![]() |
nebi tako malo nego nekih 9 deset ja bi za svaki detalj novi post;)
|
ma maky tvoj postovi su famozni: ono jedan smajlič i niš drugo :D
definitvno si zaslužio tiltulu najvećeg spamera PCEkspert foruma....mislim nabiti 500 postova u tri tjedna je već prava "umjetnost" :clap: |
A da mu je pobrisat postove di su smajliji, osta' bi ravno na...15. :D
A pogledaj mojih par postova u "dinamo prvak". Većina njih mala biblija. :D |
šta fali smajliću, jedan smajlić umjesto dvije riječi isit kura**.
|
@ mental - tu se slažemo u potpunosti. :clap: :beer:
|
Ma nije... :D
Napiše post i za 2 min. se nećeg sjeti i odmah novi, e zato postoji edit |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako Hajduk osvoji prventsvo čuvajte se nabit ćemo 2000 postova u 3 dana pa ćete onda vidit šta to znači!!!!! |
Tko se raspisao?
Ti i maky zajedno imate preko pola postovu ovdje. :rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
šala, postovi su ti ok osim kad počnu razredna flejmanja s vga killerom :argue: što se tiče maky-a lik je zakon valjda sam mu skinuo bar 50 cijena/reviewa do sad jerbo dečko nemre naći ni vlastiti homepage,a kamoli npr. cijene coolera u splitu :rolleyes: :D i btw oboje ste stigli bar 2 tjedna nakon mene a prešišali ste me za 200 postova...ak tako nastavite do kraja ovog mjeseca bute i tor-a stigli :beer: |
Svaka čast Hajduku , ali dinamo osvaja prvenstvo i kup :D
|
Citiraj:
|
Ajduk pobijedi, nikom niš, a kad Dinamo pobijedi odmah se krumpiraju. Izvukli su ove godine nekolkiko guzova, ali bogme i Ajduk.
|
baš van hvala vidin da nisan dobro doša:mad:
|
Citiraj:
a Dinamo se provuako puno više tekmi nego Hajduk to nek ti odmah bude jasno!!!!!:rambo: :rambo: |
Ma nisam rekao da se Dinamo nije izvlačil ove sezona. Je i to par puta za dlaku, ali se i Ajduk okji put izvlačil.
|
Citiraj:
|
MA DALI OTKAZ VULIĆU; MAJKU IM NJIHOVU, koja đubrad taj Grgić iuprava još glasuju bez Bokšića,Asanovića i drugih, kažu oni kog nema na sastanku nije ni obavješten o glasovanju.Pa Vulić jedini zna tamo od njih svih nešto o nogometu sve krelčine jedne dobro osim vatrenih.
|
ma maky pa zajebavan te :D
sam ti tak nastavi,ali si pod nick stavi SPAM ABUSER tak da se zna ko je car :beer: |
aj dobro probati ću to staviti samo za tebe mental,,,
freek, je si li učinija ono više....znaš na šta mislin |
Citiraj:
|
hehe freek:beer: nisi odgovorija na pitanje je si li ga : bonker : : bonker2
|
Citiraj:
|
jesan ali san tek sada vidija ,,,samo da ga još proćitan
|
VULIĆ ODLETIO. :D :p :clap: :clap: : roller : : roller : : lol2 : : goood : : roller : : lol2 : : lol2 : : lol2 :
bok, vidimo se, pa-pa: hello2 : : hello2 : |
Citiraj:
|
vidimo se tj. čujemo se vga killeru i to najvjerojatnije sutra....
evo za mentala riješeno!!!!!;) ,,,a pročita san poruku :beer: |
Citiraj:
|
@maky:
znaš ti koliko smo ja ti nakucali ovdje poruka, ja negdje oko 115 ti 110, a tek treći je VGA-CHILLER sa 53 :D :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:15. |