![]() |
kod mene sve isto šugavih 1.6MBit/s
|
|
2 Mbita max tv ugešen
http://www.speedtest.net/result/326304075.png ista brzina mi je kad je max tv upaljen |
Citiraj:
kod mene i dalje veća brzina također :) |
Hmm, bas sam kod frenda bio prekjucer i ono idem mu skinut drivere za lap... I gledam wtf, skine 50MB za minutu... Gledam transfer rate, ono 0.5MB/s:D
On ima maxtv Meni brzina i dalje normalna... neam maxtv. Ko ce ga znat... |
|
Mene jebe, kažu mmi da je do centrale. Valjda će popravit nešto, jer se nemogu spojit :(
|
Nikad dosta plakanja da je T-Com los, da ne isporucuje brzine koje pisu... imate tamo korisnicku podrsku, telefone, mailove, postu, golubove, zalite se pa mozda nesto i bude, plakanje na forumu nece pomoc :)
Dosta postanja ovih slika koliko tko ima kbits... |
|
Citiraj:
|
Moguće da će povečati brzine, sam to rade u tišini dok nepovečaju svima.
Samo iz razloga kad je zadnje povečanje bilo objavili su to na sva vrata, a onda su ljudi zvali "zašt se meni nije povečala" |
Ma definitivno nešto rade, e sad jesu neke redovno provjere, ugradnje, nadogradnje ili nešto spremaju, to neznam. Znam samo da se puno ljudi žali da "osjeća" nešto na liniji, a to je za T-com čudno.
Evo recimo ja, nikad problema, 4 godine DSL i u te 4 godine niti 4 sata u kvaru sve skupa, a zadnjih dana mi se par puta javljaju problemi, zagušenost, skokokovi/padovi brzina, pinga,... A nisan ja jedini usamljen u tome, naprotiv. |
Meni isto u zadnjih par dana 4 puta pukla veza.Jednostavno nema DSL signala.
Vec mi ide na kujac stalno T-com nazivat |
Strpite se i cekajte, od forsiranja i tipkanja na forumu sigurno necete prije dobiti vecu brzinu/paket/pogodnost.
|
bb je poceo, mora da ce biti nesto :D
|
Citiraj:
|
atha molim te, ako imas neke info. podijeli s nama. Da se ne nadamo bezveze.
Tebi vjerujemo i cekamo tvoj odgovor. :D I ja mislim da je cudno za t-com takvo ponasanje veze. Inace ovakvi simptomi su uvijek zavrsavali povecanjem brzina. |
a da nesto zna,mislis da ne bi rekao do sada? nebi nista cudno bilo da cijela prica nije nista vise nego par tehnickih smetnji
|
Citiraj:
|
Fakat ne znam, spominjao se 9/10 mjesec no nista konkretno vam ne znam reci.
|
Citiraj:
|
Štogod da T-Com radi veza mi je trenutno u [cenzurirane riječi]; podjednako upload i download... Osjećam se kao da sam na 56k modemu, nisu ni brzine nešto veće... :D
Nadam se da će ubrzo proći jer baš kada trebam uploadati fajl frendu od kakvih 80-ak megabajta sve je u banani... :( EDIT (koju minuticu poslije): Netko me je čuo... Vratilo se u normalnu (manje-više...)... |
Šta je to T-Com počeo povečavat brzine ili se jim je to nešto sj******??
Imam pocetnu brzinu(2mbps), a danas mi je speedtest pokazao 5mbps i skida mi uredno s oko 600kb/s.. http://www.speedtest.net/result/331823968.png |
Jel imas MaxTV?
|
Citiraj:
Mislim da je to na stvari, jer kad sam upalio tv je brzina pala... |
Neznam onda, u zadnje vrijeme se dogada MaxTV korisnicima.
|
moze biti da je do Max Tv-a jer su se ljudi zalili da im slika zatrzava pa su dizali brzine zbog toga
|
da ne otvaram novu temu, uskoro ce mi proc godina dana sta imam adsl... dal ce oni nesto punudit za produljenje ugovora i kak cu bit obavjesten o tome ?
|
Citiraj:
|
Imas fotoaparat (izmedju ostalih, manje atraktivnih ponuda), olympus. Mozes ga narucit dvadesetak dana prije nego ti ugovor uistinu i istekne. Ja sam bas prije par tjedana dobio jednog, dosa je za 5-6 dana. Samo nazovi SZK
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |