![]() |
Hulk u pink Mercu mjenja Pereca... ajmo na postoljeeee, daj ga daj ga!! :D
|
Formula 1 partners with YouTube to livestream the 2020 Eifel Grand Prix
https://www.formula1.com/en/latest/a...sxum7D7mW.html Citiraj:
|
Siromašne zemlje populariziraju F1 :D
|
|
Citiraj:
|
Evo konačan dokaz tko je Hulk u F1.
Prosjek. |
Pa nije bas isto kad voziš ili ne voziš pa prek noci sjedneš u bolid koji ne poznaješ
|
Ovi Mercedesi ko tramvaji, al malo brži tramvaji.
|
Citiraj:
|
Zanimljiv kraj utrke. Leclerc opet izvukao neki sretni podij
|
Sezona ide vec ustaljenim scenarijem. Hamilton ide po rekorde
|
A koji je to velemajstor trenutno 13. u poretku vozaca s 3.3 puta manje bodova od momcadskog kolege? :care:
|
Sad je dosta popularna teorija na internetu da ga sabotira Ferrari :)
|
Pa Ferrari je ovaj vikend imao dosta problema s njegovim bolidom. Navodno su stalno šarafali neki k...
|
Koliko sam ja vidio nije ni vozio P1.
|
Ma nitko njega ne sabotira nego je Ferkan ove sezone setupiran da ima veseli stražnji kraj što Vettelovom stilu vožnje ne odgovara.
Iduci vikend Pirelli daje za jednu komponentu mekše gume, ak bude još i toplije nego ovaj vikend mogli bi vidjeti i po 3 zaustavljanja :)) |
Eto ga, Hulk u postenom sjedalu, svojim tenisicama i gacama i na P3. Sutra da bude smooth sailing i ajmo na postolje :D
|
Onda sutra svi navijamo da HUL zavrsi u top 3? :D
|
naravno
|
Navija se za Hulka. Možda se potrudim i nac vremena za trku sam zbog njega :D
|
Citiraj:
|
Hulk nije imao šanse za podij, ali dodatni prst u oko je nepotrebno zvanje u box pred kraj da Lance završi ispred :fuming:
|
Da, mogao je biti posteno 5... Ferrari super strategiju slozio Leclercu, Vettela pokopali, sad mi ga je vec stvarno zao. Ali Max, daaaamn, kakav lik.
|
Vettel se sam pokopao kad je opet počeo radit piruete na stazi u prvom krugu.
|
Citiraj:
Sam Hulk je u emisiji poslije rekao da ne vjeruje da bi gume izdržale do kraja |
Citiraj:
|
F1 sezona 2020
Najzalosniji dio utrke je bio kad Max nije mogao proci Hamiltona na rasturenim gumama, prije prvog boxa, a Maxove su tad jos bile OK.
To samo dokazuje kakva je Mercedes masina. Ali danas ih (Mercedes) je ipak vrucina ubila, a Red Bull s Maxom je to prehebeno odradio. Svaka mu cast. Vettel je otisao psihicki skroz, ne znam sto vise reci. Bolid je sranje, ali Vettel nije ni blizu onome kakav je bio do Njemacke 2018. 🥴 Nakon starta: it took 4,3 seconds for Ocon to reach 200 km/h 😅 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Hamilton preko team radija izjavio kako Max vjerojatno ima prenizak tlak u gumama i zato ih ne uništava kao Mercedes. :D
|
Ne prenizak već niži od Merđe 😁
Lewis just confirmed in the post race interview that Mercedes are running at a higher pressure as well so he definitely meant Red Bull were running at lower pressure than them. |
Kme, kme, stvarno više nije za slušat ta Hamova sranja.
A gdi je Hulk? Pa jel moguće da je sinek ispred? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:42. |