![]() |
Citiraj:
|
Šta je s ovim?
Bitcoin Wallet& Prepaid Cards https://cryptopay.me Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
https://twitter.com/cryptopay/status...o-credit-cards |
znači koliko sam ja skuzio
uberu vam lovu za karticu, profitiraju ovi koji te plastike rade.. i onda odjeb :D još vam samo treba da lova ostane na tom računu puta puta puta .. i neki prasac je bogat |
Smrdi meni sve ovo da bi se uskoro moglo na globalnoj razini regulirati cryipto!
Tako da ćeš jedino preko svoje banke moć kupovati i prodavati i odmah ce porez naplatiti ;( Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
https://twitter.com/cryptopay/status...o-credit-cards + adv kartica danas stigla, aktivirao je, dobio PIN, plaćanje na POSu ne prolazi :( |
ZAR STVARNO!?
Toliko me izj*bu i onda ovo! F*************CK |
Bogme turbulentan početak 2018. :care:
Zlatna vremena kad je btc bio na 1k, ove nametnike je bolio đoko za tamo neki btc |
Jebem im mater svima. Vraćam se na jebeni winminer i PayPal isplate
|
Citiraj:
Driga opcija da ti zenska nije gurnula karticu u krivi pos aparat koji ne prima master nego samo visa(mozda). u ŠPARU pos od rajfajzen banke bez problema u par sekundi dans proso a danas sam dobio karticu i aktivirao je ito kao i ti |
Citiraj:
|
Da, to smo danas utvrdili :D
|
Citiraj:
Da, imam 40 eur u walletu, ali kad kliknem na karticu kaže "Transfers to Advanced Cash EUR cards are temporarily unavailable. We apologize for the inconvenience." Znači nemogu prebaciti lovu iz walleta na karticu? |
znaci taj jebeni wave crest izdaje jedini kripto kartice po svijetu? i sve su pale ili ce pasti?
kako sad vadit lovu van?:fuming: |
Citiraj:
|
A ništa, ostaviti ću sav crypto svojim potomcima.......
|
Citiraj:
Nego gdje ste našli taj tekst da se otkazuju kartice. Na Twitteru ne vidim a ni na stranici |
klikni na "news". Nisam ni ja odmah skužio.
|
Citiraj:
|
Ubrzali su postupak, nemamo više 15 dana kao što je pisalo danas...izmjenili su objavu neznam točno kad....sad sam bio na bankomatu i tek iz 3x pokušaja izvukao lovu
|
Citiraj:
a kolko vidim ja sam jos dobro i proso . Na wirexu nisam ni 1 euro uspio podic a ovdje sam bar 500 kuna podigo :) neki nisu ni tolko. Koji sam ja sreckovic u biti :) a to nisam ni znao kad sam pisao post kak su me odrali na bankomatu prije par sati :) SAd vidi mda mi neda ni na CRO karticu VISA prebacit dok se ne verificiram :( Please verify your identity to be able to send transfers to international Visa and Mastercard cards. Neznma dal mi gore prebacit na devizni ZABA ili poslat odma na VISU ZABA. vec vidim policajca sutra na vratima :) |
Hahha, ja jucer narucio svoju ADVCash karticu, zadnji vagon zadnjeg vlaka... :lol2:
|
Otkopčao se vagon :D
Ajd barem ćeš moći sa njom razmazivati pastu po procesorima :roller: |
Povuka sam nazad svoj 41 eur sa adv na bittrex, dobio 6200 DOGE, a to je za 5000 uplaćenih DOGE prije 10-ak dana. U plusu sam!!!
|
mistertango.com evo ovo radi, kartica je besplatna
|
Citiraj:
Ugl ako sam dobro shvatio u cijeloj ovoj prici oko kartica: 1. viza je "odjebala" doslovno sve kartice tj blokirala ih... 2. mastercard jos uvijek izdaje kartice samo treba pogoditi stranicu 3. btc-mjenjacnica.hr je jednostavan nacin prodaje btc ali porezna na moze sjeti na racun tako da to otpada... 4. kad tad i mastercard ce dobiti zabranu printanja btc kartica... Novi sam na ovom forumu (manje bitno) ali volio bih naći riješenje za ovo postoji payeer stranica ali ona internal exchange sto znaci da netko mora kupiti vase btc a skoro pa je nitko ne koristi (za btc) tako da ako netko ima iskustva sa stranicom volio bih da mi/nam objasni ili bilo koja druga stranica dolazi u obzir Hvala i ugodan dan |
Sad je doslo vrijeme da se zapitamo,a kaj sad?
|
update:
nakon registracije na stranicu morate skinuti aplikaciju preko koje verificirate podatke (osobna ili putovnica) automatski se kartica narucuje s tom verifikacijom... sto je fascinatno samo nisam skuzio kako promjeniti adresu slanja kartice... ugl treba biti strpljiv hope this one will work ovo ce mi biti 4 kartica ako bog da valjda nece i nju blokirati hvala LOSOS na informaciji you da man!!! |
Lagano Vas lurkam pa je vrijeme da pitam, jel netko koristi Revolut online banku?
Vidim da izdaju svoje kartice koje rade po EU. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:40. |