![]() |
tesko okc moze ista osim pruzanja nesto jaceg otpora/casnog poraza...lma radi strasan posao u napadu, ili je sut s visokog posta ili p'n'r. ni ibaka ni adams to nisu u stanju obranit. a u napadu okc jednostavno nema puno alternativa, ko da je durantova glava vec negdi drugo....
ova ce serija vrlo brzo zavrsit. |
ipak ništ od metle :D
|
Mene šrudr zeznuo, fak. 27 koševa :D
|
izgleda da Korvera u Atlanti ne vole previše jer noćas nije vidio loptu :D
nikad u životu nisam vidio krilnog šutera koji odigra 37minuta, ukupno na koš uputi 2 šuta za tri poena i fula oba :D ajde jedan je bio pod faulom pa je utrpao sva 3 bacanja, ali čovjek slovi za prvog šutera ekipe. i ne, nije asistirao cijelu tekmu jer ima 0 asistencija, a nije se ni naskakao jer ima samo 5 skokova. prošle sezone utrpa 221 tricu uz 49%, ove sezone se nije mogao pomiriti da u ligi postoji bolji šuter od njega i ubaci samo 158 trica, a postotak mu padne na 40%. |
Izgleda da će OKC-SAS ipak bit zanimljivija serija nego što se u početku mislilo :D
|
Mislim da je Oklahoma igrala noćas sa 120%, teško da mogu ovo u gostima ponoviti.
|
gospodin se vrati, utrpa 17 u produzetku (najvise ikad u povijesti NBA, bilo regular season ili playoff), ukupno 40p, 9s, 8a.
Points scored in OT in the NBA tonight: • Steph Curry (17) • Trail Blazers (14) • Raptors & Heat COMBINED (15) Green 21p, 9s, 5a, 4 osvojene lopte i SEDAM blokada :D ako GSW osvoji, znam tko je MVP finala. i btw Gilbert, jucer obje tekme zavrsile nerjeseno, recimo da je to dobar koeficijent. Miami-Toronto odigrali 3 od 4 nerjeseno do sad :D |
Curry opet MVP
I to jednoglasno izabran - po prvi put - čak ni MJ nije jednoglasno izabran. |
Steph Curry is the 11th player to win back-to-back MVP awards, joining a who's who of NBA legends.
https://scontent.cdninstagram.com/t5...ExNg%3D%3D.2.l |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Cleveland prije nego je LeBron otisao - ~60 pobjeda, nakon - najgora momcad lige. GSW s Curryjem 73 pobjede, bez Curryja bi imali, koliko, 65? Zasluzio je, ali zbog formata glasanja i nagrade, puno bi vise volio da su MJ, Shaq, LeBron dobili jednoglasno, ili da je i ovaj puta bilo par zalutalih glasova za Leonarda, LeBrona ili Westbrooka. :) |
Ne znam baš da bi dobili 65, a i ne znam ni da bi dobili tekmu jučer bez njega.
Ja osobno bi radije njega u timu nego egocentrika Jamesa. |
Citiraj:
Je li najbolji igrač momčadi sa najboljim skorom u povijesti? Je li najbolji strijelac? Najbolji po efikasnosti? Najbolja šuterska sezona ikad? + digao je igru, ne svoju nego košarku kao igru na novi nivo. Takva košarka nije viđena do sada. Meni su za MVP više nego dosta najbolji skor momčadi u ligi + najbolji po efikasnosti. Ovo je još korak iznad toga. |
lik je ušel u 50-40-90 društvance i pritom je uspio bit i najbolji strijelac lige, postavio rekord po broju pokušaja i izvršenih trica.
Kaj bi još trebal napraviti da zasluži MVPa? Izliječit rak? |
neki mu valjda i dalje nemru oprostiti žvakanje onog prokletog štitnika :D
|
jbt, okc na pragu da eliminira spurse...izvedu li to, ostace zapamceno da su ih izbacila dva igraca. donovan je potega dobar potez promjenom brooksovog gledista i prebacivanjem uloge key playera sa duranta na westbrooka. covjek onakvih atletskih sposobnosti dugo nije viden na parketu.
starci disu na skrge, stvarno su zreli da im pop nade zamjenu dogodine. leonard je cudo od igraca, ali izgleda da ipak trebaju barem dvojica da se dobije utakmica/serija :D - ;amarcus se negdi zagubia nakon izvrsnih uvodnih izdanja. gleda san i portland i gsw u nedilju. lillard on fire, ispaljuje i iz svlacionice, stil igre i izbor suta neodoljivo podsjecaju na nekog...i sve je super kad te ide onako ko u trecoj utakmici. ali kad nece, nema greena niti thompsona da te vade iz go*ana. inace bi sad lako moguce bilo 3-1, ne 1-3.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Spursi 😁😁
|
neprocjenjivo! :D
EDIT: ah da, zadnjih 15 min prvog jednoglasnog mvp-a ikad: 3p (1-7), 0 ast, 3 TO :kafa: |
gledam samo raptorse, drugo ne stignem, kakve su im sanse sada u finalu istocne konferencije?
|
Po meni ako uzmu jednu utakmicu Clevelandu mogu bit zadovoljni, igrali su dvije serije po 7 utakmica pa možda i umor bude im još jedan otegotna okolnost. Volio bih da bar pruže dobar otpor Clevelandu ali mislim da nemaju nikakve šanse za prolaz.
|
ne bas velike, lowry i de rozan ih uglavnom nose, na ruku im je islo i sto je roster miamia bia prosaran ozljedama, a oni osim valanciunasa svi na raspolaganju...
no cudan je ovo playoff :) |
u svakom slucaju Toronto igra neocekivano dobro, mladi su i grizu.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...5a&oe=57D2D37B |
Haha na sliku, koji je to lik
|
kakva tekma jucer. borba dostojna finala.
donovan je fino poslozio tu skupinu luzera u okcu, takticki sjajno odradjena tekma. zato su ju i dobili. gsw i dalje favorit, ali biti ce zanimljivo gledati kerrov odgovor na ovu visoku postavu okca. veceras se navija za toronto :) |
Citiraj:
Toronto bude metla bojim se |
Nisam gledao, ali navijanje na stranu, nema Toronto kvalitete da pariraju Cavsima.
Morale bi se poklopiti sjajne partije DeRozana i Lowrya, uz loše partije Cavsa, a i tad bi bilo na knap. Lowry jučer 0/7 za tricu. Cavsi su to odradili bez muke, ko malo jači trening, a vjerojatno će i cijela serija tim putem. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:45. |