![]() |
skuzio sam da kad mi net sere, istekam ruter i antenu iz zida na 5s. ustekam i nakon toga radi :)), mislim da je oprema škart
|
Citiraj:
|
kod mene je bio problem kod njihovog adaptera za antenu koji se pregrijavao, dok sam jos bio na wifi paketu. dok su zamijenili je sve bilo ok.
|
Citiraj:
Povremeno sam radio kod jednog wisp u srbiji zato znam oko mreza neke stvari. |
POE adapter je SHENZHEN GOSPELL DIGITAL TECHNOLOGY CO. LTD.
|
Citiraj:
E sad, otkud su ga iskopali, i poslali, nije ni meni jasno. Nije ni na sekundu bio dostupan na webu. Niti ga ima igdje za kupit. Pratio sam dostupnost kod njih i na eurodk. |
Citiraj:
https://www.pcshop.hr/mikrotik-hap-a...50979/product/ |
Ja sam jučer naručio hAP-a ac3, pitao mail prije narudžbe i rekli da kroz cca 10 dana stiže nova pošiljka i da imaju 15 komada rezerzvirano i 5 komada slobodno.
E sad vidjet ćemo jel muljaju, nitko ih nema i svagdje se čeka dobrano. Nevjerujem da PC Shop ima dostupno jer svi oni od EZY-a uzimaju a EZY kaže nestašica i nema ni ETA. |
Citiraj:
|
I Pro Ping mi poslao hAP ac3 koji je jučer plaćen a rekli su barem desetak dana.
Neznam odakle ih vade stvarno. Čak im i piše sada: Dostupno za isporuku odmah |
jel ima ko veceras problema s brzinama preko optike? u pravilu imam stalno full brzinu, ovo je prvi put nakon duuugo vremena da sam primjetio da nekaj sere....
https://www.speedtest.net/result/11343007240.png edit: i sad jos pada.... https://www.speedtest.net/result/11343026667.png |
Kak funkcionira Pro Ping s IPTV.Dal imaju kakve blokade,smanjenje brzine=?
|
ja sam pitao sogora i sogoricu, veli da bas i ne radi najbolje, da cesto zacukava slika, bude povremeno i pixelizirana itd. tak da sam se ja odlucio za eon.tv radi besprijekorno zasad
|
Korisnik sam kod njih od 3. mjeseca ove godine.
Paket: Wireless Net 50 Iskustvo: - 99% dana radi normalno te je brzina ta koja je obećana - Događaju se kratki prekidi većinom u večernjim satima koji traju nekoliko sekundi. - Kada se preuzimaju igrice na steamu ili epic games-u brzina zna skočiti do 70 Mbps - U igricama ping zna biti malo veći (Rocket league oko 85), League of Legends (oko 90) - Televizija do sada bez problema osim jučer kada je bila utakmica, na samome početku prvih 2-3 minute je nestalo i interneta i TV-a. - Korisnička podrška brzo odgovara i rješava problem ako ga imate. - Prebacujem se na optiku 200 , pa ću nadovezati se na ovaj review kada dođu tehničari i koliko dugo će im trebati od poslanog zahtjeva da dođu (prije 2 dana sam napravio zahtjev za promjenu paketa) Ako imate laptop i preko njega ste povezani na internet (Wifi) preporučam Powerline mrežni adapter. |
ne vjerujem da ce ti promjena paketa rjesiti probleme s vezom...
ja imam stari paket 150/50, istice mi uskoro dvogodisnji ugovor i doslovce 1 ili 2 dana u godini padne mreza na par sati, sve ostalo radi uredno. |
Došli danas spojili sve, odlično radi za sada. Optika odlična i ping oko 36 u Rocket League i oko 40 u League of Legends.
|
i tako... isteko mi je ugovor.
