![]() |
|
Ovog Ronalda treba prodat dok se još može dobra para zaradit na njemu. Počeo me živcirat....
|
Dobar je bio Real,Modrić i Marcelo igrači utakmice.Pogledajte gol od Juniora ,kralj!
https://www.youtube.com/watch?v=XCiXcIBHIuU |
Citiraj:
Btw jučer gledao stream RM - Gala i baš sam naišao na španjolske komentatore, vele da će Kovačić biti ofenzivno više orjentiran, ili umjesto Jamesa ili čak da mijenja krila. Bila je ženska i lik, pita ženska "zar nije da mijenja Modrića i Kroosa" veli muški komentator kao da u nuždi da, no da je po njegovom mišlljenju kupljen da bude ofenzivan, jer ima Real dosta defenzivnih veznih. ( Znam nešto španjolskog pa ono... ) |
Ma Real nema ni jednog pravog defanzivnog veznog, zadnji je bio Khedira :D
|
Ma zadnji 'pravi' defanzivni vezni je bio Makelele. Nakon njega nista, pa cak ni taj Khedira :D
|
Citiraj:
Jucer je to lijepo izgledalo,Modric i Marcelo izgledaju kao da su u top formi,jedino jos malo da dode realizacija,a to nek dode za vikend.Obrana djeluje solidno,s obzirom da nije bilo Varanea i Pepea,jedino mi se ne svida Danilo kao pojacanje. Covjek sve hoce sam,a nema nikakav pas ,niti je jak u prodorima kao Dani,mada ok,jos je rano suditi,dat cemo mu vremena. Napokon Real izgleda dobro,podkovan na svakoj poziciji,sa solidnim zamjenama u slucaju ozljede,s dva dobra napadaca,Kikijem i Benzemom,a uvijek moze uskociti i Jese.Po mojoj procjeni su dosta jaci od Barce u obrani,i malo jaci u vezi,barca ima jaci napad,budemo vidjeli. Jos da dode De Gea i super,imamo vrhunske golmane. Hala! |
Citiraj:
|
Potkovan je Realu u obrani i u vezi ali opet bez pravog zadnjeg veznog (Xabi :( ) napad je srednja žalost ako izuzmemo Ronalda. Benzema je više vezni igrač nego špica, on dolazi u sredinu, prima loptu i šalje ju dalje, kad primi u 16m on asistira, ne zabija. Bale je također srednja žalost, još i gori od toga.
|
Od Makelele-a Real nema kvalitetnog defenzivnog veznog vrijednog spomena (iznimka Xabi). Kad je Makelele otišao ća iz kluba 03/04 negdje tad baš pamtim da je i Realova igra otišla u k..., što se tiče Bale-a, ne znam što se događa sa njim, jako loše igra. Jučer on i Ronaldo ni vidjet ni čut cijelu tekmu. Ronaldu dolaze godine i nadam se da se varam, ali mi se čini da mu polako i forma pada. Bale će izgubiti sve kredite kod trenera ako bude nastavio sa ovakvom igrom. Hames više zaslužuje od njega igrati u prvoj.
|
Citiraj:
I po meni, Marcelo trenutno najbolji lijevi bek na svijetu. Jeste vidjeli gol jučer? :D |
Citiraj:
Btw žao mi je šta sam gledao tekmu, samo sam se naživcirao pošteno... Jako loša igra Reala kroz cijelu tekmu (pogotovo drugo poluvrijeme), nisu ništa dobrog pokazali. Bale i Ronaldo igrali preko one stvari. |
Citiraj:
Nema smisla dovoditi top spicu,koji ce sjedit na klupi i cekati priliku s klupe. Ako povuces Ronalda u vezu,odmah ce gubiti na defanzivi,jer ce uz Balea imati jos jednog u vezi tko ne igra obranu,i bude kao i lani. Ovako je dobro,nemojte odmah pljuvat po napadu, budu dosli na svoje. Pa i Messi je lani u prvom dijelu sezone bio banana,pa je uhvatio Ronija u mjesec dana kada ga je krenulo. |
Ne pljujem ja po napadu, govorim samo činjenice Benzema nije pravi tip napadača, kao što je Mirko rekao, on je više neka vrsta veznog igrača koji prima lopte i distribuira ih većinom Ronaldu da on zabije (jebeš takvog "napadača" koji je plaćen masu, a ne zabija redovito nego samo dodaje, za to valjda služi vezni red da dodaje lopte redovito, a ne napadač). Naravno to je moje mišljenje :)
|
Citiraj:
No dobro,nebitno,vidjet cemo u nedjelju,u pola 7 Bilbao- barca,u pola 9 ,Real! |
Citiraj:
Meni je osobno onaj tko asistira i tko zabije isto vrijedan. Koliko puta idu dva na jedan i napadač pukne i ne zabije, a čisti gol da doda. Svaki iole dobar trener će ti prije uzeti gol da ga ne zabije napadač već netko drugi nego da napadač ima hrpu golova a momčad ne osvoji ništa. Meni je Benzema ok baš radi te nesebičnosti i razigravanja. Ima "vic" u igri, zna podvaliti. Pa takav tip igrača ( sličan ajde ) je i Messi, isto zabija a i dodaje i asistira jako dobro. |
Citiraj:
Nadam se da će kova dobiti makar 5-10min u nedjelju :chears: @burmuz Ja osobno ne preferiram takav nogomet sa napadačem kao razigravačem lopti, koliko se sjećam u Lyonu nije igrao takav stil igre, tamo je atraktivno baš igrao i trpao golove ko lud. Što nisam u pravu? Slažem se da je važna i momčadska igra (nisam ni mislio da bude sebičan), ali da više pokušava sam kad mu se pruži prilika za to. |
Citiraj:
I naravno pobjeda 0:2,uz pobjedu brkotovih od 2:1! |
Danilo je po meni puno bolji defanzivno od Carvajala a prema naprije su tu negdje rekao bi.
Eh gdje su nestale špice tipa Van Nistelrooy, taj je trpao iz okreta među petoricom obrambenih. |
Citiraj:
Danas su popularni centarforovi tipa Giroud, Mandžukić, Costa itd.. koji mogu jednom Šukeru, Ronaldu ( debelom ), Kluivertu, Trezeguetu i sl čistiti kopačke. Al eto... |
Evo blamaže :D
|
Od svih atomskih dinama u zadnjih deset godina, ovaj je najatomskiji. Skenderbeu. OMG
Henriquez na klupi, panjevu Machado i Hodzic igraju :facepalm: |
Ako ovaj Rog vrijedi 4-5M € (?) onda Pjaca vrijedi 20M €
|
Bledi Shkembi!!!
|
Ne znam kak vama al ovi albanci padaju na svaki dodir, ko da su na baletu.
Ovaj drugi gol je fenomenalan, i mali coric i gol. Ko ide na maksimir gledat lp? :D |
Marcelo pakira kofere. Zna se tko dolazi :D
|
Kako je Pivaric zajebal Alaca, sad ce morat prepravljat vec spreman clanak :D
|
:lol2:
Bas htio napisat to, uzeo si mi riječ. Čekamo sad da vidimo zašto će sada žuč prosipati ha ha! Opet se pokazalo da su nasi decki najjaci. Pjaca, Ćorić pa i Rog. Stvarno se ne moramo brinuti za mlade igrače. Još da nam se rodi neki stoper.. |
Citiraj:
|
Tesko da domaci stoperi mogu biti losiji od ovih uvoznih poluproizvoda. Obrana pliva, puno gresaka u dodavanjima, nepotrebna preskakanja igre.
Rezultat je to pokrio, ali samo do uzvrata. U kojem bude opet ista prica - Dinamo napada oni kontre. Puno smo jaci, ali u takvoj situaciji s losom obranom i realizacijom jos je sve moguce. Albanci su zadnjih pol sata ostali bez snage, i organizirana disciplinirana momcad ubacila bi im tad 3-4 komada i rijesila prolaz. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |