PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

Bl@de 10.04.2004. 23:25

Joj pa neda mi se vise gledat Voyager. pa vec sam ga najmanje 5 puta pogledal sve sezone!

inace kaj nema neki drugi serijal "Enterprise" sa picardom i ostalima ali da su sad u Soverginu?

IceFisherman 10.04.2004. 23:43

i naravno bez godišnjih odmora između sezona.
Se sječate kak je bilo kad je bila ona prelazna epizoda za sezone Eqinox 1 i 2.
ljepo oni daju prvio dio epizode i onda piše To be continued , samo kaj su oni to nastavili tek nakon godinu dana

IceFisherman 10.04.2004. 23:47

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
Joj pa neda mi se vise gledat Voyager. pa vec sam ga najmanje 5 puta pogledal sve sezone!

inace kaj nema neki drugi serijal "Enterprise" sa picardom i ostalima ali da su sad u Soverginu?

nema toga kolko ja znam , sovegrin koristiju samo u filmovima.
dok u svim serijalima sa picardom imaju nebula class ship.

Baš bi mogli snimiti nove epizode sa picardom The next next generation .
ali uz uvjet da oživiju nekak datu , nek zmisliju nekakvu crvotočinu ili koga vraga več.
nem više ni jen star trek film ili seriju novu snimljenu gledal ak nutra nebu Data: finger :

rendula 11.04.2004. 09:51

Ma bilo bi najbolje da oni nama ponovo daju cijelu TNG.

vga killer 11.04.2004. 10:30

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
nema toga kolko ja znam , sovegrin koristiju samo u filmovima.
dok u svim serijalima sa picardom imaju nebula class ship.

U seriji na Galaxy class ship.

Ma nek puste bilo koju ST seriju iako sam za Voyager jer ga nisam gledao od početka.

ZMAJ 11.04.2004. 10:34

...

jeste vidjeli u kolko je sati ovaj film danas???
Pa koji im je k...

@Bl@de: kewl sig :beer:

IceFisherman 11.04.2004. 11:05

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Galaxy class ship.

Znal sam , ZNAL sam da sam u nečemu fuljal , sad se idem kazniti jer sam navel krivu vrstu broda.:rambo:
Samo da prvo zmislim kak da se kaznim :rolleyes:

Bl@de 11.04.2004. 13:54

Re: ...

Citiraj:

Originally posted by ZMAJ
jeste vidjeli u kolko je sati ovaj film danas???
Pa koji im je k...

@Bl@de: kewl sig :beer:

ma radim komplet "Phoenix" i recimo sig je najbolji. tj slika predstavlja phoenixa koji je nacrtan preko fraktala to sam nasao na netu kad sam trazil avatara. Jedno kaj mi nije bas najbolje je Avatar jel je Phoenix u nekoj cudnoj poze. a sve mrak slike su prevelike da se stvae u avatara jel kad ih samnjim nis se ne kuzi:( .

valjda bude nesto jos naislo.

tihomir 11.04.2004. 17:25

Citiraj:

Znal sam , ZNAL sam da sam u nečemu fuljal , sad se idem kazniti jer sam navel krivu vrstu broda.:rambo:
Samo da prvo zmislim kak da se kaznim :rolleyes:

Resetiraj si pozitronsku matricu.
Samo prijedlog.

vga killer 11.04.2004. 17:49

Jok, ni to ne bi pomoglo. Bar dok se ne promjeni mamina ploča :D

Bl@de - super sig :clap:

sNNooPY 11.04.2004. 18:13

Citiraj:

Baš bi mogli snimiti nove epizode sa picardom The next next generation.
ali uz uvjet da oživiju nekak datu , nek zmisliju nekakvu crvotočinu ili koga vraga več.
nem više ni jen star trek film ili seriju novu snimljenu gledal ak nutra nebu Data
noooooo! dosta vise...jebiga, TNG je vec malo dopizdio. Nemesisom je zavrsen TNG, tj. snimanje TNG filmova. sad but true.
mene zanima neka total nova serija koja bi isla jos dalje u buducnost (od nemesisa nadalje). al tesko da ce se to desit dok je Enterprise tu jer ipak mislim da ce on izdrzat 7 sezona (osim ako ne smjene Bermana. hehe)

Bl@de 11.04.2004. 19:57

Citiraj:

Originally posted by vga killer

Bl@de - super sig :clap:

TNX!!:beer:

IceFisherman 11.04.2004. 20:24

Trebali bi snimiti nekakve serije sa nekakvim ogromnim brodom gde bi se našle sve njbolje posade star treka , Znači voyager , DS9 , TNG i ljepo svi na kupu u jednom brodu na jednom mostu u misiji istraživanja nečega nepoznatog.

PS.
Pozitronska mreža i sve ostalo ima backup backupa backupa tak da to nebi pomoglo.

