![]() |
Evo i glavonja #1 napušta DICE:
https://www.gamespot.com/articles/ba.../1100-6498521/ Štakori bježe sa broda koji tone. |
Update odradio ali necu ni palit...
|
25 sati igre, level 29, 0 problema, puno zabave :D
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Meni bi bilo dovoljno jednom vidjeti onu scenu sa neboderom koji ne možeš srušiti, zastavom na vrhu i 20 tenkova pozvanih okolo na krov i mislim da igru više nebih nikada upalio. |
U ovih 25 sati nije jednom nisam vidio takvu nakaradnu situaciju :D Ja igram na cross play servirima, sa dosta konzolaša i ne padaju im na pamet takve gluposti :D
Sve u svemu igra je super, meni ni bolja ni lošija od BF1 i BF5. Ulogiraš se , opališ par partija, izlogiraš se, pa opet to ponoviš kad te dođe želja :D |
Eto mladen je opet u pravu kad ne ocekujes ništa od igre i na kraju dobijes ništa nije neki bed sasvim logicno.
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Citiraj:
|
Slazem se s Mladenom. Level 63 i igram i dalje...
EDIT: Instalirao novi patch, spojio se na prvi server ... i ne radi mi pomicanje misem lijevo-desno. -.- EDIT2: Kompletno restartao igru, i dalje ne radi. https://www.pcgamer.com/battlefield-...ot-working-bug EDIT3: Poslozio to, ponovno slozio sve settingse, probao se ubacit u igru … scrashao se novi NVIDIA driver. |
Nista od ove igre. Ovo je mrtvilo i od prvog dana je osudeno da crkne.
Meni se nista ne svida i infantry su kompletno ubili. Fuck this shit. Vratio sam se starijim naslovima. |
Heh, ja tu i tamo odradim partiju novog COD-a, mislio sam i ovo uzeti, ali kako vidim po vašim komentarima, brzo će bit bit 10€ na nekoj akciji :D
|
1 privitaka
Pfffff!
|
|
Citiraj:
One more game down the drain.... |
Bas ste drama queens. Patchevi su ogromni i ispravljaju greske.
|
ali ne vraćaju igrače, baš sam jučer razmišljo kak im svaki peč ima 3 milijuna fixeva, ali ništa što će vratit igrača kojeg su izgubili, dec it :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Kaj se serijala tiče ni jedan valjda nije valjao pa na kraju postane legendaran :D |
|
|
kaj nisu nakon bf V isto glave letjele :D
|
Možda za pješadiju, ova trojica glavonja su nadgledali i BF5 i 2042.
|
nsjveca je tragedija sta nemam sta igrat od fps mp kad se zazelim,bfv je bolji od ovoga tragicno
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Definitivno najgori bf ikad! Ne znam sto se treba dogodit da novi “sef” bf serijala vince zampella vrati bf serijal korijenima?! Ipak je on CoD-ovo dijete! Neki novi dobar arkadni fps treba tražit među indi studijima ili od nekih ex programera koji su osnovali svoj studio.
Bacite pogled na jedan takav studio od ex dice lika. https://mobile.twitter.com/embarkstudios Trebao bi biti reveal sljedeći tjedan prve njihove (tps)igre. |
Dobar je Zampella, on je radio na CODovima prije nego je Activision sve ukenjao. Kasnije na Titanfallu, također odličan serijal. Ovaj drugi dizajner koji je došao sa njim je defacto stvorio Halo serijal, kompletnu priču, Master Chiefa itd..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al ovo ne možeš uspoređivati s BF4.... Iako vidim da đabe pišem kad si ti u ovo zadrt. Sa BF3 im je takav izlazak prošao bez velikih penala jer je donio hrpu toga na stol, a s BF4 su si sami pucali u koljeno. |
|
Mene, recimo, battle royale uopce ne zanima. Kao ni neke pricice.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:46. |