PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Elder Scrolls V: Skyrim (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=203816)

demetrius 22.11.2011. 01:14

Citiraj:

Autor Tuna (Post 2029758)
ćut ćeš rumor da klinac traži dark brotherhood... odeš do njega i obaviš tu misiju pa će ti se javit kad odeš spavat

u riftedu,orfanat su spominjali dark brotherhood,ali nikakva misija ako si na to mislio??moram shadowmera zajahat.

se mogu di kupit lockpickovi??samo ih od bandita uzimam
htio sam unaprijedit dwarfes magic batlle axes ali kaže da mi fali perkova??za što točno mi fali smithing dwarf oružja i oklopa??

ne sjećam se ako je bilo u oblivionu punjenje magic weapona??napunio dwarf batlle axes ali osto bez gemova za punjenje kad se isprazni će bit obično oružje.

Ordem 22.11.2011. 02:28

Citiraj:

Autor Pizz (Post 2031208)
kaj 50 posto ovih likova u igrici ima isti glas...pogotovo ovi guardovi, koda slusam svarcenegera... aj hev tu fil maj beli,,, uhmm mhmm ran tu d choppaaa...

also

AMD Catalyst 11.11a performance driver features:

...

Elder Scrolls Skyrim

Improves performance on single GPU configurations
Resolve corruption seen when enabling Multi-Sample Anti-Aliasing on the AMD Radeon HD 6970 Series

kul, naravno da uopce ne izdaju fix za starije graficke nego ovo radi samo za 6xxx i 5xxx seriju

i dalje ne vidim paukove mreze, dragon shoutove i plamen iz spellova

jedva cekam da prijedjem na nvidiu koja je popravila ovaj problem cak i za vlasnike mobility kartica sa driverom koji je izdan puno ranije.

srecom ENB patch pomaze
http://enbdev.com/download_en.htm

i sad mi igra izgleda puno ljepse posto mogu vidjeti sve efekte (nisam ni znao da flame atronach ostavlja za sobom plamen) i maglu na mapi i ima vise sjena i world map nije cijeli mutan vise.

TheProfiler 22.11.2011. 08:17

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2031085)
,,jel ima šanse da se poslije bitke za whiterun , vrate stari shopovi? Pridruzio sam se onim pobunjenicima , osvojio Whiterun , međutim sve je u plamenu?

Hahahaha, ja sam lvl 22 a još nisam ni krenuo main quest....još mi stoji da moram Graybeards otić posjetit. Kad non stop mi iskaču neki sidequesovi pa njih riješavam, to je fucking neverending story! Riješim jedan mali quest i usput uberem još dva....strava :D

ivan77 22.11.2011. 08:19

ma ja krenuo bez veze...nisam ni znao da je ovo main quest..sad moram nać neku drugu kovačnicu ..

Tuna 22.11.2011. 08:23

Citiraj:

Autor demetrius (Post 2031314)
u riftedu,orfanat su spominjali dark brotherhood,ali nikakva misija ako si na to mislio??moram shadowmera zajahat.

ovako... znači čuješ glasine da neki klinac traži dark brotherhood u Windhelmu. odeš do njega i on ti da misiju da ubiješ neku ženu. odradiš tu misiju i dobit ćeš od kurira pismo sa nacrtanom crnom rukom. odeš spavat u krevet i onda ti se oni jave. mislim da moraš malo duže spavat od sat vremena :)

.: Tyrael :. 22.11.2011. 08:26

Citiraj:

Autor thesekiman (Post 2028566)
Neki modderi su se bacili na redizajn UI-a, evo jedna "skica"

List view
http://i.imgur.com/GKuzW.jpg

Grid view
http://i.imgur.com/4NgHv.jpg

:) god damn it!

To je to!

Ovakav meni + patch za zakrpat exploite i onda bi to bio dostojan nasljednik Morrowinda, ovako je jos na klimavim nogama...

ivan77 22.11.2011. 08:50

evo ih natrag :D poslije bitke za whiterun shopovi na kratko nestanu. Onda se opet vrate pod novom "upravom"

potemkin.hr 22.11.2011. 09:04

Citiraj:

htio sam unaprijedit dwarfes magic batlle axes ali kaže da mi fali perkova??za što točno mi fali smithing dwarf oružja i oklopa??

Piše ti u opisu perkova, moraš ulupati perk pointove u desnu stranu smithing skill treeja (heavy armor grana) + arcane enchanting (jedini perk između light i heavy armor grane, omogućava ti nadograđivanje magic/enchantanih oklopa/oružja), ali moraš imati obično dosta viši skill za unaprijediti bilo koji item na legendary. Dosta ti može pomoći blacksmith's potion, na 30 sekundi ti poboljšava upgradeanje svih itema na workbenchu, tako sam si masno cijeli daedric set pojačao i weapone brzo unutar tih 30 sekundi :D
Citiraj:

ne sjećam se ako je bilo u oblivionu punjenje magic weapona??napunio dwarf batlle axes ali osto bez gemova za punjenje kad se isprazni će bit obično oružje.

