![]() |
Citiraj:
Al ono, mala ga je držala za jaja :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas navečer, po preporuci frenda - "The Inside Man". Veli da je odličan (iz 2006-te mislim da je)... |
Citiraj:
|
evo, bas pogledao Gabriel
Film solidan po meni, mozda je mogao biti malo bolje izveden ali sve u svemu da se pogledati |
Ja baš završio sa gledanjem Resident Evila- Extinction
Vrlo dobar film, kika ass prvom i drugom nastavku, jedva čekam četvrti |
Citiraj:
|
Citiraj:
gledao (opet) Volcano (1997) znam da je star i da nije nešt, ali me uhvatila volja gledao Pitch black (treći puta) i Cronicles of Riddick (prvi puta) preporuka :) Superman returns (2006) nije baš neštom ali će poslužiti za gubljenje vremena Trading places (1983) stari ali jako dobar film Jumper (2008) dobar za pogledati jedanputa Harry Potter 5 - And the order of the Phoenix (2007) dobar, ali je premalo Emma Watson (Hermione) u filmu Legally blonde 1 i 2 ne pitajte, bilo mi je dosadno Mummy 1 i 2 opet mi je bilo dosadno National treasure 2 čak i bolji od 1 Die hard 4 (2007) jako dobro, preporuka Fast and furious - Tokio drift ako vam je dosadno gledajte, bar u nastavku su opet stari likovi Forbidden kingdom (2008) malo dosadno u početku, ali inaće ok film Futurama - The beast with a billion backs bolesno kao i uvijek - you gotta love it Get rich or die tryin' htio konačno pogledati taj film i zaklkjučak je da nije loš evo to je sve od ovog i prošlog tjedna :D |
The Bucket List - Nicholson i Freeman kao stari umiruci prdonje , ok film
Cassandras dream - nije XXX , vec neka polu drama , kad sam vidio da glumi Farrel ocekivao da bi mogao biti ok , ali POC - piece od crap ... Mad Money - guba film , komedija , kak su cistacice opljackale po malo federalnu banku u sad-u , stvarno ok za pogledati |
Odlgedao the Eye - film je fora..
Jessica Albanka u glavnoj ulozi.. još jedan "mlaki" horor iz holivuda. Izgleda ameri u zadnje vrijeme nemogu napraviti niti jedan pošten horor da nije od prije napravljen od strane japanaca.. |
Upravo završio sa trilogijom The Lost Room.....Nije loše ,zanimljiva tema..
E,,da... pogledao i Hard Candy,, bogami "močna" klinka.... |
8
S vremena na vrijeme, prijatelj me podsjeti na jedan biser na koji su se mnogi nasmijali kad su gledali : Proof of Life (2000) Nokia 9110 je imala malu promociju u filmu i u citavoj strci napravili su poprilicnu blamazu sa telefonom. Ostavljam znalcima da sami prepoznaju u cemu je caka ;) 9110 - 01 9110 - 02 9110 - 03 8 |
mene zanima ako mi netko moze reci koja pjesma u tokyo driftu ono kad mu japanac daje mitsubishi lancer. hvala unaprijed
|
Citiraj:
Maloprije pogledao The Legend of the Drunken Master (1994), original mi se puno bolje dopao... |
10 000 BC - odlican film , malo mi vuce na Apocalyto , ali vrijedi ga pogledati ... jedan od boljih ove godine ... pored svih americanskih smeca koje dolaze , rijetki su dobri naslovi ...
|
Brother (2000)
Sonatine (1993) Kids return (1996) The Blind Swordsman: Zatoichi (2003) Violent cop (1989) Sve vrlo kvalitetni filmovi od kvalitetnog redatelja. Osobno su me se jako dojmili filmovi. Baš me zanima jel itko čuo za ovog lika još ? :) |
Citiraj:
Zadnje sam gledao je Michael Clayton i film je odličan. (imdb) |
Prekjučer sam pogledo film '21'. Stvarno odličan film, baš me razveselio. Radi se o brojanju karata u Vegasu :)))
Debelo preporučujem.. i soundtrack mi je prejeben... (MGMT - time to pretend..) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Takodjer pogledao jucer 21 , film o brojanju karata i varanju kasina , i ok je za utuci 2 sata vremena ... |
Evo pogledao jucer na Premiere-u Gone baby gone iz 2007. i mogu reci da mi je film bio odlican...
http://www.imdb.com/title/tt0452623/ Dok naprimjer The List (2007.) bi po meni trebalo zaobici u dosta sirokom luku... |
pogledo sam danas "superhero movie".
film je komedija i stvarno je dobar :D evo jedna dobra scena iz filma http://www.youtube.com/watch?v=Zp9Ik0H7Gqs |
Yep, također se slažem za Superhero movie. Parodija na spidermana i čist mi je bio dobar film za razliku od par zadnjih komedija što sam pogledao :)
Za danas il sutra sam si pripremio film Pathology. Valjda će biti ok... |
Citiraj:
Lola rennt / Run, Lola, Run Njemačka kinomatografija skoro svaki put oduševi, pa zaboravim kako im je jezik ogavan. Lola uber alles! Franka Potente :fiju: Pathology Ponad'o se Alyssa Milano i onaj heroj na kraju 2-3 vruće scene, a od kvalitetnog filma ništa, jedino blijeda kopija Saw / Hostela i sličnih. ... Taxi Driver Sa Scorseseom čovjek ne može fulati. Odličan film, što sam gledao De Nira u raznim ulogama, uz Good Fellas ovu je najbolje odradio. Dođe čovjeku da se zamisli. Fino je viditi i Cybill Shepard u mlađim danima, ali De Niro je briljirao. IMDB Top 250: #35 ;) Travis Bickle: All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. I go all over. I take people to the Bronx, Brooklyn, I take 'em to Harlem. I don't care. Don't make no difference to me. It does to some. Some won't even take spooks. Don't make no difference to me. |
Charlie Bartlet - ovaj film je apsolutno 0 , najgore utrosenih sat i pol ove godine ...
|
Sad sam gledao Oko sa Đesikom Albom... Prejeben film ehehe.
Samo kaj mi je malo zavrsetak tuzan... Jumpera sam doma pogledao 720p i predobar mi je... Al samo za jedamput. |
Citiraj:
|
Gledao upravu Untraceable film je super, zaslužuje da se pogleda.
@Fleks- Pogledaj pa ćeš vidit koji OS koriste hackeri/stručnjaci, a koji djeca :D :D ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:44. |