![]() |
Citiraj:
|
meni se ne svida to sto za svaku vrstu voznje moras imati drugi auto...
|
da objavim svoje rekorde:
gt500 novi model a ne ono staro smece:D:402m-7.01 804m-10.81 rx-7:drift:10,229 bodova iako je igra kompletni šit,da se igrat osim onih speed chalenga kad izazoves rya stalno totalka ode sve u pm:D underground2 ostaje najbolji!!!!!!! |
Ma Supra također leti, na 1/4 sam bio malo ispod 7, ne sjećam se točno koliko.
Na 1/2 sam oko 10.5, na zadnje ide 400-ak metara:D speed-ovi su katastrofa... ili sam zadnji ili je totalka. Totalno nerealno i ne odvozivo, pogotovo one uzbrdice-nizbrdice... |
Citiraj:
Supra vs Zonda F Stavio sam sve partove na najveći level Aero na najveći level. Start i End boost na max, getribu produžio šestu brzinu (1/2 mile). SUPRA snaga - 1048 KS okretni moment - 889 NM 1/4 mile best 7.16s 1/2 mile best 10.93s ZONDA F snaga - 1175 KS okretni moment - 1283 NM 1/4 mile best 6.5s 1/2 mile best 10.7s Svi testovi su bili na full grip i 2 shota N2O. Po meni je bolje uzeti SUPRU jer ima bolji omjer dobiveno uloženo, ali kada se pojaviš u ZONDI to je prizor za pamćenje. |
gledam ovo wtf sa zondom vozis 6,5 a ja s chargerom 7,01 ? ja mislio da je razlika ogromna
|
Citiraj:
|
Ma Supra je zakon...
Može se koristit i za drag i za dizanje na zadnje. Kad se nabrije, ima preko 1000 konja, na zadnje ide punom dužinom staze, dok je u 1/2 i 1/4 nepobjediva... Kakav Zonda...koliko ono 700 000$? Smiješno:D Nego ovi kingovi na kraju su mi zakon:lol2: Drag kinga sa dobija rugajući se (odvozija bi jednu stazu, onda bi ostale namjerno starta ranije). Pobjeda nije bila upitna ni kad bi loše mijenja... Grip king je još smiješniji...BMW s stage2 stvarima, zadnja vuća, leti u svakoj krivini, na kraju san ga u jednoj Grip utrci ostavio za 00:55 min:D Mislim, on je king, a ima stage 2, a u mene EVO sa stage 3/4. ***ate u Carbonu su ti Kingovi (ili kako se se tamo već zvali) bili za***ani, ovdje je pizdarija:D Drift mi je tlaka igrat bez volana, a od Speeda i gluposti isotig bi moga razbit tipkovnicu, pa mislim da neću ni igrat više:D |
Ja kupio Logi Prescision 2 Gamepad za 75kn u vemilu, sad špilam ko veliki nfs :)
Stvarno jako dobro dodje, od PES pa do auto simulacija(bolje neg tipkovnica) Igra je very ušminkana i very to easy. Kaj se auti dižu sam od sebe na zadnje nakon određene konjaže(koja riječ lol) i s pretpostavkom da su RWD? |
Citiraj:
A da, dižu se sami od sebe (ti pripomažeš dobrim šaltanjem i NOS-om) ako imaju stage3 dijelove te min dowforce;) |
impreza mi nece na zadnja... 1088 bhp, 0.73 G... kako da ju natjeram na zadnja???
tamo kod tune kako se namjesta za najbolji performance tj. najbrzi?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
U finalnoj wheelie trci protivnik vozi Mitsubishi Lancer X i napravi wheellie od par stotina metara. :D |
Citiraj:
A gejmeru i ostali padobranci, ne kužim zašto vam je toliki problem pročitat 2,3 strane unatrag, nego uletite na temu iz vedra neba, pa odma u rebra... Ma ne treba ni 2,3 strane, u par postova poviše ti piše da treba auto na zadnji pogon, da treba stage3 djelovi, da treba downforce na min,... Uvik isto, pojedincima bi stvarno trebalo zabranit na forum. A i za najbolje postavke ti u samoj igri piše šta i kako...***ate moderne generacije, sve bi servirano. Čitaj, proučavaj, testiraj. |
meni jew bio cilj igre pobijediti drag kinga a to je bila šala napraviti ...dode on tamo ja si mislim ono prvu trku s njim ***ate sad cu morat svoj reokrd skidat ,vozit ispod 7 i neznam kaj sve ne ,kad ono on vozi 1/4 8-9 sec wtf? uglavnom sad idem brisat netreba mi igra vise :D
|
Igra je pre lagana. Ti kingovi su prije bili teži (Carbon). A to što se dižu 4x4 auta je apsurd. Inače obožavam American Muscle za drag. Inače Supra, Mustang, Charger, Corvette, GT2, Zonda nisu loši svi su oko 7 +-0.02 osim Zonde!
|
smece nevidjeno ja nemogu vjerovat da su ovo izbacili
naljepsi dio igre bio je uninstall |
Citiraj:
|
igra je dobra
|
Igra mi se sviđa zbog auta i svega malo je nerealna ali tko moze igrati igru koja je prrealna . to postane dosadno i gubim zivce a ovako uzivam i ako se sudarim sa 300km/h mogu popravit auto i vozit dalje.Meni se igra sviđa.
|
nekuzim ide mi demo samo oko 30-40fpsa wtf? swe high 4xAA 1440*900 :(
p.s svako malo šteka a ne padaju fps-i u frapsu ???? |
Ako imaš XP, tako je to. Ja sam probao staviti Vistu i nije bilo više trzanja, samo mi se prepolovio framerate. Vjerojatno jer imam nForce 2, a on nije od Viste podržan, pa sam instalirao neke driver koji sam iskopao za nForce 2 što sa Vistom radi. Ali pod Vistom nema trzanja kao u XP-u. Navodno bi krajem 12. mjeseca patch za to trebao biti gotov...
|
Ma igra je za plakat:(:(:(
Takvo smece jos nisam igro A oni speed chalengi ubijaju u pojam,dođe ti da nekog ubijes:suicide: igra je tolko neigriva,meni je cak pinball bolji:D a jadno je i to sto su ti na pocetku odmah otkljucani svi djelove ocijena od 1-10 bi bila=ku*ac |
Citiraj:
|
igra je cirkus teski,underground 2 rula.
|
teško neoptimizirano smeće za PC, sad skidam PS2 verziju pa da vidim:D
|
Citiraj:
slazem se s tobom, underground 2 je najbolji NFS! |
Citiraj:
|
************************************************************ ***eni dupli POST (databse error)
|
ccc....joj koje sranje, mislio sam da ne mogu napravit gori NFS od Carbona, ali ovo je cak gore od Juiced-a......
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:18. |