Ideš u items izbornik, skrollaš do weapona kojega želiš napuniti i klikneš R ili T, nisam siguran, vidjet ćeš tooltip dolje lijevo. Preduvjet je da imaš puni soul gem kojim ćeš ga rechargeati.

Gumby 22.11.2011. 09:25

Citiraj:

Autor .: Tyrael :. (Post 2031369)
:) god damn it!

To je to!

Ovakav meni + patch za zakrpat exploite i onda bi to bio dostojan nasljednik Morrowinda, ovako je jos na klimavim nogama...

Inventory mode...
http://www.skyrimnexus.com/downloads...id=667#content

Perki 22.11.2011. 09:37

Citiraj:

Autor Pizz (Post 2031208)
kaj 50 posto ovih likova u igrici ima isti glas...pogotovo ovi guardovi, koda slusam svarcenegera... aj hev tu fil maj beli,,, uhmm mhmm ran tu d choppaaa...

I ja sam par puta zatiltao. Sam čekam da mi neko veli ajl bi bak. Previjerno su ga skinuli da bi bilo slučajno. Vjerovatno hommage Conanu ili nešto na tom tragu.

potemkin.hr 22.11.2011. 09:57

Citiraj:

Autor Perki (Post 2031424)
I ja sam par puta zatiltao. Sam čekam da mi neko veli ajl bi bak. Previjerno su ga skinuli da bi bilo slučajno. Vjerovatno hommage Conanu ili nešto na tom tragu.

:D:D

.: Tyrael :. 22.11.2011. 11:01

Citiraj:

Autor Gumby (Post 2031412)

Hvala na linku, jel koristiš mod?

Pročitao sam tamo par zadnjih stranica komentara, čini mi se da zna dosta zaštekat?

Perki 22.11.2011. 12:06

Izašao je mali patch za Skyrim na Steamu. Sve što radi je da onemogućava pokretanje igre bez Steama (dosad bilo moguće preko TESV.exe, launcher je od starta zahtijevao Steam). Oni s ruskim verzijama će morat poktretat igru isključivo sa VPN-om. Ok, za sad još nije neophodno, ali kad dođe pravi update, neće bit druge.
Zbog ovoga više nije moguće koristiti LAA patch, već stvari idu malo drukčije, recimo s ovim ili s ENBSeries patchom

demetrius 22.11.2011. 12:39

kolko ima guildova kojima se možemo pridružit u igri?

ja ću stavit ako ima cheat za nosivost da ne moram ići do mjesta pa prodaj pa mjesto za uzet pa prodaja.

Clifton 22.11.2011. 12:41

ja bi radije da upotrijebiš cheat za složit jednostavne rečenice sa pokojim zarezom. da to ima smisla. nhf :beer:

koliko cehova ima možeš provjerit u svojim statsima kad stisneš esc. uglavnom, jako malo. u odnosu na Morrowind, recimo

TheProfiler 22.11.2011. 13:22

Eh, već me došli glave modovi. Stavio ih već hrpu, za drufi font, bolju mapu, jače texture (2048), neka osvjetljena i slično.
I naravno, sasvim očekivano, sad mi nakon 10-15 min igranja nekakav buffer se zapuni, ili memorija i počne mi štekat, radi onak u 1 FPS. Pa izlazi iz igre van, uđi ponovo i onda opet dobro neko vrijeme.
Iskreno, to sam totalno očekivao, tak mi je bilo i u Oblivionu. Prirodna stvar kad nakalemiš hrpu modova a svaki od nekog drugog tipa rađen doma u alatnici :D

ivan77 22.11.2011. 13:29

ma , ja nikad ne stavljam "kućna radinost" modove. Eventualno nakon dosta verzija i kad masa ljudi prođe igru s njima. U Morrowindu mi se fino zeznuo save , jer sam stavljao neki divlji mod za teksture.

