![]() |
Citiraj:
Dokazivanje mojoj babi kada pričamo i dogovaramo nekaj telefonski i onda mi ona tvrdi suprotno od dogovora, a ja joj samo pustim razgovor :D Više puta sam si spasio živce na taj način, a nekoliko puta i dobio okladu :D:chears: |
Mjesečno ažuriranje travanj
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d744f35395.jpg Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Došlo jučer :top:
|
ja imam Magic 5 Pro, imam verziju .152 i nemam double tap to sleep.
Zar niste rekli da to stiže sa tom verzijom? |
Definitivno je došlo s 152 verzijom.
Pod Accessibility features -> Shortcuts & gestures. |
Hvala ti, ja trazija u home opcijama. :chears:
|
Citiraj:
Jer eto, imao sam slucaj, di sam dogovarao mobilni net i dogovorio promjenu adrese i dostavu kartice/routera na istu. Da bi oni meni to "dostavili" na staru adresu na kojoj nema nikog, još k tome ni dostava nije zvala, nit sam dobio kakav mail/poruku za dostavu, tako da je na kraju sve vraceno operateru jer pošiljka nije bila urucena. A u mojoj reklamaciji su preslušali snimku i zakljucili da sam ja iznio sve potrebno ( adresu i dostava na novu adresu ) koju oni nisu ispostovali te mi otkazali ugovor i racun bez penala. A sad sa legalne strane. Jel to legalno ? I dobi li osoba ikakvu notifikaciju da ce se razgovor snimati? Pod to ne mislim ove s operaterima i tele prodavacima koji ti sami najave, nego privatne. |
Je li Honor 300 dolazi u EU ili ne?
|
Ne. Honor 400 sigurno dolazi.
|
Jel ima tko blem da nakon ovog zadnjeg ažuriranja androida na novu verziju ,zslon gasi nakon 10sec...? Magic 5pro u pitanju
|
Nema.
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Nemam.
|
Drustvo, dal M6P ima znacajno bolje kamere od M7P?
Kolko sam uspio nac info, updejti su popravili kameru na M6P. Znam da je fotic na M7P kriminal, dok je navodno kod M6P druga prica. |
Osim telefoto kamere ostale su potpuno identicne hardvareski. Ono sto ubija kameru na m7p je Ai processing i nadamo se da ce ga popraviti uskoro
|
Po kvaliteti su trenutačno:
M5P = M6P > M7P Čeka se update M7P, triba bi izaći sredinom šestog miseca. |
Citiraj:
Inače predstavljeni su Honor 400 i 400 Pro modeli, globalno 22.05. |
M7P, problem sa notifikacijama, Aquamail aplikacija konkretno. Stavljeno da se sync-aju mailovi svako 10 minuta ali neredovito dolaze. Nemam takvih problema sa OP13, NP2, NP1, Pixel 9 Pro, itd.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
tako je.
Isključiš manage automatically i ostaviš novootvorene tri opcije upaljene. |
Hvala, probam.
BTW, notifikacije panel i control centre panel se ne mogu spojiti, da bude kao prije ? Na OP13 i ostalima može. |
Ne moze.
|
Citiraj:
|
Ima li ovdje itko problema sa plaćanjem parkinga putem SMSa na M7P?
Ja imam, i to veliki i ne znam kako da ga riješim. Koristim dvije kartice u uređaju, jednu fizičku i jednu eSim. Sa fizičke mogu slati SMS kontaktima ali ne mogu platiti parking (70010* broj), dok sa eSim nemam tih problema. Ne, ne postoji ograničenje na kartici, provjerio sam, dakle mogu platiti sa njom ali ne na ovom uređaju (na starijim radi uredno). Ono što sam pronašao i kod TCom-a i kod ZGParkinga jest ovo. Ali ja ne mogu pronaći na M7P niti jednu od te dvije opcije. Nemam nigdje Potpomognuto biranje i/ili Pomoć za roaming. Upomoć ako se itko s time susreo i ako je našao rješenje. Tenks. |
nikad imao taj problem na Honor M5P, nema ni prijatelj na M6P....jako čudno.
Assisted Dialling se nalazi u Phone aplikaciji, za pozive, ne u SMS aplikaciji. Plaćaj parking preko KEKS paya u međuvremenu + nemaš naknadu za plaćanje. |
SMS parking spada pod premium SMS access pa vidi da nisi zabranio aplikaciji taj permission.
|
Citiraj:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8e3982d66b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...aee41db97d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9c9aee02ff.jpg Citiraj:
|
Probaj iskljuciti rcs chat u postavkama sms aplikacije ako je ukljucen.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:44. |