P.P.S.
damn HRT , ste vidli kad su dali danas star trek , poslje pola noči , a ja hjutre v ribičiju v 4 idem , arghhhh , oni nisu normalni :fuming:

sNNooPY 11.04.2004. 20:29

Citiraj:

Trebali bi snimiti nekakve serije sa nekakvim ogromnim brodom gde bi se našle sve njbolje posade star treka , Znači voyager , DS9 , TNG i ljepo svi na kupu u jednom brodu na jednom mostu u misiji istraživanja nečega nepoznatog.
skromne su ti zelje! :)

ZMAJ 11.04.2004. 20:32

...

Citiraj:

Trebali bi snimiti nekakve serije sa nekakvim ogromnim brodom gde bi se našle sve njbolje posade star treka

Enteroyager9 :confused:

IceFisherman 11.04.2004. 20:36

Why not:p

Bl@de 11.04.2004. 20:40

E ovi u HTV su tak glupi!1. mislim prvo ono otkupe kao serijal tak da mozemo pogledati tj. da imaju filmsku vecer i onada nakraju to metnu u 0:45 tak da nitko ne gleda!!:confused: .

mislim neznam kaj su sa time dobili.

vga killer 11.04.2004. 22:01

S oproštenjem, ali ovi na HRT-u su idioti. Pa kaj nemreju smislit nako normalno vrijeme za ST? :grrr:

ZMAJ 11.04.2004. 22:46

...

Citiraj:

Why not:p
@ice sig: not bad, not bad :beer:

Kaj ides lovit stuke?!

IceFisherman 11.04.2004. 22:51

Citiraj:

@ice sig: not bad, not bad :beer:

Kaj ides lovit stuke?!

Lovostaj je završil i sad je pravo vreme da prevarim kakvu gladnu štuku :p
Njih mi je najljepše loviti , ljepo napunim torbicu sa varalicama , jen štap v ruke i šečem se okolo i pecam.
To mi je najljepše , makar sam više put stacioniran kad sam v ribičiji , šaranolov , ili gda lovim na kedera.

Samo kad bi barem nekaj vredno u tom sigu pisalo :rolleyes: :D

vga killer 11.04.2004. 22:55

Dobar sig, nema šta. :clap:

Al ono, s Star Treka na ribičiju.

Ice - bum ti otvoril temu "Ribičija". :D

IceFisherman 11.04.2004. 22:58

Ma nije potrebno , ček kad počne prava sezona onda bum ja otper :)
Neka mi svemočni Q oprosti na mojem offtopicu , ali ak bu imal kaj protiv nek zna da bu onda imal posla sa tetom Katicom:D

vga killer 11.04.2004. 23:03

Ne spominji ime Katičino uzalud.:D

Bl@de 11.04.2004. 23:41

Kaj je pocela manija sa sigovima.:D

Jos malo pa bumo svi imali slikice!

BTW stvarno Cool!

vidim da je svako pogodil svoju temu sa sigom!:beer: :D

IceFisherman 11.04.2004. 23:59

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
Kaj je pocela manija sa sigovima.:D

Jos malo pa bumo svi imali slikice!

BTW stvarno Cool!

vidim da je svako pogodil svoju temu sa sigom!:beer: :D

pa ipak je ovo PCExpert forum , i bilo bi ljepo da svi njegovi članovi pokažeju znanje u radu sa paint shopom i internet stranicama :p (ili s čim ko dela takve stvari )

a i kad imam ovakvu slikicu odjedanput imam malo više poštovanja prema svojem kupu sklepanog hardvera kojeg nazivam kompom:D

još malo i počinje filmek :) , samo još kojih pol vure ili več :mad:

IceFisherman 12.04.2004. 00:28

TATARATATARARARARATATATATATATTAaaaaaaaaaaaaaaaaa
počinje , napokon :p

horza 12.04.2004. 00:45

better late than ever :)
odoh gledat

Isus 12.04.2004. 00:50

Citiraj:

Enteroyager9 :confused:
LOL!: roller : : goood :

Al ideja o spajanju Scottia, Kirka, Spocka i Bonesa, s Piccardom, Worfom, Deannom Troy ( bože kaj je gadna u Nemesisu), Worfom, Datom, Sisko, Odo, Dax, Katica, Sedma.
Zanimljvo

Isus 12.04.2004. 00:58

Kaj je to Dax kao LT. Saavik?

IceFisherman 12.04.2004. 01:11

Čini mi se da je to ona glumica kaj glumi u " Kafič uzdravlje " , onu glavnu šeficu.

Nego ste vidli kad je brod izlazil iz doka , tam je nekakav čovek u space odjelu stajal i ko da je gural enterprise , uglavnom , omjer veličina baš i nije bil nekakav , jer je bil 1:2 , tj prema tome , onaj dio enterprisea gde njim je deflektor je samo jenput veči od čoveka:confused:
Pa gdi njim je onda strojarnica i warp core , a da ne velim da je onda most nekakva spljoštena soba u kojoj treba puzati.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08.