.: Tyrael :. 22.11.2011. 15:23

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2031389)
evo ih natrag :D poslije bitke za whiterun shopovi na kratko nestanu. Onda se opet vrate pod novom "upravom"

Evo ja sam lvl 35 za sada, main quest skoro nisam niti takao, za sada samo side questove riješavam :)

Zanima me jedna stvar vezana za navedenu bitku budući da imam kuću u whiterunu, jel mi kuća sigurna :) tj. jesu li mi CONTAINERI sigurni, držim sva jaja u istoj kesi pa da me ne snađe sranje :)

demetrius 22.11.2011. 15:57

se ko ženio???mislim da se može.

ivan77 22.11.2011. 16:00

Citiraj:

Autor .: Tyrael :. (Post 2031816)
Evo ja sam lvl 35 za sada, main quest skoro nisam niti takao, za sada samo side questove riješavam :)

Zanima me jedna stvar vezana za navedenu bitku budući da imam kuću u whiterunu, jel mi kuća sigurna :) tj. jesu li mi CONTAINERI sigurni, držim sva jaja u istoj kesi pa da me ne snađe sranje :)

edit : sorry na spoileru , evo stavljam pod :

sve je kako je bilo samo se "mijenja vlast". Jedino Whiterun nećeš imat jedno dva dana (vremenski u igri , naravno) u funkciji

Vragoder 22.11.2011. 16:46

ivan77, hvala na spoilerima!:hitthewal:

Gumby 22.11.2011. 19:22

Citiraj:

Autor .: Tyrael :. (Post 2031515)
Hvala na linku, jel koristiš mod?

Pročitao sam tamo par zadnjih stranica komentara, čini mi se da zna dosta zaštekat?

Ma ne, na žalost. Na laptopu sam slijedećih 4 mjeseci pa ni ne mogu igrati Skyrim. Samo pratim ovu temu i čekam dan kad ću ga zaigrati (full dotjeranog, nadam se) :D

blava 22.11.2011. 20:42

Citiraj:

Autor demetrius (Post 2031854)
se ko ženio???mislim da se može.

možes se zeniti bez beda.

nema romance scena niti hopa-cupa,vec jedino mozes uzimati proviziju od shopa kojeg ti draga otvori
prvo trebas otici u riften u temple of mara ( ista strana gdje je i jarl house ),popricas sa redovnikom,kupis necklace of Mara ( 200 golda ),stavis na vrat i izaberes si zenu ( pitas lijepo hoce se udati za tebe , ako si prijatelj s njome,recimo kad obavis neki quest za nju ) , ona kaze da hoce jer je zivot kratak i trebas ga iskoristiti najbolje moguce.
mozes se preseliti kod nje pa ti tamo moze biti safehouse ili recimo preselis ju iz whiterun u kucu u solitude.
ja odabrao onu na trznici u whiterun,nije mi neka,probati cu onu sexy huntress iz companion guilda

Tuna 22.11.2011. 20:44

upravo se borio protiv 2 elder zmaja ispred Whiterun-a...ovo je bila prava epic borba :D
i nije nikakva misija da nebi mislili da spojlam :)

Perki 22.11.2011. 21:47

Citiraj:

Autor Tuna (Post 2032078)
upravo se borio protiv 2 elder zmaja ispred Whiterun-a...ovo je bila prava epic borba :D
i nije nikakva misija da nebi mislili da spojlam :)

A di ih nađeš dva... Ja već nekoliko puta nemrem ni jednog nagovorit da se spusti da se malo pomazimo. Samo mi letaju okolo i pobjegnu. Mučka đubrad.

Tuna 22.11.2011. 22:34

tak su i mene zezali... sad me napadaju kad stignu :)

demetrius 22.11.2011. 23:07

Citiraj:

Autor blava (Post 2032077)
možes se zeniti bez beda.

nema romance scena niti hopa-cupa,vec jedino mozes uzimati proviziju od shopa kojeg ti draga otvori
prvo trebas otici u riften u temple of mara ( ista strana gdje je i jarl house ),popricas sa redovnikom,kupis necklace of Mara ( 200 golda ),stavis na vrat i izaberes si zenu ( pitas lijepo hoce se udati za tebe , ako si prijatelj s njome,recimo kad obavis neki quest za nju ) , ona kaze da hoce jer je zivot kratak i trebas ga iskoristiti najbolje moguce.
mozes se preseliti kod nje pa ti tamo moze biti safehouse ili recimo preselis ju iz whiterun u kucu u solitude.
ja odabrao onu na trznici u whiterun,nije mi neka,probati cu onu sexy huntress iz companion guilda

znam za to pričo s likom,ali nisam htio davat 200 zlatnika.

http://www.geeksailor.com/the-elder-...s-cheat-codes/

radi,stavio cheat za nosivost,volim bit dobro opremljen.

Ordem 23.11.2011. 00:24

jel ima koji skill za povecanje carry weighta ili je on uvijek 300?

zhecky 23.11.2011. 00:27

Citiraj:

Autor Ordem (Post 2032337)
jel ima koji skill za povecanje carry weighta ili je on uvijek 300?

kad se lvlas digni staminu i digne ti se za 5 ili 10 max carry weight

Matijac 23.11.2011. 07:33

Imas i pickpocketing perk da ti podigne nosivost za 100.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:24.