![]() |
Sta znaci "Insert item into bag"? To mi stoji na trackingu u Singapuru od 26.09. Je li uopce to poslano dalje iz Singapura?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala! Ta je pošiljka inace iz onog kriticnog perioda 22.-24.09 kada je bila greska sa trackingom SG poste. |
I moja je s početka kritičnog perioda :D 22. kupljen i ni danas nije overseas... :(
|
Jel ikome stiglo sa hotinbuy ?
|
Tracking number od Hotinbuy-a proradili na Hrvatskoj posti.:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pa za nekih 10-12 dana je kod nas..možda čak i brže |
Kak je bilo počelo sa problemima,ovo bude još došlo u sasvim prihvatljivom roku.Vidim da je HotinBuy dao garanciju dostave od 30 dana ili vračaju novac.
|
Citiraj:
Pazi samo je li 30 dana ukupno ili 30 radnih dana (6 tjedana) |
Ako ide singapurskom poštom onda je moguče da to stigne od njih za 30 dana,problem je što njima treba više od deset dana da to stigne do singapurske pošte.Možda sada mjenjaju prijevoznika do Singapura pa če sljedeči kupci biti bolje srečesa dostavom.
|
Citiraj:
Jer imam neš naručeno a od 28.9. mi stoji insert item into bag Destination Country - Croatia:Tracking Consuming:1233 Millisecond 28.9.2013. 14:45:00, SINGAPORE, SINGAPORE SO5, Insert item into bag Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:14773 Millisecond 28-09-2013, Despatched to overseas (Country code: HR) 25-09-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) |
Koji su tad narucili nije im radio tracking duze vrijeme...
A evo sad mi stoji samo to tvoje information recieved vec 7 dana... Cekamo utorak. A to sto si prije narucio mozes sutra ocekivati. |
Dobro jutro. Evo konacno mi se mobitel maknuo iz skladista i dobio sam TN broj.
E sad da vas pitam (banggood u pitanju) : Dobio sam SE tracking broj pa sam vas htio pitati sto to oni iz svedske salju a ne iz kine? Jer nekako sam bio siguran da je kina u igri a ne svedska ppd warehouse opcijom :/ |
Ne šalju ništa iz Švedske. Samo zakelje Švedsku naljepnicu preko Kineske.
|
A jesu lukave lisice :D A ja se vec ponadao da dolazi iz svedske a ne iz kine jer sam si razmisljao "otkud im svedske naljepnice ako nisu iz svedske" :D
|
Mali ispravak - Šveđani zakelje svoju naljepnicu preko kineske na paket kad im stigne iz Kine. Svejedno ti je jer su naši carinici zahvalujući biserima sa jednog drugog foruma skontali foru i sad nema šanse da prođeš lišo.
|
Sumpora mu -.- A taman sam mislio lijepo proći s 500kn u džepu -.-
Iako tehnički onda bi valjda taj "švedski uvozni ured" trebao platiti pdv, a ne mi :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pomaknuo se moj, već sam mislio da se potopio negdje u kini :)
a ovo carinjenje, jel to to...: Pa ti skoro niš ne rade, radno vrijeme 6,5 sati dnevno Radno vrijeme Carinske ispostave Pošta – FIZIČKE OSOBE - carinski pregled/dostava dokumenata Carinarnici Ponedjeljak - petak: 8:00 – 10:00 i 10:30 – 15:00 Subota, nedjelja i blagdani: - zato i paketi putuju duže kroz carinu nego iz Kine do RH |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nevezano uz mobitele, naručio router iz Hong Konga, prema trackingu u subotu 5.10. napustio HK, već danas 7.10. se pojavio na trackingu da je stigao u Sarajevo. Ne bi brže da sam mu charter avion platio. Kladim se da će mu dulje trebati od Sarajeva do Kupresa nego iz HK do Sarajeva.
|
Ja sam danas totalno popustio i narucio mob s hotinbuya zbog dizanja cijena i 18% kupona. Pouzdam se na to da ce me paypal spasiti, a i znat cu za tjedan-dva na cemu sam :)
|
Citiraj:
|
Netko je postao na drugom forumu da se pozalio na danasnje vise cijene i da su mu dali taj popust od 18%, kod je dskfj3d56.
I da, danas sam pustio mozak na pasu :D |
Citiraj:
davali su kao samo na pola sata taj kupon...odem ja njih pitati jeli to istina i kažu da je ..reko ja kupim od vas dva moba sa popustom od samo 4% a ovi kupuju za 18%..onda su mi ponudili kao dvije kartice od 8gb free pa sam uzeo jednu od 16gb:goood: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:28. |