![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
malo smo zaspamali. no nema veze, moram iskoristiti sada dok forum radi :D |
...bolje mi je da nisam vidjela kaj mi pise u tim komentarima...jer sam se samo jos vise nabrijala na neku ekipu ovjde...:(...
ali ono sto mogu reci je da zalim ekipu koja ostavlja komentare tipa "glupa ko noc" i onda se osjeca nadmocno i dobro jer me je spopljuvala a ja ne znam tko su... decki, ako vam je to gust...samo dajte... : hello2 : |
lolcina ja znam da su mi dva crvena spizdili mocniji ljudi na forumu ali me nedira.
JA mislim da sam vecini ljudi pomogao na ovome forumu pa iako sam i pitao neku glupost mogli su se suzdrzati ali nema veze. pusa svima :) |
Ja sam dobio od nekoga sivka, ali nije mi jasno zašto?
Bilo bi u redu kad bi pisalo i tko je dao ocjenu i da se obavezno piše razlog. |
sivo ti znaci kad ti je netko tko ima manju reputaciju od tvoje dao reputaciju, mislim da sam to procito tu negdje
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
taj predlog je već bio predložen, ali nije uvažen...
trebalo je ograničiti...na samo starije članove od barem jedne godine "staža" , i barem 10 dobrih pohvala...ako ne i 20... tako nebi bilo da ih imaju neki friško registrirani po 3-4 i više... |
Reputacija je dobra stvar. Dobro dode kada zelite s nekim trgovati. Takoder se slazem da se ogranici davanje reputacije.
|
Ja imam problem sa davanjem reputacije, kad kliknem na vagu i pita me da ocijenim (dobro/loše), ako ne komnetiram post i kliknem "dodaj reputaciju" reputaciju da odmah, ali ako napišem komentar i kliknem "dodaj reputaciju", ne napravi ništa koliko god ja klikao po tom gumbu. Ima li tko još sličan problem?
|
@Babaloo: probaj ne koristiti hrvatska slova u komentaru. bilo je govora gore o tome. ;)
|
tenkz men :)
|
meni isto netko stisnuo reputation još dok sam imal oko dvadesetak postova...
|
Jel ti sivi kartončići imaju kakav utjecaj?
Mislim da bi bilo ok ako je netko dobio puno + ili puno - od ljudi koji trenutno nemaju reputacije da to ipak nekako utječe na reputaciju. |
Citiraj:
Kak je krenulo, još malo pa budu ljudi počeli spitavat dal na reputaciju utječe i odjeća/obuća koju neko nosi, vrsta muzike, kućni broj, filmski žanrovi, i ostale gluposti...samo da se dobi taj jedan broj više. |
e, meni je ovo fakat presmijesno...:)...ono, prvo mi je bilo zao kad sam vidjela kaj mi je odredjeni clan napisao u reputaciju (necemo imenovat, jel) :p...a sada mi je to fakat presmijesno....
jer ono, ljudi daju negativnu reputaciju zato sto imas drugacije misljenje od njih i zato sto svaki tvoj post shvacaju kao provokaciju i napad na svoj integritet... chill out...i ono, kao sto sam rekla, ako je nekome to gust...hej, bring it on :D sad mi dodje da provociram samo da vidim koliki je prag izdrzljivosti nekih : evil : |
Flare, meni je dečko napisao "mrzim štrumfove"... Plakala sam cijeli dan i noć.... :)
|
a buuuu...tjes tjes :)
:smajlickojigrlidrugogsmajlica: |
Citiraj:
Kolko sam skuzio, ak je neko glup i daje negativnu reputaciju tek tolko il zato jer si neda rec da nemora ni on uvijek bit u pravu onda ti moderator to pobrise i bude kao da nista nisi dobio. |
Citiraj:
Vjerovatno su kod nas moderatori dali nekima reputaciju da pokrenu kolo, al to nije poanta, mene zanima kako stvari rade, nemoj da te smeta. :) |
svako godinu dana na forumu dobiješ rep poew 1 i nakon 1000 postova još jedan, tako da bi se skupilo :)
|
Citiraj:
|
i kako ti kaže uskoro ćeš biti popularan pa kad dobiješ taj rep point možda dobiješ još jedan zeleni karton ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uf:D Ovin tempon 1000 postova mi ne gine do 2008:D |
Citiraj:
![]() |
Jos ste uvijek na ovoj temi? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj: