![]() |
Ajde da se i padobranac Sam malo javi , dugo ga nije bilo za cut :)
|
Ajde da je i nekome drago da nes napisem makar onakvu glupost, nemos vjerovat :D
Pusa Djemi :D |
ajmo vi koji ste probali demo dajte neku procjenu kako bi to radilo na mom kompu !
:beer: gorim od zelje da igram cod4 :D :beer: |
Mislim da bi ti trebala jako dobro raditi, možda ne baš na visokoj rezoluciji ali svakako igrivo bez prevelikih smanjenja vizualnih detalja.
|
Citiraj:
hvala, odmah mi je lakse... radio sam format, trazio najnovije drivere za graficku, samo da cod 4 sjedne na frisko.. :goood: a recimo na 19" LCD-u u nativnoj rezi ?! jer planiram upiknut naki 19 lcd :beer: ali ako nebu dobro onda ostaje ovaj kojeg imam :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
@Sam Fischer I meni je drago da si postao stari <3 |
može li netko od vas tko je igrao demo procijeniti hoće li to raditi na mojoj konfi normalno?
:beer: |
igra je predobra,grafika igrivost,pljuce i mogli bi rec talibani :D
bas zakon sad cekam full verziju |
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
c/p vikipedija Frame rate, or frame frequency, is the measurement of the frequency (rate) at which an imaging device produces unique consecutive images called frames. The term applies equally well to computer graphics, video cameras, film cameras, and motion capture systems. Frame rate is most often expressed in frames per second (fps), or simply hertz (Hz). :chears::chears: |
Najjednostavnije, broj slika u sekundi koji je tvoja grafa sposobna vrtit...
Svaki video zapise se sastoji od slike koje se izmjenjuju u vremenskom intervalu. Uglavnom, kažu da je za ugodno igranje potrebno oko 60 sličica u sekundi(fps)... <3 E.T. much :))))) |
Citiraj:
Imho, sve iznad 25-30 je i više nego ok. To je naravno minimum minimuma na kojem će bit ok igrat, a da igra neće zapinjat:) |
Citiraj:
|
pa ugodno igranje je jako relativan pojam, već smo pričali par put... nekome je dosta 20ak, nekome ni 60 nije dosta.. ono bitno je da nema padova ispod nekih 30fps. nego da konstantno drži neki broj...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
http://www.dslash.bouncer4you.de/?se...details&id=831
Švabe se docepale ful PC igre :( Skrolajte dolje i imate 9 in game clipova |
Kako dobro izgleda, bice to do yaya kad zaigramo, nove mape, novi ambijent, ima dima :D
|
Super izgleda , oruzja mi izgledaju do jaja,samo ce se ih se trebat utkljucavat, klase su fora, jedva cekam da izađu igra....
|
i ja i ja!!!!
i nadam se da ce i na mp bit moguce napravit reda kroz zid.....:D |
Citiraj:
|
Danas bi trebala izać full verzija ? Ili je odgođeno ?
|
sluzbeni realese je za nekih 12h
|
Citiraj:
Imaš odbrojavanje na stranici klana The Dirty Dozen - http://clan-xii.com Ja sam isto mislio da igra izlazi danas, ali morati ćemo još malo sačekati. Od petka počinje distribucija putem www.videotop.hr po cijeni od 299,00kn za one koji su napravili preorder putem pcplay foruma, a ja ću igru početi nabavljati tek od 12 mjeseca kad stiže na Tajland po puno nižoj cijeni.. |
Citiraj:
jaooooooooooooo :D |
Fala obojici
|
Citiraj:
|
Dobro to sve izgleda, pogotovo ovo sta je Murdoc pokazao. Samo je pitanje vremena kad ce se serveri pocet pojavljivat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:26. |