![]() |
Kad i gdje??
Mozda i ja doletim s svojim krsom :D |
Subota? Maksimir?
|
Citiraj:
Kaj se dogovora za voznju tice moze subota. |
Možda bolje nedjelja, ima ekipe što rade u subotu (neka netko bubne mjesto i vrijeme i to je to nemreš svima udovoljiti- ako subota onda kasnije)
Ja ću predložiti rutu. Polažište i mjesto okupljanja: Ribnjak od Ribljaka --> Bijenička cesa-->Remetska cesta --> Remete --Bukovačka cesta --> Maksimir (vožnja po Maksimirskoj šumi)--> Jordanovac -->Laščinska--> Bijenička cesa -->Rockefellerova--> Nova Ves-->Ribnjak Tko zadnji plača cugu:D :chears: |
Moze i nedjelja :)
Ovisno koliko cu se razbiti u subotu :D ha mogu odmah do bankomata za cugu dici lovu :D jos moram 2km i na mladosti odraditi... :D |
Iskreno ja bas previse i nevolim grupne vozne (barem ne u prevelikim grupama) jer imam losa iskustva. No mogu doc cisto da se upoznamo jer mene ceka jos i voznja do doma (20km do maksija + 20km do doma).
|
Citiraj:
Evo da se ekipa nenabrijava previse: http://img136.imageshack.us/img136/6...3534314yz8.jpg :D |
Ja do Ribnjaka imam 12,5km- tako bar veli po ovoj kati u ljinku (nisam u Buzinu :))
Evo ljink karta. |
Citiraj:
ako ne taj norco,kaj bi predložil za 3000-4000kn? |
okej, litra benge je opasno primirišala cenera, mastercard je u postupku izrade,a mene muči samo jedna stvar:
ide li mulac od 188 cm i 93 kila žive vage na L veličinu ove divote: http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=1949 većeg nemaju, pa sam malo zabrinut... a divota od biciklete i opreme za tu cijenu tog proizvođača... |
Citiraj:
L bi ti trebalo biti taman. Kad sjednes, stavi nogu na pedalu i ispruzi tako da ti noga bude skoro ravna (ipak neka koljeno bude malo savinuto). Podesi visinu sica u taj polozaj. Sic bi ti trebo biti iznad najvise tocke volana. Jos ako u tom polozaju mozes samo vrscima stopala stajati na zemlji, to je velicina za tebe! Nemoj nikako XL, prodavaci vole prodavati prevelike bicikle, sad jer zbog viska na lageru, ili neznanja... ko ce ga znati. |
Citiraj:
p.s. dali znas kolko dana otprilike traje servis u dsg-u? jer su rekli nakon 300km, a ja sam prosao debelo vise od 300km odkad sam ga kupio, prvi tjedan sam proso preko 150km... |
Citiraj:
...prije toga skini ciklo-komp. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj se tice servisa sve ti je Cat rekel. |
jel ima neka dobra dusa koja se kuzi u bicikle i da bi bila voljna meni promijeniti vilicu i par stvari, jer ja to ne znam, i ne znam koga da pitam, a glupo mi je davati na servis jer tako opet necu nauciti. oko kompenzacije se dogovorimo.
|
Nemogu ti ponudit pomoc u slaganju vilice jer ni ja nisam siguran dal ja to znam slozit (ima vise caka).
Mogu ti prelozit dobar servis kod kojeg ce ti covjek to napravit brzo i dopustit da pogledas kak se to radi: http://www.bizmark.hr/index.htm |
Citiraj:
Imam super iskustva sa Ciklusom, cesto i ostavim covjeku za kavu/pivu jer su im cijene stvarno simbolicne, manji zahvati su 20-30kn i radi toga mi se ne da riskirati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kak ne bi znali :D
Ja sebi Toru stavljao, pa bi ti mogao pomoći, ali morat ćeš me kupit sa pivom, sry jeftinije ne idem :D |
Citiraj:
i meni ide Tora gore. I dobis i cevape. samo se nadam da znas i kocnice uspjesno stavljati :D budem ti pm poslao. |
Citiraj:
Budemo se dog jedan dan (danas?), pa il doletiš do mene ak možeš pa da ti posložimo. :) Može čevapi, oćemo danas? :D P.S. Nakon pve rečenice gledam kaj mi cura radi na forumu kad ono Renduva :D:lol2: |
Mogu ti i ja to slozit.. (Imam i sav potreban alat)
|
Evo znal sam da sam trebal kupit alat za to sad bi imal cevape i pivu :D:D:D.
|
Citiraj:
|
@CatKiller
Si prodal onu spiganu vilicu? :p |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:58. |