![]() |
Bilo je priče da će sve bouncati prema dolje kad ukupni market cap stigne do 250 milijardi, a ono umjesto toga
tek tad krenulo prema gore, evo još malo pa 300 milijardi...odakle stiže sva ta lova :) |
Mislim da s ekipa s Wall Streeta ulazi sve više, to će se i nastaviti cijelu slijedeću godinu.
|
eno btc na bithumbu probio 9k dolara
|
Onda holdamo i dalje ETH
:) BTC ne holdam, njega nemam :) |
Da ja ga isto holdam, sutra prekosutra bi jos trebali malo stagnirat i onda bi mogao poceti second wave prema gore, to bi nam najbolje pasalo svima jer ako se pojavi i third wave onad bi mogli do kraja godine biti jako blizu 1000$ kao sto su neki predvidjali prije 6 mjeseci.
No moguc je i crni scenario. Ali ne tako jako crni, odnosno da testiramo 400$ granicu... Ali sam prilicno uvjeren da necemo ici ispod 400$ tako skoro osim ak se nestos trasno ne dogodi... |
1000 bi bilo ok, pa onda holdamo i cekamo 2000 :)
|
Kako vi doživljavate krptosvijet odnosno trenutne cijene u njemu?
Sjećam se kada sam kretao u majnanje (7/8 mj 2017) ideja je bila povratiti ulog i sto god kapne kao zarada je super a ostaju mi grafčke za SLI setup i sl. Tada je povrat investicije izgledao godinu dana daleko, makar. Danas puno više doživljavam kripto svijet kao mjesto novih, bitnih tehnologija od kojih će 10ak % blockchaina preživjeti više od par godina i imati cijene usporedive današnjima ili sl. Upravo ovo me zanima, ima li netko više saznanja o $ težini usporedivih svijetova: poznati IT svijet s jedne strane, crypto svijet s druge strane i ajmo ubaciti i treću strane: automobilska industrija. Koliko prostora za realan rast ima kripto svijet / tržište? Samo naivni očekuju 10 godišnji rast po ovim stopama. Kako prepoznati balon? |
Citiraj:
Mislim da ima prostora za ukupni cap veći 10 do 20 puta, a onda što bude...vjerojatno kao dotcom bubble, google naprijed, lycos, altavista, yahoo search, hotbot, excite, webcrawler, Jeeves itd stoj |
Citiraj:
jeste prodali ili još holdate ? :) segregatora poznam još iz doba unreal tournamenta 2000 jelda ? ili sam ipak pogrišija :D |
Sto ce se dogoditi sa Ethereumom?
Nigdje nema nikakvih predvidjanja, ali ETH navodno treba ici POS do kraja godine? Ili je to sad konacno i sluzbeno taj Vitalik postponao? Ako nije, i ETH ode POS, pa sto ce se dogoditi s decentralizacijom? Kazu da ako runas Node ti treba 32ETH zastejkanih. Pa kakva je to decentralizacija gdje moras uloziti 130 000$ i koliko se takvih nodova moze ocekivat? Pa to ce biti vise centralizirano nego XRP. |
Navodno da neće biti ove godine, nego tek u petom mjesecu iduće ...
|
jos se isplati kupiti 3090 i majnati eth do 6og mjeseca s ovim cijenama :D
|
Citiraj:
|
Evo nakon par tjedana da se javim. istrazio da i mi smrtnici sa par dolara mozemo stejkat u poolovima ETH. A opet tu ce trebat pazit da nas netko ne scamne...
Jel ima ovdje Waxera? Na WAXu je opci kaos, okrecu se miljuni, a ovaj CZ cim vidi miljune odmah gura svoj nos... E sad ili ce WAX prdnuti aka pump and dump, pump vec imamo ili ce moonati. Trenutno se printa masu WAXa, a cijena stagnira, imam supply shock, a demand je velik... Kad ponestane WAXa ovo ide u nebo.... Ajt ak ima waxera recite neku o tome. |
Ajde jedno pocetnicko pitanje...mislio sam mjesecno za cca 100$ kupovat i holdat BTC i ETH (50$/50$)...ok, to sam odlucio mjesecno dodavati i to necu dirati...e sad me zanima za još 2 coina Vaše mišljenje...obadva sam kupio prije par dana za sitne novce (200-300 kuna svaki)...Polygon Matic i Avalanche Avax...da li su to coini za holdanje (pa da ih skupljam uz BTC i ETH) ili da izlazim iz toga...nisam osoba za trejdanje tako da to nije opcija :-)...molio bi iskusnije za mišljenje
|
Recimo da su oba coina "blue chip" coinovi, ali kakva im je budućnost kada eth napokon pređe na eth 2.0 nemam pojma. Netko tko to dublje razumije bi trebao komentirati.
