![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-S901B using Tapatalk |
Citiraj:
Slobodno napiši... nek ostane tu zapisano :-) A jel ima šanse i za ovaj novi model koji sad daju? |
Evo video da ne pišem.
Provjereno radi na CHOTT0102 (taj model ja imam), a ne vidim zašto ne bi radilo na bilo kojem boxu. https://youtu.be/OEktL1wGAyA?si=oL5C2YetG8UmmQGR Ima i tekstualnih uputa na ovom linku, a pišu i ideje za neke druge funkcije. https://forum.benchmark.rs/threads/e...0#post-5936881 |
Jel pitao tko Telemach da pošalju android APK file tako da se app može ručno instalirat na android uređaj bez ograničenja?
|
Primjetio sam da su osjetno poboljšali bitrate na svim kanalima tako da je sad slika prilično bolja. Isto tako, eurosport 4k napokon više nije prilagođen hdru.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel netko ima info jel će uvrstiti privremeno i novi HRT 4K kanal za prijenos Olimpijade?
OTA će ići testni 4K signal, HDR, bitrate cca 24Mbit... LINK |
Citiraj:
|
Meni je kvaliteta slike na HRT2 OK, na nekim drugim kanalima je bolja, ali daleko od toga da je smeće, ili da pikselizira ili da zašteka.
|
Također, HRT2 super slika, nešto malo lošija od DVB-T verzije, ali ništa značajno.
|
Stigao HRT 4k na EON TV, pozicija/kanal br. 15 :)
Ps. Jel vama telka prepoznaje HDR signal automatski? Koristim android app na Sony Google TV-u i prije mi je prepoznao Eurosport 4K HDR. Danas sam primjetio da niti Eurosport niti HRT 4K ne prepoznje kao HDR signal. Disney, Netflix i sl. Servisi skuzi kad je HDR ali EON Tv app vise ne. U sobi imam neki Philips spojen na antenu i tamo automatski ukljuci HDR kada prebacim na HRT 4K :/ Edit: provjerio sam upravo, Eurosport 4K mi opet prebacuje na HDR automatski, ali HRT UHD nulla bodova :( |
HRT na EON nije u HDRu...
|
Meni Eurosport 4K niti ne aktivira HDR na tvu. A bas se kuzi razlika naspram Eurosport HD, slika je zagasitija na 4K jer ne pali HDR. Kako zasto, nemam pojma :/
|
Citiraj:
E sad, jel to ES pustio HDR feed sa olimpijade (bio je neki live ženski nogomet) ili mi s eopet sve vratilo na staro i HDR radi kak spada - ko će ga znati :) Šteta što nisu pustili isti signal ko na običnoj anteni; HDR, 25Mbit bitrate + 50p nije za baciti ;) Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Hej ljudovi, danas sam dobio Eon sat tv, model uredjaja CHSAT01
Problem je da kad mjenjam programe , daljinski mi takodjer vrti postavke od zvucnika ( Logitech Z5500), takodjer daljinski od Z5500 salta po eon boxu... jel mogu kaj napravit da se to ne desava? :( TNX! |
Citiraj:
To se događa jer daljinski za EON koristi iste "šifre" kao i ovaj od Z5500, samo za različite funkcije. |
Mojim starcima daljinski od total tv-a mijenja boju svjetla na plafonjeri u dnevnom. Zamisli taj (light) show :)
|
o boze.. znaci narucio sam tv dobrih mjesec dana prije europskog prvenstva, sad sam tek dobio, da bi imao ovo veselje sa daljincima..
a nista, hvala ekipa :) |
Citiraj:
Edit: ipak je tu, ali je vidljiv samo na tv-u, ne i na web playeru. |
Citiraj:
Eventualno da pitaš službu za korisnike imaju li kakav drugi prijemnik. |
PIN za roditeljsku zaštitu je neki difoltni ili moram zvat službu za korisnike?
|
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Tnx, ali probat cu tek za vikend, to mi je na viksi u bregima.
|
1234 je i kod mene ,šteta da se neda permanentno maknuti
|
Čitao sam na brzinu tu u EON postu prije nego sam uzimao Telemach Trio. No nisam nigdje vidio ili samo preskočio da je netko rekao da EON kasni u odnosu na A1 i T-com 30ak sekundi stream.
|
Citiraj:
Ako se koriste novije platforme od A1 ili HT-a, znači aplikacije za TV ili Android box-evi, tada si na istome. A sve mi se više čini kako će klasičan MAXtv i A1 TV lagano ići u zaborav i da će i oni komplet preći kao i EON na TV app ili Android box Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
pozdrav,
jel ja to ne vidim dobro ili su oni ukinuli onih 30 dana besplatno za eon tv. prošli tjedan sam gledao i bilo je tih 30 dana besplatno + 50% popusta ako se kupuje eon tv box...sada vidim samo popust na box a 30 dana besplatno izgleda nestalo... kako ste zadovoljni sa boxom (vi koji ga imate) u smislu brzine promjene kanala i općenito sa tv uslugom, kvaliteta slike, eventualno trzanje i sl. hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:31. |