![]() |
Nije trol, ne trola mi se po forumima s 32 godine .) i nije samo 8k, ja samo posredujem, sve šta ja posjedujem od svoga je 0.09 BTCa... Da se odmah zna.
Al provizija je jako velika. Puno je ljudi u pitanju. |
Citiraj:
|
A nista,onda javi kad odlucite dumpat da i mi sta zaradimo :D
|
Citiraj:
Nakon toga kontaktirao banku, ali ne šalterušu ili osobnog bankara nego nekog jačeg, tipa direktora poslovnice ili sektora, i dogovorio isplatu para na devizni račun, ili odjednom ili u dijelovima, jer oni toliko para nemaju. Na kraju, nemoj misliti da ćeš poreznoj proći ispod radara, izdvojiš 12% ako se ne varam za porez, ali vjerujem da to takvoj osobi nije nikakav problem. :D |
Citiraj:
Ma kakav prokleti Crypto... Da mu uzmu 3% na sell nalog:lol2: Kolega javi kad je istresanje da šortamo sve šta imamo na leverage 10x... :lol2: |
Citiraj:
Nego ako je puno ljudi u pitanju da nije neki crni Adeze fond u igri? :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uglavnom, dva momka su se javila s info i pomoći, ukoliko sve prođe po PS-u, bit će lipo nagrađeni, oni znaju ko su, jer su iz topica. Zatvorimo ovo za sada.
Zdravi bili |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Ako hoćeš, javi mi se na PM ako trebaš pomoć oko banke, imam dobre konekcije. |
Dok se samo sjetim da sam tamo do 2009. tukao godišnje na provode (ku*ve i janjetinu) po ~60kkn, bolje da sam jednu godinu preskočio i kupio bitcoine za to. :D
|
Citiraj:
|
Kolega Logicus, pazi se afričkih prinčeva i kad bitcoine nose :D
Netko tko je prije 3-4 godine hladno istresao 25 milijuna dolara na bitcoin i onda sve ovo vrijeme strpljivo čekao, valjda ima bolji plan za prodaju od toga da pita na forumu kad mu portfelj skoči na pola milijarde dolara :lol2: Ako dobiješ kakav zahtjev da uplatiš par sto dolara jer jebiga oni sad nemaju dok ne prodaju.....:D |
Haha baš to sam i ja pomislio 😂😂😂 lik ili trola ili je nasanjkan 😂 ali my 2 cents je na to da trola
|
Citiraj:
|
Meni isto nije jasno zas bi netko da se radi i o 10% tog iznosa pito na forumu? Ima masu strucnih ljudi koje se dnevno bave takvim stvarima.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Podsjeća me lik na mog susjeda, patološki lažov, što bi rekli ljudi, attention whore. Laže toliko velike stvari da ti vrijeđa inteligenciju samom pomisli da pušiš priču 😂
|
ima neko u zg 1000 kn kripta za prebaciti. kak je najjeftinije BNB ili tako nešto?
|
TRŽNICA kriptovalutama - Prodaja/Kupnja
Najjeftinije i najlaske je da i ti i prodavac imate naloge na binance.
Saljete usdt i odaberete bep20 nacin slanja. 0,8$ je fee a stigne za manje od minute. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
jesi to stavio svoju adresu u nadi da će ti nesto uletit, :D
zar nema nitko u zg sad da hoce riješiti nešto? kako da kupim onda sa najmanje troškova i da me ne povežu sa imenom? |
Kažeš koji kripto točno želiš, dogovoriš se s prodavačem, nađete se, ti njemu pare i adresu walleta - on tebi direkt kripto u wallet.
|
Kupujem
Kupujem kripto, preferiram stablecoin, ali nije nuzno.
Karlovac / Duga Resa, eventualno ZG - cash, ostali krajevi - racun, paypal, revolut... |
Citiraj:
|
Toliko je jednostavno uplatiti novce na bilo koju od burzi da ne znam što komplicirate. Ako baš želite ne uplaćivati sami, prodam vam ja BUSD dostavljan na vaš Binance račun uz naknadu od 5%.
|
Citiraj:
A i kao dodatni plus bi trebalo biti jeftinije u kešu nego s raznim provizijama u konverziji itd. |
Kupujem crypto - BTC, ili stable coin
Za cash primopredaja Karlovac ili eventualno Zagreb, ostalo tekući, Revolut, Keks.... Koliko % popusta dajete pošaljite na PM. |
Citiraj:
Uplatis na bitstamp preko sepa naloga sa revoluta.nekosta nista,novac sjedne kroz par dana.nema bolje i jeftinije opcije |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:58. |