![]() |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=22 |
Je, istina...tu je greskica samo, s u š i to je to.
Nista strasno... ;) |
Kaj Horzu cimate, to je moj gaf. Kad sam otvarao nove podforume pobjegla kvačica:)
|
E momci, moram ja malo kenjkat.
Forum radi bolje nego ikad prije, ali samo me jedna stvar muci. Za otvaranje topica sa pocetne strane moram mirne duse uzeti Prozac ili srodno sredstvo jer izaziva ludilo u meni.Topici se otvaraju cijelu vjecnost.I to samo iz pocetne strane. Ima ko kakvo blitz rjesenje osim naravno Prozaca! |
refresh. danas nije htio otvorit zderonje 100g :D i refreshal i otvorio odmah.
|
Nop!Od upgrade-a je tak.U sva tri blazena nam browsera.
Ponavljam samo kad otvaram topice iz pocetne stranice.Kad udjem u podforum radi normalno. |
evo sad mi je žao što nisam još javio ekipi koja se javila za beta testing i organizirao taj "devel" odjel.
aj sad ozbiljno... jel mene to neko j... oko ovih kvačica, ili kaj? malo sam lud i razapet zadnjih tjedan dana, tak da više k... nemrem skužit. i Costa, ne kenjaj :) |
ovo ja testiram novi layer 7 application filter
i promjenili smo web server na google web server 2.1 :) |
kakva su poboljshanja s novim web serverom?? :)
|
pa.... malo smo munjotresnije brži, malo skoro enterprise-level sigurniji (not), i mrvicu nekakviji
|
Mrvicu nekakviji... :)
Dobro je dobro je, samo neka se radi ako ce to na kraju donijeti poboljsanje. |
lol.... na kraju... efo vech sad je pun k... brzo. btw, u ovom trenutku se radi reindexiranje postova za search (uz mysql import serverski najintenzivnija stvar koju ikada radim) i ono... svejedno je brzo :)
|
A kakve su šanse da forum opet padne od cca. 22 sata pa do ponoći?
|
Citiraj:
Koliko jos ima posla oko ustimavanja? Izuzev trenutnog indexiranja. |
Citiraj:
Citiraj:
|
sinoć oko 23h, meni nije htio postat, pa sam odustao od daljnjeg... :)
|
Citiraj:
Nema frke, samo radi...:) P.S. Fala kaj si sredio stvar oko komunikacije za moderatore ;) Vidim da si već i isprobao postanje tamo :D |
Citiraj:
Inače,i meni se čini da forum radi brže nego prije;ali i dalje nekad zna zaštukat kod otvaranja većih threadova,barem meni... :confused: |
dal to imam samo ja problema sa e-mailom tj obasvjestima da je neko odgovoril u temama koje pratim ? ... od danas popodne mi vise ne dolazi niti jedna obavjest .. obavjesti sa ostalih forma mi cisto normalno dolaziju
|
Jel opet moguće da podešavanje vremena ne radi ili se meni čini?
http://img485.imageshack.us/img485/3...tledyl9.th.png Kada potvrdim ove postavke one kao da preskoče onaj +1h vremenske zone pri potvrdi se nakratko promjene zajedno sa osvježenjem međutim ostane na kraju prvobitno vrijeme na slici. neđutim ako stavim +2h onda ih uredno prebaci sa 00.30 na 02.30h? :confused: Također popup opcija pri primanju PM -ova ne funkcionira kod mene u Mozili a nije zabranjena dakle dopušteno joj je...Napominjem opcija je selektirana i potvrđena? :confused: |
Booo, kod mene je ukljuceno automatically detect DST settings i GMT+1, normalno ocitava vrijeme.
Sto se tice PM-ova, ponekada mi otvori pop-up, ponekada ne, ali ionako imam naviku tu i tamo skociti na main page pa pogledam i prije negoli se pop-up sjeti izletiti. :D edit: Lazem, krivo sam te shvatio iz prve. Normalno mi na taj nacin pokazuje vrijeme u postovima, ali gore stalno stoji isto. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Probao sam sa IE-om pa ista stvar.... Nije da se žalim i dosađujem momci samo pitam. : hello2 : |
Ovisi kako ti je podešen browser.
Meni ne iskače popup jer je blokiran od strane Opere, ali se pojavi jedan prozorčić na 5 sec da je odbio popup i da ako ga želim otvoriti kliknen na taj prozorčić u gornjem desnom kutu. |
Citiraj:
Opet ponavljam,ovo napominjem u najboljoj namjeri da ne mislite da ronzan non stop : cheers2 |
I kod mene isto ne izbaci nikakav pop-up...
|
Kod mene izbaci, al javi da me ne može preusmjerit na PM-ove jer je blokiran popup
Firefox 1.5.0.8 |
*forum poletio*
okej... thank jou mister fukami .
ovo je prebolesno. primjetite kako je PCE naglo poletio. a promijenjen (točnije dodan) je jedan jedini optimizacijski parametar za mysql i još jedan za php. preeeebolesno. btw, čovjek mi je objasnio tu foricu negdje nakon 4-5. pive (pol litrena žuja)... veli da mu se sviđa žuja :) |
Hm...i meni se cini. :)
Do sada, a i zadnjih par veceri se mucim sa forumom...sada radi ok. Jos ako i potraje... ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:43. |