![]() |
Citiraj:
Ima nas ima, koji volimo Floyde! :) (makar se ovdje prica o metalu...) |
Ma PF su medju najvecim bendovima, slusao netko metal ili ne. :)
|
Citiraj:
|
svi hvalite floyde..a kaj je sa led zeppelinima...deepom? itd...ima još hrpa dobrih bendova :)
|
I to ce doc na red... :D
|
Citiraj:
|
Pink Floyd nije bend, oni su svojevrstan kult. Njihova muzika je svevremenska, uvijek didakticna i posebna, nesto te jednostavno privlaci jednom kad skuzis nacine pisanja Watersa i Gilmoura... ne znam to pojasniti :) Animals, the Wall, Dark Side, Ummagumma kao vrhunac rane faze.
Dobro je rekao LAcy, nema veze s metalstvom, Floydi su opca kultura. Ali samim time nisu za svakoga. Ne dijelis omiljenu igracku sa bas bilo kime, zar ne? :) Sto se Purplea i Zeppelina tice, u svom kozmosu oni su isto slicna klasa, premda se nikako ne daju usporedjivati, ni medjusobno ni s Floydima. Zeppeline vise volim, posto su do samog kraja bili bend u istoj postavi, i samim time su u svim fazama imali karakteristican zvuk, dok se to za Purple ne bi moglo reci... slicno kao i za Sabbathe (kazem slicno jer je u Sabbathima uvijek bio Iommi koji je davao prepoznatljiv zvuk svojom gitarom, dok je Blackmore napustio Purple). Hm, posto veceras na telki nema nis pametno, mogao bih opet pogledati The Wall. Cisto da se prisjetim Sudjenja :) |
Citiraj:
Ja pogledao prošlu nedjelju, tko nije neka obavezno pogleda. Legenda od filma. Drugo što fanovi Floyda trebaju vidjeti je njihov performance u Pompeii, predobro. Čak sam vidio da ima u video klubu za podići. Ako vas zanima: http://img249.imageshack.us/img249/4...ina1803se1.jpg |
Pink Floyd mi je the best bend.Toliko su im dobre pjesme i zarazne da ih mogu stalno slušat.Inače pogledao sam i ja the Wall film,uradak Rogera Watersa i mogu reći da je baš psihodeličan što se i uklapa u njihovu atmosferu:).The Dark Side of the Moon i Division Bell su mi nekako najbolji albumu.Ono na početku je ok,u biti to je bilo uhodavanje za The Dark Side of the Moon:)
Kao što kažu kolege forumaši Pink Floyd je opća kultura:) Shine On You Crazy Diamond perfekcija |
Citiraj:
A ni Pulse nije los, dapace. Gilmour je pokazao da zna i sam voditi taj bend, naravno, ne samo tim liveom. Dobar DVD, odlican dapace. |
Još samo da izdaju albume češće dok su još živi, rade turneje obojica (Roger i David) ali slabo nešto novo snimaju. Nešto je bilo priče da bi Waters izdao novi rock album, nakon one opere. Čini mi se da na onom DVD čiji sam cover postao malo iznad ima neka meni nepoznata stvar: Southampton dock.
|
Citiraj:
za cijeli zivot dosta i sad moze tocno kako njemu pase... Southampton Dock inace mozes naci na Final Cutu. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Vidim da se spominje Dickinsonov Machine Men. Jel' netko slusao bend Machine Men? Isti Maideni iz Beast-Piece of Mind faze. Ja sam ih slucajno otkrio, na jednom koncertu u nekom Berlinskom klubu, kao predgrupa Finntrollu i Die Apok. Reiter. Ono, taman udjem u klub i cujem Bruceov vokal. Ma nemoguce, pa ne vracaju se valjda Maideni natrag u garazu?!? Ali ono, isti Bruce. Potpuno. Jedino ga onaj "...runing loooooooooooooooooooooooooooooow..." sa Hallowed malo je*e. Izgleda da su pluca ipak malo manja nego kod originala. :) A basist isti Harris, svira onako u machinegun stilu, iz zgloba i sa 500 nota/min. :chears:
Izdali su 3 albuma, i zvuce kao Maideni u navedenom, najboljem periodu. Prefantasticno. BTW. Floydovci, ajd odleprsajte na krilima boje duge iz ovog True threada. Da ne bi bilo provodjenja reda buzdovanom... :fiju: |
Ovaj Vargić je nešto opasan..:buci-buci:
|
BloodBath \m/
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Slažem se u da je ovaj thread o metalu, ali isto tako poziva na ujedinjenje a ne razdor metalaca (a očigledno dosta njih sluša PF) svih dobi. |
Sve me ovo dovodi do jednog pitanja....zašto danas nema benda koji bi barem sličili Floyd-ima ,mislim "Probaj odsvirat jednu Gilmour-ovu solažu"-par tonova ----ali sa TAKVIM STILOM !!!,,, jednostavno su legende!!!
|
Citiraj:
A vi sareni Floydovci i dalje mozete odleprsati lagano u troskoku, i otvoriti vlastiti totalno emo-untrue-pozerski thread o problemima ekologije, nesretnih ljubavi i LSD-tripova. :D NHF. |
Citiraj:
Budući da je od početka thread više o rocku (sa svim podvrstama i varijacijama) ne vidim razloga pizdit na jednu grupu... Ovo je prvenstveno forum o računalima, ne možemo otvarati threadove za svaku varijaciju koja je nastala u zadnjih tridesetak godina. Pa zato od otvaranja ovog threada više-manje sve trpamo tu. Mislim da nebumo nikam došli ako bi se otvarali threadovi posebni za hard, heavy, trash, speed, death i još desetak podvrsta... |
uuups!!! nisam skužio naslov thread-a ,,samo sam čitao postove ...
Sorry metalci------iako i ja slušam "i" metal:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ipak cu u znak gnjevnog protesta otvorit Stellu i razvalit Spirit Crushera na 148 dB, pa da vidimo kom' obojci a kom' opanci. \m/ |
Death? Zakon stvar.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Banane dijelit na svaštari..daj šefe chill..pa pričamo o muzici ukusi su različiti..sve je to s velikom dozom humora i ironije..nitko nikoga ne vrijeđa..dapače..:chears::kafa: |
Citiraj:
Ovo je thread gdje postaju ljudi koji više manje slušaju sličnu muziku, flejmanje nisam dozvolio ni na "kaj trenutno slušate" threadu pa ga zato neće biti ni na ovom. Nije ovo upozorenje išlo direktno i samo za Lord_Calidor-a nego više generalno...budući da iz iskustva znam kako to završi kad se počne flejmat... Mislim-ako samo pogledamo naslov threada možemo se odmah počerupati...o tome kaj je "pravi" metal. Svako od nas bi imao reći koju na tu temu:D |
Tool je zbog velikog interesa premješten sa Šalate u Dom sportova, tek toliko za info:)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:14. |