|
Citiraj:
Matic(18B$) i Avax(25B$)su dobri , Eth(441B$) je dobar ali kad ce izac 2.0 verzija i koliko jos moze narast tesko je rec, BTC ne. Ja sam vise koncentriran na manje coince sa vecim potencijalom zarade, ovo su mi trenutni favoriti Iota(4B$)- obecavajuca tehnologija potencijal da dode do 100B$ mcap Trustswap(100M$)- vodeci u nekim uslugama u Defi cryptu ,kupili Crypto app potencijal da dode do 1B$ mcap DogemonGo(4M$)- jedina crypto igra za mobitele koja je Google i Apple store-u, 200k skinuta, 1.6 miliona ljudi je prati na coinmarketcapu, potencijal da dode do 1B$ mcap Moj savjet je istrazi sve i vidi sta tebi odgovara, mozda na dva coina sa manjim marketcapom stavi po 50$ a onda nastavi ulagat u ove vece. Imaj u vidu da za sljedecu godina kazu da ce bit game fi godina i da ce sve crypto igre ispalit, pod uvjetom da btc ne potone do 10k$. Ne zaboravi, ulazi samo one novce koje mos izgubit i ulazi na duge staze Sretno |
Ekipa, stejka li ko od vas TIME na Wonderlandu?
Već 2 mjeseca stejkam AXI, ali APY je za TIME puno veći, pa se mislim... |
Jesam ja, al iz trenutne perspektive ušao sam u totalno krivom momentu... Tad je TIME bio skoro 8k pa iako sam napravio 3x, financijski san li-la, čak nešto sitno u minusu :D:D Al dobro dok je petodnevni ROI 10%, idemo dalje...
|
Citiraj:
|
Obratite paznju na Falconswap(FSW) ,objavili da testiraju layer 1 DEX koji ce smanjit gas fees na ETH mrezi na 1/3 sadasnjih cijena. Kazu da ce bit sve kao i na Uniswap-u ali jeftinije. Budite oprezni vlasnici anonimni, komunikacija na Telegramu cudna , znaju se ne javljat po mjesec-dva dana, ali mislin da nije scam, od 2020 godine postoje, imali su prilike izac kad je marketcap bija veci i izbacili su neke proizvode koji su bili ok, ali posto nisu radili nikavi marketing , nitko ih nije koristio. Vrlo mali marketcap 4m$ ,ako je istina sta su rekli bez problema ce doc do mcapa-a od 100m$.
|
Falconswap update
izgleda da su uspili ,bacite oko na clanak ima i par linkova od transakcija na eth mrezi di se vidi kolika je usteda na transakciji https://medium.com/falconswap/introd...e-d733a96b0865 Na Tg grupi kazu da ce sve bit isto kao Unisawap i da su to uspili tako da su kod optimizirali i sad ima puno manje stvari sta trose gas Kad ovo krene market cap od 1 milijarde $ je moguc |
Posto vidim dosta najava za razne kripto igre, jel ima tko ideju koje kripto igre bi mogle uspjeti a da su tek izasle ili su tek u najavi, tj. u koje coine bi se isplatilo uloziti?
Ulozio bih 50-100 eura u neke jeftine kripto game coine koji bi mogli potencijalno dosta skociti ako bi im vrijednost visestruko narasla. Ako i izgubim te novce nista mi previse ne znace. Sto kazete o Dreams Quest projektu? |
i mene to zanima
|
GALA token
|
Citiraj:
|
xmr i cosmos ( i nesto iz njegovog eko sistema), gala je za njubare
|
Dobro, što sad Binance opet hoće. Verificiran sam već preko godinu dana i sad mi šalju mail da mi je verifikacija failed :D
Jesu opet nešto novo uvodili zbog EU? |
I meni je stiga taj mail, prvo san promislia da mi je netko pokusao uc u account ili da je phishing.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:58. |