![]() |
Citiraj:
Pokrale su te žice...LoooooooL:dobar: |
Joj :stoopid:. Opet su mi smanjili :D, ali neznam. Skida mi 300-400 kb/s. Dosta je to, ali ipak imam 8. Vec sam i prije imal 8 i skidalo mi je 800-850 kb/s.
|
Jaooo što ti rade jel ti mogu kako pomoć?
|
zato je meni još uvijek po starom cca 800kb download i cca 200kb upload.dođe mi da ih nazovem i pošaljem ih u ku....
da stvar bude bolja udaljen sam t-scum centrale oko 900m zračne linije. |
Evo tucaju me sada u mozak,kada otvorim liniju na tel internet radi ,a cim poklopim i internet se DC ,sada ih zovem pa i mogu napisati ovu poruku :D
|
Citiraj:
|
Ne rade... Visio sam na tel 10 min. Ne rade..
|
Citiraj:
rade ja sam ih ujutro zvao,ali moras cekati 15-20min.. |
Ako nemaš bar 8mb neće ti se ni javit na tel. jer je sramota sve sto njje brzzzzzzina........
Mozda susjed ima pa probaj od njega zvat SZK... |
Sve im strine micike i babin televizor hebem, i šta reć sad kod koga otić?
Ne znaš ko je gori u gradu. a osuđen na t-konje :/ :\ :Machineg::Machineg: |
Evo spliter je prdnio na rosu pa ih zovem i cekam vec da se netko javi 26 minuta prava sitnica.
35 min i cekam 41 min i cekam nakon 50 min su me iskopcali :D ali neodustajem, spikerfon je zažagan da mi uha neodpadneju :kafa: 70 min ahhhhhhhhhh |
Citiraj:
to ti je kad imaš prevelike brzine:offtopic: |
Prije 3-4 dana mi je lik stavio novi spliter koji je ocito super, a veza mi je oko 500 kb/s.Mislim i da mi je se555 riknio :grrr: :fuming: :baad:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam zahtjev podnio preko interneta 25.10. i danas (02.11.) su me zvali i rekli da dolaze instalirat drugi tjedan. :goood: |
meni jos uvijek ništa od podizanja brzine... majku im!!!:hitthewal:
|
Citiraj:
|
šta je ovo, brzina download 300kbit/s, a imam vezu od 2Mbit/s, inače je sve normalno radilo do jučer?
upload je normalan 210kbit/s |
|
evo u 19h i 40min rekord u pingu za ZG nikad nisam imo viši :goood:
http://www.speedtest.net/result/198398536.png nego jučer kad sam bio na 15min na PC nisam imo uopće neta no nežalim jer me nije bilo cijeli dan doma, a da je ping rekordan jest, no danas ujutro situacija je bila puno bolja ping na frankfurt bio nekih 50ms dok download 1700 i upload 214 šteta nisam sjetio postati no da su sad navečer malo mi zeznuli uz vezi pinga to jesu no nema smisla zvati jer bi se načeko na tel. ionako je sad nemoguće ih u ovo doba dobiti :D |
meni u sibeniku, jos nisu povecali brzinu (srecom je nisu ni smanjivali :). zvao sam ih danas, i rekli su da ce za par dana ma sta god to njima znacilo :(
dotad cu leechat 100kb brzinom, a kad povecaju mozda budem i seedao :) iako cu dotad imat ban na svim silnim privatnim trackerima :) |
ja sam i dalje na 1mb/s a tokom popodneva mi net radio par-nepar
|
Kod mene i dalje nista
Da ih zovem? |
Zasto T-com nije napomenuo za Max TV korisnike da mozda nece moc ic na 8 ili 16 Mbpsa
:(, jel ima neko da mu brzina oko 8 ili 16 uz max tv, ? fala na odgovoru unaprijed :) |
Meni sve šljaka kako treba, ali mi i dalje nisu digli brzinu
|
Citiraj:
Maxtv ti veću nekih 5 Mbita, dakle za imat još 8 Mbita bi ti linija i mogla još povuć jer bi to bilo nekih 13 Mbita. Ali za imat 16Mbita bi ti linija trebala podržavat preko 20 Mbita, a to neće baš ići:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što stari kaže na sve to :fiju: |
Citiraj:
ocekivana brzina bi trebala biti oko 13 :fuming: bes obzira jeli ukljucen ili iskljucen maxtv |
Citiraj:
Reka san da kombinacija 8Mbita + Maxtv još i može jer ima dosta ekipe koja može povuć ~13 Mbita Al da 16 Mbita + maxTv nema šanse jer to daje preko 20 Mbita... Ko to ima, platim mu piće:D Ja iman maxtv i moja makismalna propusnost je 12 (izmjereno u 9 mjesec 2006). E sad ako se od tada nije ništa povećalo ja bi mogao uzet onaj paket od 8, s tim da bi makismalno mogao imat oko 6-7:) Al meni je zasad i 2 dosta, tako da me nije briga |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |