![]() |
Citiraj:
Ja kupio prije mjesec dana L930 na kocku da ce win10 valjati xD Isto sam vec poceo ozbiljno razmisljati o alternativama(doduše sva sreća pa me prestigio android koji sam koristio kratko vrijeme između 925 i 930, vrlo brzo otreznio) |
kako radi viber na L930
|
Citiraj:
|
Citiraj:
na 1020 je loading negdje 5-7 sekundi, na 930 je 1-2 sekunde. |
Ovaj Microsoft 535 za 699kn u vipu je gotovo krađa,kad 630 još im je 999kn :D
|
Citiraj:
p.s. 520 im je jos uvijek 999kn :D Citiraj:
Ova v4.4 na 930 radi jako brzo, jednko brzo kao FB Messenger (obje su mrvicu sporije od WhatsApp-a). Na 920 ima malo vise ucitavanja (splash screen), al mozda sekundu-dvije. Jedino sto su "pokidali" sa v4.4 je sharanje slika iz galerije (kad share-am na Viber dobijem samo bijeli ekran), sharanje iz samog Vibera radi normalno. Notifikacije su druga prica :( Hit or miss, nekad rade kak spada, nekad kasne ili ne dodju :/ Skuzio sam da kad ugasim mobilne podatke (i koristim samo Wi-Fi), Viber notifikacije puno pouzdanije rade. |
Za 625 je izašao Denim ali se moja iz tele2 neće update-a-ajt
|
Citiraj:
Probaj se odjavit iz Preview for Developers, ako ga koristis, cito sam da to upali ;) P.S. kolko vidim 625 je dobila samo OS update, nista od FW updatea. |
Da, moraš isključiti preview, inače nema Denima.
|
Jedno pitanje za korisnike L1020, da li se isplati kupiti navedeni uredjaj u danasnje doba nov za 1200Kunica?
|
Definitivno se isplati, pogotovo ako misliš koristiti kameru više :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Samo da dogovorim gdje i kad i idem kupiti zutu ljepoticu :P.
|
Citiraj:
U oba slučaja moraš ponovno podešavati telefon...ili čekaj da Tele2 pusti Denim. |
Citiraj:
|
Sve je u cloudu, osim rasporeda tileova na home screenu i postavki aplikacija. Napravi svakako backup u opcijama.
|
Citiraj:
|
Meni je skroz čudno da me nitko nije zvao već dva mjeseca za 1020, a svi se nešto nabrijavaju na fotkanje. Meni samo treba E6 ili E7.
|
Frend nakon tri mjeseca na njuskalu prodao 1020 jako malo koristenu za 2000, neznam ni ja kak niko nece. Ja da imam viska bi ju uzeo za curu pa nek slika kad voli xD
|
Posta nudi fakticki dzaba telefone ako ostajes na predplati za kolegu povis kome je sumnjivo.
Znam par momaka koji isto prodaju navede ali za malo vecu svotu (2god garancije). Sve u svemu, dog cemo predaja iz ruke u ruku da se uvjerim u sve i et ga :D. Iskreno nije mi trebalo nista bolje od L920, ali sam je poklonio dalje. Posto mi je ona pasala u svemu sem u kameri logican mi je slijed na L1020. |
Molim forumaše da mi pomognu glede novog Microsoft mobitela, razbio starog na žalost...
Razmišljao sam o L535 (isto problematična navodno) za 700kn preko onog vip kompleta, inače idem s konja na magarca, Lumiu 820 sam prije imao... Sve Lumie ulaze u obzir, stariji modeli, noviji modeli, hoću nešto uloženo/dobiveno.. Ali najrađe bih Lumiu 830 ili 930, samo Lumia 830 je kao preskupa s obzirom koliko nudi a 930 je lutrija... Molim ozbiljne savjete... |
Koliko para, namjena,..?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Evo sad bacio pogled i ima ih za 1500kn. 1020 ima utrobu od 920 (osim RAMa) koji je 2,5 godine na tržištu i koji je hardverski pregažen. Osim kamere, naravno. |
Ma jasta u nas vamokarce je jeftnija malo ^^.
Na srecu je WP, pa nemam brige za stari hw. A kamera je jedan od glavnih razloga za kupovinu :) |
Ja sam bio prije u banja luci uzeo L920 cim je izasla za 1800kn novu. Srecom tamo su sve lumie odkljucane na sve mreze pa tako da to nije bio problem :D
Biti ce da tamo ne vole wp :) |
Lumiu 830 za 1750kn
ili Lumiu 930 za 1950-2000kn Ajde da vas čujem :fiju: |
Citiraj:
|
Da je L830 bar 1500kn, izbor bi po meni bio jasan. Ovako radije L930 i to zbog bolje kamere FullHD display-a, 2GB rama i jaceg procesora.
L830 ima (imho) bolji dizajn, tanji je i ima Glance. :D Osobno bih radije L830 zbog LCD-a, iako je 720p, ali kad stavis na papir, L930 je 'jaci' telefon. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:13. |