Pregledom u arhivu, malo prijasnjeg humora:
https://abload.de/thumb/syssfolkq1kcw.png , https://abload.de/thumb/lenovogabregek7b.png
Citiraj:
Autor De5tr0yer
(Post 3555322)
Koliko sam upratio, Gabre se preselio u Kanadu, popio naizgled (gotovo) svu pamet svijeta, napuhao se ko puran i nametao svoja subjektvina mišljenja kao dogme te time uzrokovao puno flejmanja. Činilo se kao da je tinejdžer preuzeo račun. :) Ako dobro povezujem lončiće, nakon bananka se opet registrirao kao King of 4, a vjerojatno u međuvremenu ima i još koji trol račun, samo agira malo smirenije.
|
Zao mi je sve cuti. Znam da je otisao u Kanadiju, to je vec ohoho prije nego sam videgodisnje pauzirao s foruma. Samo, ne pamtim ga u takvim izdanjima. A koje su prirode bile te rasprave, oko cega? IT, A/V, automibili? Nesto iz Svastare tematika?
Citiraj:
Autor WraGG
(Post 3555608)
Ako kome fali Gabre, cest je gost na Crotuned forumu i na svoj prepoznatljiv nacin sudjeluje u raspravama, posebno u corona temi :D Uglavnom, i tamo je ista situacija kao i tu, tako da nije do modova i admina. ;)
|
Na trenutak krenuo baciti oko, kad tamo najgori elitizam kojeg prezirem na forumima - logiranje da bi mogao nesto uopce procitati :(
Citiraj:
Autor tor
(Post 3555492)
Svaki put je završilo isto, plus - ako je netko dobio xy prilika - on je. Tak da, nemojte skakati u zaključke, ne znate sve detalje, hrpe privatnih poruka razmijenjenih, hrpu postova koji su obrisani, a vi niste niti vidjeli ih itd. I ne govorim to samo za Gabreta, već općenito.
|
Znam da je bilo neobicnih prevrata kod pojedinih veterana. Najcudnija su mi uvijek bila, serijska brisanja upisa s foruma, kao dodatni cin odlaska, pa idem i obrisati i post i temu. To je, sjecas se, vrijeme, kad si mogao i temu brisati koju si otvorio. Koliko me pamcenje sluzi, upravo zbog toga je i nestalo brisanje/editiranje starih upisa.
Samo ostaje pitanje ako se Gabre javi u 2023, veli - Tore, popio sam casu kefira, mislim na tebe i na forum, drugi sam covjek, hoces li mi dati zadnju sansu? Sto ces reci?
...
|