speed dial unesem adrese, sve je ok sa thumbnailovima. Čim se logiram u jednu od stranica unesenih u speed dial, prilikom postavljanja bilo koje nove adrese template stranice se sjebe. Također i ako refresham već postojeće. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni uopće nije jasno kakva je to brzina i čemu to uopće :D Rađe neka radi stabilno i ne ruši se, a zamjerki na brzinu samog browsera nikad nisam ni imao :D
BTW. Opet nova beta izašla :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Verzija 10.53 me automatski spaja na Facebook, tj. kad upišem Facebook ne pojavljuje se dijalog za login, pa kad otvorim neku stranicu npr. na Jutarnjem, već sam automatski spojen na Facebook i spremna je traka za komentare. Kako je to moguće isključiti na Operi ?
|
jednostavan log out na www.facebook.com i nebi trebalo biti problema...BTW trenutno sam na 10.53 (nista nediram dok sve radi :D) dali su sad u ovim novijim verzijama probali rijesiti u facebook-u chat, jel svaki put kada nesto napisem, samo me vraca na pocetak chata, i to me uzasno iritira :D onda moram u lisicu ulaziti zbog glupog chata
|
Citiraj:
|
Account (gornji desni kut) Log out (skroz dolje)
|
Citiraj:
Meni tak prikazuje nerijetko stranice kad ih baš browsam. Ili mi pomiješa sve slike na stranici. I na mom stolnom kompu nema pomoći, probavao sam sve osim reinstalla windowsa. Na lapatopu mi normalno sve... Znači da je problem samo na mom kompu. |
Citiraj:
|
Več prije navedeno. Nije samo tebi nego svima.
|
....
|
Citiraj:
|
....
|
Citiraj:
http://my.opera.com/desktopteam/blog/ |
Citiraj:
|
dali postoji neki programcic u operi, da mi sprema (online) password-e...tako da kad se ulogiram negdje dalje stavim taj programcic i odma dobijem svoje password-e...da nemoram stalno ukucavati nanovo :P
|
Opera sprema passworde u wand.dat file.
Ako želiš na drugi komp dofurat te passworde moraš imat instaliranu operu i samo prekopiraš wand file. U 7mici se nalazi tu: C:\Users\??????\AppData\Roaming\Opera\Opera\wand.dat |
zahvaljujem :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:31. |