PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Reputation? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44530)

Amdejac 16.01.2007. 11:48

Citiraj:

Autor rendula (Post 620243)
to sam ti ja napisao :beer: :D

Sram te bilo. Kaj si u krizi. Čujem da se u zadnje vrijeme teško nabavlja. :D :beer:

rendula 16.01.2007. 11:51

Citiraj:

Autor AMD (Post 620265)
Sram te bilo. Kaj si u krizi. Čujem da se u zadnje vrijeme teško nabavlja. :D :beer:

odvikavam se, sada sam se prebacio na alkohol i zene da zaboravim na svoju najvecu ljubav :D
malo smo zaspamali. no nema veze, moram iskoristiti sada dok forum radi :D

flare 16.01.2007. 12:59

...bolje mi je da nisam vidjela kaj mi pise u tim komentarima...jer sam se samo jos vise nabrijala na neku ekipu ovjde...:(...

ali ono sto mogu reci je da zalim ekipu koja ostavlja komentare tipa "glupa ko noc" i onda se osjeca nadmocno i dobro jer me je spopljuvala a ja ne znam tko su...

decki, ako vam je to gust...samo dajte...

: hello2 :

Codiac 16.01.2007. 22:36

lolcina ja znam da su mi dva crvena spizdili mocniji ljudi na forumu ali me nedira.

JA mislim da sam vecini ljudi pomogao na ovome forumu pa iako sam i pitao neku glupost mogli su se suzdrzati ali nema veze. pusa svima :)

Amdejac 16.01.2007. 23:41

Ja sam dobio od nekoga sivka, ali nije mi jasno zašto?
Bilo bi u redu kad bi pisalo i tko je dao ocjenu i da se obavezno piše razlog.

JVC HX-Z10 16.01.2007. 23:51

sivo ti znaci kad ti je netko tko ima manju reputaciju od tvoje dao reputaciju, mislim da sam to procito tu negdje

Vuco 16.01.2007. 23:55

Citiraj:

Autor JVC HX-Z10 (Post 621005)
sivo ti znaci kad ti je netko tko ima manju reputaciju od tvoje dao reputaciju, mislim da sam to procito tu negdje

Nije da ima manje od tebe, nego ima 0 reputaciju (Rep. power) :)

G0RKI 17.01.2007. 00:20

Citiraj:

Autor Vuco (Post 621016)
Nije da ima manje od tebe, nego ima 0 reputaciju (Rep. power) :)

Drugim riječima nije se ni mora zezat pisat komentar i davat reputaciju kad je nema? Nema smisla zar ne? Pametnije bi bilo mal oto bolje regulirat da takvi uopće ne mogu glasat (dok sami ne postignu minimalni reputation power da mogu drugome dodat svoj glas) jer i ovako njihov glas ništa ne vrijedi. Neka me netko slobodno ispravite me ako griješim... :cool:

tigman 17.01.2007. 07:34

taj predlog je već bio predložen, ali nije uvažen...

trebalo je ograničiti...na samo starije članove od barem jedne godine "staža" , i barem 10 dobrih pohvala...ako ne i 20...

tako nebi bilo da ih imaju neki friško registrirani po 3-4 i više...

BlackDwarf 17.01.2007. 14:43

Reputacija je dobra stvar. Dobro dode kada zelite s nekim trgovati. Takoder se slazem da se ogranici davanje reputacije.

Babaloo 17.01.2007. 16:44

Ja imam problem sa davanjem reputacije, kad kliknem na vagu i pita me da ocijenim (dobro/loše), ako ne komnetiram post i kliknem "dodaj reputaciju" reputaciju da odmah, ali ako napišem komentar i kliknem "dodaj reputaciju", ne napravi ništa koliko god ja klikao po tom gumbu. Ima li tko još sličan problem?

mymoon 17.01.2007. 17:53

@Babaloo: probaj ne koristiti hrvatska slova u komentaru. bilo je govora gore o tome. ;)

Babaloo 17.01.2007. 19:44

tenkz men :)

T0mB1ll 18.01.2007. 00:17

meni isto netko stisnuo reputation još dok sam imal oko dvadesetak postova...

Mikeyy 18.01.2007. 17:11

Jel ti sivi kartončići imaju kakav utjecaj?
Mislim da bi bilo ok ako je netko dobio puno + ili puno - od ljudi koji trenutno nemaju reputacije da to ipak nekako utječe na reputaciju.

McG 18.01.2007. 17:34

Citiraj:

Autor Mikeyy (Post 622551)
Jel ti sivi kartončići imaju kakav utjecaj?
Mislim da bi bilo ok ako je netko dobio puno + ili puno - od ljudi koji trenutno nemaju reputacije da to ipak nekako utječe na reputaciju.

Nemaju nikakav utjecaj. NHF, ali mislim da se zamaraš s nebitnim stvarima. Da su nadležni ljudi ovog foruma hteli to složiti, složili bi. Ali znali su da to nema apsolutno nikakvog smisla i nisu složili.
Kak je krenulo, još malo pa budu ljudi počeli spitavat dal na reputaciju utječe i odjeća/obuća koju neko nosi, vrsta muzike, kućni broj, filmski žanrovi, i ostale gluposti...samo da se dobi taj jedan broj više.

flare 19.01.2007. 08:39

e, meni je ovo fakat presmijesno...:)...ono, prvo mi je bilo zao kad sam vidjela kaj mi je odredjeni clan napisao u reputaciju (necemo imenovat, jel) :p...a sada mi je to fakat presmijesno....

jer ono, ljudi daju negativnu reputaciju zato sto imas drugacije misljenje od njih i zato sto svaki tvoj post shvacaju kao provokaciju i napad na svoj integritet...

chill out...i ono, kao sto sam rekla, ako je nekome to gust...hej, bring it on :D

sad mi dodje da provociram samo da vidim koliki je prag izdrzljivosti nekih : evil :

Ladybug 19.01.2007. 09:10

Flare, meni je dečko napisao "mrzim štrumfove"... Plakala sam cijeli dan i noć.... :)

flare 19.01.2007. 09:40

a buuuu...tjes tjes :)

:smajlickojigrlidrugogsmajlica:

JVC HX-Z10 19.01.2007. 09:59

Citiraj:

Autor flare (Post 622881)
e, meni je ovo fakat presmijesno...:)...ono, prvo mi je bilo zao kad sam vidjela kaj mi je odredjeni clan napisao u reputaciju (necemo imenovat, jel) :p...a sada mi je to fakat presmijesno....

jer ono, ljudi daju negativnu reputaciju zato sto imas drugacije misljenje od njih i zato sto svaki tvoj post shvacaju kao provokaciju i napad na svoj integritet...

chill out...i ono, kao sto sam rekla, ako je nekome to gust...hej, bring it on :D

sad mi dodje da provociram samo da vidim koliki je prag izdrzljivosti nekih : evil :

zato ti je dobro da ti moderatori mogu pazit na reputaciju.
Kolko sam skuzio, ak je neko glup i daje negativnu reputaciju tek tolko il zato jer si neda rec da nemora ni on uvijek bit u pravu onda ti moderator to pobrise i bude kao da nista nisi dobio.

Mikeyy 19.01.2007. 10:16

Citiraj:

Autor McG (Post 622562)
Nemaju nikakav utjecaj. NHF, ali mislim da se zamaraš s nebitnim stvarima. Da su nadležni ljudi ovog foruma hteli to složiti, složili bi. Ali znali su da to nema apsolutno nikakvog smisla i nisu složili.
Kak je krenulo, još malo pa budu ljudi počeli spitavat dal na reputaciju utječe i odjeća/obuća koju neko nosi, vrsta muzike, kućni broj, filmski žanrovi, i ostale gluposti...samo da se dobi taj jedan broj više.

Ja ne mislim da je to zamaranje, Pitam legitimno pitanje da upoznam sebe i ostale sa svim aspektima te reputacije. Nemam puno sivih niti bi mi to ikako utjecalo na reputaciju, ali mi je palo na pamet da li to utječe. Npr pri uvođenju reputacije, svi smo na 0 bodova, znači svi pucamo ćorke ostalima, tko će ikada onda imati reputaciju veću od jedan?
Vjerovatno su kod nas moderatori dali nekima reputaciju da pokrenu kolo, al to nije poanta, mene zanima kako stvari rade, nemoj da te smeta. :)

Smartguy 19.01.2007. 13:55

svako godinu dana na forumu dobiješ rep poew 1 i nakon 1000 postova još jedan, tako da bi se skupilo :)

SRV 19.01.2007. 14:07

Citiraj:

Autor Smartguy (Post 623098)
svako godinu dana na forumu dobiješ rep poew 1 i nakon 1000 postova još jedan, tako da bi se skupilo :)

Blizu sam dva soma :)

Smartguy 19.01.2007. 14:17

i kako ti kaže uskoro ćeš biti popularan pa kad dobiješ taj rep point možda dobiješ još jedan zeleni karton ;)

SRV 19.01.2007. 14:32

Citiraj:

Autor Smartguy (Post 623125)
i kako ti kaže uskoro ćeš biti popularan pa kad dobiješ taj rep point možda dobiješ još jedan zeleni karton ;)

Ne kontam. ??? Dobit cu jos jedan kartoncic? :)

Mr.Ex.President 19.01.2007. 14:36

Citiraj:

Autor Smartguy (Post 623098)

Uf:D Ovin tempon 1000 postova mi ne gine do 2008:D

G0RKI 19.01.2007. 14:38

Citiraj:

Autor SRV (Post 623142)
Ne kontam. ??? Dobit cu jos jedan kartoncic? :)

Da onda postaneš prava manga!

atha 19.01.2007. 14:43

Jos ste uvijek na ovoj temi? :)

Codiac 19.01.2007. 14:49

Citiraj:

Autor flare (Post 622881)

ajde ajde meni si digla tlak do neba pa ti nisam dao negativni rep nismo svi zli : goood :

EvilM@ster 19.01.2007. 17:08

Citiraj:

Autor Pomo (Post 617894)
Reputacija stvarno ima svakakvih, ali da mi netko radi ovog posta napiše da sam debil, mislim stvarno...
Ovim putem bi molio dotičnog ako ima muda da se javi.

Ja sam ispao debil zato sto sam pitao jer je netko na konfi slicno mojoj igrao Oblivion tako da : flyingey

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:11.