![]() |
ja sam primijetio par problema u vidu nestajanja drivera: npr. od mojeg snimaca, snimim vistu normalno, sve radi za 5 i onda sam najednom vidim nema cdpogona u exploreru, odem u device manager kaze device could not start, odem na reinstall driver, nade driver i kaze da nemoze nac neke fajlove za driver: driver was found but nesto fali. isto tako za nesto prije al sam onda bio reinstaliro cijelu vistu. mozda netko zna o cemu je rijec?
|
Meni se to znalo dogoditi sa DVB karticom kad sam na silu update na zadnji philips driver, sve je prošlo ok, kartica radila ali je nakon restarta bila disable. Piše da će device biti disable ako je došlo do konflikta.
|
ma meni samo usklicnik. nikakav disable. treba jos toj visti dosta da nema musica...
|
Od prije sat vremena više ne mogu bootat u Vistu x64 jer baca BSOD s greškom u ntfs.sys datoteci. Probao ponovo instalirat, ali ništa, ista stvar. Tijekom instalacije opet isti BSOD. Šta da radim sad?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Novi problem na koji nisam obraćao pozornost misleći da će se riješiti instalacijom drivera za grafu, ali nije. Dakle, ni prije ni nakon instalacije Catalysta ne mogu stavit rezoluciju veću od 1024 x 768 piksela. Je li imao netko slično sranje? Broj hotfixeva se iz dana i dan sve više povećava... Windows Vista Service Pack 1 Hotfix Preview |
Citiraj:
|
Citiraj:
... http://img162.imageshack.us/img162/4...ginepz8.th.jpg ... Na monitoru je CD2 a na TVu MPC u overlayu vrti x264.720p HD-DVDrip FALILVa (:D) i sve to na XPu... tako da ja stvarno ne vidim šta je tu točno novo u grafičkom engine-u :fiju: |
Da radilo je to na WinXP-u sa nekim drugim playerom ali ne i sa glupim MediaPortalom koji također koristi dx, pa kad se digne igra on se sruši.
|
...zato ja koristim meedio. Za razliku od MPa on se bez problema vrti na drugom monitoru (TVu) koristeći overlay ostavljajući monitor slobodan. MP je više za HTPCe sa jednim monitorom...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tek je izašla Vista, tako da će MS pričekati dok se nakupi Hotfixeva. Nema smisla izdavati SP dok ne prođe barem pola godine/godina, a do tad smo svi mi beta testeri uz dnevni update.
|
Bit će u roku par mjeseci...
|
To ti je Bil osobno javio :D
|
Citiraj:
|
Dečki i cure koji je sada najbolji antivirus za vistu ultimate 64 bita
|
Citiraj:
kad diseblaš tv onda moš stavit veću rezu... debilno do bola, i ja zbog toga moram svaki put ako hoću koristit tv out moram trpiti 1024x768 rezu na monitoru dok pogledam film, i svaki put paliti i gasiti u postavkama... ako je tko našao rješenje, beskrajno ću mu biti zahvalan :) |
Da, ali meni je to samo na 64-bitnoj verziji dok 32-bitna radi OK. Stvarno debilno do yaya.
|
vidim da ti imap obični kockasti monitor, a zamisli meni na wide-u kako je
|
Vista i Alcohol
Imam aktualnu verziju 1.9.6.4719 instaliranu na visti i ne prikazuje mi učitavanje slike kao na xp-u kad kliknem desnim klikom na virtualni uređaj (pod my computer), a kad hocu maknuti sliku (image) nema ni odstranjivanje slike. Imali tko rješenje ili treba samo čekati novu verziju alcohola?
|
http://forum.pcekspert.com/UntitledHm nadam se da sam uspio stavit sliku detskopa da se vidi da crti vista 64bit ss2 karticu.
Hm nisam jer to mi nije uspjelo napravio sam print screen ali kako je uplodat na pc epert.......http://united/ |
Citiraj:
|
Napokon da stavim sliku za nevjerne,da radi u visti 64 bit ss2 kartica.
link,,,,,uspio jeeeeee. http://img72.imageshack.us/img72/7093/untitleddg6.jpg |
postoji li način kako promijeniti temu u visti (konkretno u are04 :) ) jer mi ova ide već na jetra :D
|
Za sad mislim da ne, ali _NEMOJ_ instaliravati ux theme patcher jer ce ti skrsiti aero, ostat ce ti samo windows classic, ja probo :D
|
Citiraj:
|
Ma preglupe su mi te neke zastite, tipa nemres OCat grafu, nemres stavljat druge teme (nema tog aera da zamjeni area 04) itd.
Kempam na xp dok to ne srede. I dok ne nabavim jos gigu RAM-a :D |
Nije sve u izgledu, meni x64 jako dobro radi, bolje od winxp i iako imam dual boot stalno sam u visti.
|
napokon sam 'aktiviral' , navečer kršim XP i ide 'V' gore
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |