![]() |
|
Suci katastrofa. :(
|
Ovu noga bi bila malo previse...
A i ovi njihovi komentatori se samo smijulje. Da bila je noga ali sacekajmo malo mozda je i gol.. Komedija. Ova obostrana iskljucenjena. |
1:3 vodimo, govedina za veceru. :D
|
Citiraj:
Ajmo Medvescak zgazite bicine na njihovom ledu. edit:1:4 edit2:2:4 |
Hočemo trpanje! :) Mislim da je tekma gotovaa .. idemo međedi
|
Evo dobili smo trpanje njihovog gola.
|
Pet komada:p
|
|
Gajba i pol..
|
opa! 3:2 , koji preokret , AJMO idemo u polufinale!!
|
Nemogu vjerovat da smo ovo spusili. :(
|
To je naša boljka, stisnut se u zadnjoj trećini i izgubit. Tko zna koliko smo tako utakmica prokockali.
|
Kristan tvrdi: 'Bio sam kod kuće, ma nema govora o pijanstvu. Marty samo traži izgovor'
U kaj se pretvara ovaj klub, tko tu pije a tko plaća? :wtf: Zgleda da je Kristan već bivši, isti okus i miris kao ono s Tomicom. Kristanu jedan veliki :respekt:. |
Citiraj:
|
|
Pa prijenos je na HTV2.
|
Gledao raspored za Sportklub samo, HRT mi nije pao ni na pamet posto je jos i gostujuca utakmica :D
|
Nema veze. Druge sezone cemo ih sve satrat.
|
Šteta....
|
Nema veze, ipak, njihova je liga, mi smo im trebali biti topovsko meso. Sada kad to nismo, i kad smo ozbiljna pretnja, sada nas se i krade... ma ko ih jebe. Barem vide kako izgleda borbeni duh. :D
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
"Medveščak je naš novi član", najavio je predsjednik KHL-a!!
Sa ovim mislim da ovu temu mozemo lockat i otvoriti novu sa KHL predznakom umjesto EBEL. :D |
Bit će odličnog hokeja!!
|
Odlicno. Nadam se samo da ce pojacat kadar i igrace dovoljno da se ne sramote. Inace im je bolje da ne idu. Ne bi htio gledat jos jedan Dinamo u LP ali sa dve utakmice svaki tjedan.
|
Sad se sve mijenja, dok su za Ebel trebali traziti igrace, za KHL ce se i sami nudit, ipak je to 2 liga po jacini na svijetu. Znaci da bi i najslabije pojacanje trebalo biti jace od Greentree-a ili Buck-a koji su bili nasi najbolji igraci proslu sezonu, ne racunajuci Jeffrey-ja.:)
Jedva cekam vidjeti roster. |
15 "Legionara" Hrvatskih korjena iz iz AHL-a koji su potvrdili da žele nastupati za Medveščak u KHL ligi:
Joel Rechlicz, RW, Portland Pirates Mark Dekanich, G, St. John's IceCaps Matt Pelech, D, Wochester Sharks Nick Petricki, D, Wochester Sharks Denis "Denny" Urban, D, Wochester Sharks Darcy Zajac, C, Albany Devils Kelly Zajac, C, Albany Devils Nicholas Drazenovic, C, Springfield Falcons Spencer Machacek, RW, Springfield Falcons Ian Keserich, G. Birmingham Senators Jon Kalinski, LW. Birmingham Senators Dan Ringwald, D, Oklahoma City Barons Alex Petrovic, D, San Antonio Rampage Luke Gazdic, LW, Texas Stars Brandon Kozun, RW, Manchester Monarchs http://en.khl.ru/news/2013/4/25/25142.html Klubovi u KHL Ligi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:02. |