kako mrzim hrvatsku drzavu trenutno. Znaci hakom uvede u zakon da ti provider i nakon zavrsetka ugovora mora po istoj cijeni pruzati usluge. kako provider (pro ping) to zaobidje? cijenama "s popustom" u ugovornom razdoblju (130 kn), istekne ugovorno razdoblje, hop! racun 200 kn za isti qratz.... :hitthewal: |
to ti i tht dela
kaj te natira opet na ugovor |
nije problem ugovor, problem je kaj sad za iste novce dobijem 33% sporiji paket (100 mbita) za 130 kn jer su ukinuli taj paket. ili ak hocu da mi ostane 150mbita , 200+ kn placat (oko 181 kn mi je racun al zato jer mi je ugovor istekel 8.9. pa nije puni mjesec...)
|
Pa imao si ugovor s popustom jer si potpisao na 24 mjeseca. Zato si i dobio popust. A mijenjanje cijena je nažalost hit svugdje pa i kod nas.
|
mm da, imao sam "popust". susjed je taj isti paket placao 65 kn u ugovornoj obvezi ;)
|
Jbg nisi uspio dogovoriti bolji popust :)
|
ne radi se o dogovaranju nego je susjed presko s wifija na optiku , a ja sam raskinuo wifi ugovor na drugoj lokaciji i onda sklopio novi ugovor za optiku dok smo kupili kucu... uglavnom lijepa razlika u cijeni.
|
Proping stavio nove cijene optike na web brzina 250/125 129kn, 500/250 169kn, 1000/500 199kn
|
ajde konacno su dosli k sebi :D
znaci potpisujem novi ugovor sljedeci tjedan :D :chears: |
prate te
|
pro-ping has enthered the chat :D :D :D
|
Pro Ping
Odgovor SZK na upit o promjeni paketa za nas koji smo već pod ugovorom:
Poštovani, paketi se mogu već sada ugovoriti i možete u bilo kojem trenutku uzeti brzinom vezanu veću uslugu, ali nije moguće ugovoriti paket koji je u istom ili manjem cjenovnog rangu od trenutnog paketa. Srdačan pozdrav, Ali trebalo bi bit dizanja brzina i za korisnike pod ugovorom, kad i kolko, bumo vidli |
Ja sam jucer poslao zahtjev preko korisnickog sucelja, dobio nazad mejl da treba oib i nakon toga je novi ugovor krenuo. (Od danas). Sad sam miran 2 god :D
|
pozdrav ekipa
malo sam čitao zadnje 2 stranice u temi, ali želim odgovor iz 1. ruke ipak od vas koji koristite pro-ping istekao mi je 10.10.21. ugovor s t-comom i naravno, debili me nisu kontaktirali, nego me zvala ženska danas i nudi mi pro-ping ja reko.. čekajte da provjerim.. čini mi se da imam važeći ugovor kod t-coma i vidim reko istekao mi je, ali nisam siguran i pitam tehničku podršku preko web-a i tak, potvrdi on meni da je istekao i pita me da li želim produžit, jer inače će mi sljedeći račun biti 30kn skuplji reko super. pa valjda je vama u cilju da me zadržite i zovete oko produženja ugovora, a ne što ja vas moram podsjetit "hej ugovor mi je istekao. ćemo produžit? :)" vidio sam da je netko dolje napisao da su se promijenili što se toga tiče, ali ok.. sad baš namjerno neću ostat kod t-coma, ako ne ponude nešto jeftinije od aktualne ponude uglavnom.. vratimo se na temu :D zanima me taj pro-ping generalno (optika) da li bi ga preporučili? bitan mi je ping da li generalno konekcija stabilna? nema pucanja veze? što se spajanja tiče: vidio sam da pišete da optika nejde kroz zemlju, nego oni stave antenu na krov pa se onda valjda spaja na odašiljač negdje.. :stoopid: i isto sam vidio da je neko napisao da se spojiti može 1 uređaj žično taj dio ne kužim. pa jel se ne dobije router i zar se ne mogu uređaji povezivati bežićno? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:24. |