![]() |
Citiraj:
|
Imam 500/120,tel i prosireni plus top paket tv sa sk,planet sport itd.250kn
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Citiraj:
Ja sad imam od ex.amis optike 100/100, telefon, tv prosireni paket + dodatni risiver i jos neke promotivni glazbeni i jos neki uz njega za 270kn. |
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Imam 2 pretplate za mob kod njih jos i prijetio odlaskom itd.259 kn da budem precizan placam.
Citiraj:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
|
Kako na HG8145V5 postaviti DNS?
Oba polja su zakljucana. Hocu stavit da puca na pihole. Sent from my Huawei P10 Lite using Tapatalk |
Jel zna netko admin user i pass za q2 ruter?
Ovisno o verziji FW-a koji je gore možeš upgradeati svog usera na admina.
|
Ima netko 1gbps/500mbps da opali neki speedtest prema unutra i prema vanjskim zemljama, ako nije bed.
|
Tesko da netko sada ima posto je novi paket.
Iskreno to ce raditi ok dok se ne zagusi link s vecim brojem korisnika. Sent from my Huawei P10 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
Imam priliku prijeći sa aktivne na pasivnu danas su mi ponudili. No ne znam još kolko ću plaćat nisu mi još dali nikakvu ponudu što se tiče nekih akcijskih cijena i promotivnih ponuda. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja vec 2 godine imam 500/120 i uredno speedtestnet daje 530-540/120 (kako kada) cijelo vrijeme. U 10. mi istice ugovorna obveza, pa cu produziti i onda ide na 1GBit/500 |
Citiraj:
- www.google.com - www.facebook.com - www.amazon.com - www.microsoft.com Zanima me da li je prisutan packet loss koji je već jako dugo prisutan na Amis infrastrukturi. Do packet lossa dolazi kada se ide preko Austrije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Will do. Kažu u ponedjeljak dolaze pa javim.
Sent from my mind using magic |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
MTR iliti My Tracerout ili tracerout kako ko to zove ja samo kažem tracerout ti je alata za nekakvu ajmo reći mrežnu dijagnostiku, koji ti otkriva putanje IP-eva i latencije koje idu preko tvog IP-a pa sve do rute koju si zadao, recimo ja sam zadao amazon. com i evo brdo time out-a i visokih latencija ima. Ukratko... valjda si skužio :D https://i.imgur.com/6tcGvd5.jpg |
Bas i ne ali Ok, mislio sam da to mozda ima veze sa onim sto mene muci, gledam TV program sa IPTV liste na svom PC, kad ono prekid (crni ekran na IPTV playeru), kao net se rastartao na cca par minutu i onda se net opet vrati ali ja moram opet pokrenuti TV program koji sam gledao na IPTV pleyeru da mogu nastaviti gledati, ti prekidi - restartanje pojavljuju se svakih nesto sati nije uvijek u isto vrijeme, nije problem kod gledanja (pokrenem ponovo) vec ako nestao snimam sa IPTV-a to snimanje stane i ta snimka mi je izgubljena.
Dali to A1 povremeno tijekom 24 sata nekoliko puta resetira moju liniju u optickoj centrali ili sta bi moglo biti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko dugi period te zanima? Vidim da je neki standard 1000, to dosta? |
Citiraj:
Veliki ping nastane kad paket dođe do SAD-a. Ovako izgleda na HT-u prema istom IP-u: Code:
1 <1 ms <1 ms <1 ms OpenWrt.lan [192.168.1.1] Vidiš da veliki skok u pingu nastane između Pariza i New Yorka. |
Krepao DNS? Jos nekome?
Ubacio mirka i onemogucio dhcp na routeru pa sada sljaka 1.1.1.1 / 8.8.8.8 Sent from my Huawei P10 Lite using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |