![]() |
Citiraj:
|
Skrsio ga, nema kazne
|
Demolirao ga je ko grdovic bocu vina, isto kako bi i leclerc demolirao hamiltona da ovaj nije bio pametan pa malo pustio gas na vrijeme
|
Citiraj:
Što se mene tiče može ovako završiti. Evo i Tota sam vidio, meni dosta. Mogu si sada popiti još koje pivo. |
Šta tocno ne valja sa gumama?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Cini se da u RB nisu jos pohvatali setup bolida, imaju problema sa gumama i ver i gasly
|
Papčino brkataaaaaa :)))))))
Toooooooooooooooooooooo. Panjino. Mars u penziju. Plač za 3...2...1... :D Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Ferrari se raspada? :)
|
Hahhahahaaa
|
Kako sam sretan. Kako sam sretan. Terajte ovog panja precjenjenog u Williams :D
Na prvu sam pomislio da je bio kontakt. I onda skuzim da se ovo dogodilo vec par puta prosle sezone 😂
Katastrofa. Nervoza ga je uhvatila, a mali vozi cisto ko suza, bez pritiska. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Ono što smo priželjkivali da Leclerc preuzme primat i da se sve okrene protiv Vettela, događa se ranije nego smo mislili.
Puca pod pretiskom. Ostalo od lani :D Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Mogli su lijepo ostavit Kimija da prenese znanje malcu a ovog krkana potjerati. Ovako će im samo pravit probleme.
|
Mozda vrate Kimija, a Seba u Alfu? 😁
Dogodine bi moglo biti, Leclerc-Schumacher. Sad jebe motor, neeeee 🤔 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
A neeeeeeeeeee... motor rikava u krivom Ferrariju. Matijo igras li se gumbićima????
Ma nagodinu Vet-Rai u Alfu i bok. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Fuck, bas mi zao, zasluzio je pobjedu. On i Sainz najveci tragicari danas.
|
Charlie jedina pozitiva danas.. čestitke Ferrariju i Vettelu. Očajno, očajno. Ham danas opet prejak! :lol2:
Ali s druge strane, ne sjećam se nekog kvara na bolidu prošle godine tako da je ovo bilo za očekivati. |
Pujebemti nesreću :( kakva šteta. Čarli nije krivo stao cijeli vikend. Jebote baterija.
Ali ajde, barem mi je ovaj Kmet malo uljepšao dan. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Jbt ko bi jucer rekao da ce Merc dignut dvostruku pobjedu.
|
gad od verstappena opet na postolju..
|
Kaj je ovo u Renaultu :D riknuli su u sekundu :)
A leclerc možda ostane na postolju :D dobro je, nema postolja za Maxa :D Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Nadam se da ce bit, a ne ono NL govno.
|
Tragedija. Na kraju ipak SC spasio Charlia. Da je ostao još jedan kog obišlo bi ga valjda još 15 auta. Strašno loš vikend.
Max karma is a ..... |
Svaka cast Charlesu, ali vozac utrke je Norris.
|
Bravo za mcl i norrisa, ugodno iznenadjenje
|
Da Sainz nije izvukao deblji kraj, oba McLarena bi bila u bodovima. Nema veze, ovo je najbolji McLaren nakon 2014 godine :)
Citiraj:
I uspio je zadrzati Kimija iza sebe barem 10 krugova prije kraja, kapa dole. U svojoj drugoj utrci ikada u F1! Realno puno je laksi posao imao Charles nego Norris. |
Citiraj:
I uspio je zadrzati Kimija iza sebe barem 10 krugova prije kraja, kapa dole. U svojoj drugoj utrci ikada u F1! Realno puno je laksi posao imao Charles nego Norris. Sainz bi bio gore gdje je i Verstappen zavrsio, otprilike, ne puno ispred ili iza. |
Uglavnom, zanimljive stvari se ukazuju nakon 2 utrke:
- Vettelu je ovo možda (daj bože) zadnja sezona u Ferrariju - Alonso je opet svojim odlaskom napravio uslugu momčadi iz koje je otišao - Red Bull bi bio brži sa Renaultovim motorom tj Honda je i dalje najslabiji motor Za razliku od Australije, odlična utrka. Koliko sam sretan zbog Vettela, 2x više sam tužan zbog Čarlija. Lujkan ko i u Azerbejdžanu lani ni kriv ni dužan do pobjede i opet 1-2 za Mečku. Bottara... nikakav 2.0 Bottara, novi i reinvented. Lik je i dalje Bottara. Lujkan imao oštećen pod u Australiji. Danas ga je Lujkan pomeo. McLaren, za sada odlično. Samo da ne bude ko lani tako do Španjolske, a onda kraj sezone. Valjda bude i James Key nečemu pridonio. Vettel... opet najbrži bolid u rukama i opet ništa. Vrijeme za bye bye u Alfu ili Haas :) Ferkan mora graditi tim oko Čarlija i to je to. Mali je danas ubio sve na stazi, ali nažalost i bateriju. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
https://www.gptoday.net/en/news/f1/-...e-red-bull-car |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:51. |