PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   DotA 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=200386)

Milentije 21.01.2012. 14:47

Je li ti sad zao sto nisi trazio gajbu pive od mene? :p

Dosta bagova je doslo sa predzadnjim updateom. U zadnjem su ih dosta i sredili, recimo Tiny je pravio damage i protivnicima i svojim kompanjonima tossom, meni se nije gasila animacija od nakon što istekne tango (prestane me liječiti i sve, ali i dalje lišće pada oko mene) i slične sitnice.

Pupo 21.01.2012. 14:58

Naravno da mi nije žao. Druga stvar da sam ti dao, a da neigraš...

Milentije 21.01.2012. 15:14

Onda bi trazio nesto drugo. :p :D

Gondar 21.01.2012. 15:24

Šta baš nitko nema key da mi da? :(

domina 21.01.2012. 16:16

JEl vrijedi još ona ponuda sa gajbom pive? :)
Javi mi mail na pm...

Gondar 21.01.2012. 16:26

Citiraj:

Autor domina (Post 2080509)
JEl vrijedi još ona ponuda sa gajbom pive? :)
Javi mi mail na pm...

Naravno da vrijedi samo da dobijem platu i reci ces mi adresu pa ti šaljem odma pivo

domina 21.01.2012. 16:26

Ajde daj mail...
pošaljem ti odma...

Gondar 21.01.2012. 16:33

Citiraj:

Autor domina (Post 2080519)
Ajde daj mail...
pošaljem ti odma...

Evo poslo sam ti u inbox

chief_wolfinjo 22.01.2012. 10:31

bok,

ako tko još igra Dotu , evo malo novosti,

izašla je 6v6 verzija 6.73c dota

sve ostalo je isto osim kaj se može igrati 6v6 umjesto 5v5

link : http://www.dota2club.com/

:goood:

Kranc 23.01.2012. 14:47

Evo da i ja nesta prokomentiram.

Igra je jos uvijek vrlo bagovita, ako samo malo citate po dev forumu ima cijela lista bugova koja se treba ispraviti, jedan od vecih je npr da na baru mozes sastaviti bashera. Ali mi se svidja kako igra prekrasno izgleda, jednostavno uzivam u animacijama. Sto se tice igraca pub gameovi su toliko random da mozes dobiti likove poput Lacostea i totalne nubove koji su dosli sa LoL-a, takodjer verbalna komunikacija sa vecinom playera je ravna nuli niti slusaju sta im kazes niti odgovore ista, jedino znaju spamat kad krepaju. Uglavnom ako je netko za interesiran za game adajte me nick: Cementator

Chiron 23.01.2012. 17:33

Citiraj:

Autor Kranc (Post 2081972)

Igra je jos uvijek vrlo bagovita, ako samo malo citate po dev forumu ima cijela lista bugova koja se treba ispraviti, jedan od vecih je npr da na baru mozes sastaviti bashera. Ali mi se svidja kako igra prekrasno izgleda, jednostavno uzivam u animacijama. Sto se tice igraca pub gameovi su toliko random da mozes dobiti likove poput Lacostea i totalne nubove koji su dosli sa LoL-a, takodjer verbalna komunikacija sa vecinom playera je ravna nuli niti slusaju sta im kazes niti odgovore ista, jedino znaju spamat kad krepaju. Uglavnom ako je netko za interesiran za game adajte me nick: Cementator

ti ko da nikad nisi igrao dotu na battle.netu

Pupo 23.01.2012. 17:37

Citiraj:

Autor chief_wolfinjo (Post 2080897)
bok,

ako tko još igra Dotu , evo malo novosti,

izašla je 6v6 verzija 6.73c dota

sve ostalo je isto osim kaj se može igrati 6v6 umjesto 5v5

link : http://www.dota2club.com/

:goood:

Bilo je i prije modova, al nisu nikad zaživjeli.

Ja nisam igrao dotu ko zna koliko, u biti otkad imam betu. Nemam pojma kako bi se sad natjerao da igram. Jedino što me vuče je da isprobam ove nove heroje što su dodali.

Citiraj:

Autor Kranc (Post 2081972)

Pa jel se nije uvijek mogao složit basher za njega, samo od zadnjih xy dota neradi na njemu. Ima dosta bugova, al otkad su rješili rušenje igre, nijedan nenarušava gameplay do te mjere da je neigrivo.

Citiraj:

Autor Chiron (Post 2082103)
ti ko da nikad nisi igrao dotu na battle.netu

:D

chief_wolfinjo 23.01.2012. 19:37

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2082105)
Bilo je i prije modova, al nisu nikad zaživjeli.

Ja nisam igrao dotu ko zna koliko, u biti otkad imam betu. Nemam pojma kako bi se sad natjerao da igram. Jedino što me vuče je da isprobam ove nove heroje što su dodali.

Pa jel se nije uvijek mogao složit basher za njega, samo od zadnjih xy dota neradi na njemu. Ima dosta bugova, al otkad su rješili rušenje igre, nijedan nenarušava gameplay do te mjere da je neigrivo.

:D

meni je nekak baš obratno , nemrem se nikak naviknuti na dotu 2 :D
pa za sada još igram dotu :D

Chiron 23.01.2012. 19:42

Citiraj:

Autor chief_wolfinjo (Post 2082205)

moram priznat da je i meni čudno malo pogotovo melee heroji s kojima sam obično igrao u jedinici.. sad više igram sa range herojima dok se ne priviknem.. baš da ne ispadam totalni njub

Pupo 23.01.2012. 19:45

Citiraj:

Autor chief_wolfinjo (Post 2082205)

To ti je tako prvih 10-20 partija, sve ti je čudno i sl. Malo dok se privikneš na izgled heroja i na naziv itema. Poslije samo ide :)

domina 25.01.2012. 14:38

Samo da prokomentiram za bashera..
Što se mene tiče, nek ekipa radi bashera na herojima koji ga već imaju.. a barica svejedno ima drugačiji tip bash-a, koji ga odgurne, dok basher samo zastuna.
Al hoću reć da je to bacanje novca, nek oni rade drugi bash, al u pravim 5v5 gameovima nece mu sjest ni jedan bash. Rađe nek napravi bkb i doda neki atackspeed item.

domis 25.01.2012. 14:49

neznam dal znate, al na obicnoj doti svaki heroj koji ima bash moze raditi permastun, dok je za basher cd veci od bash time-a

Milentije 25.01.2012. 15:21

Kako god okreneš kad je Bara s tobom u timu njegov bash mu proradi jednom u 100 udaraca, a od bashera jednom od 150. Naravno, kad je Bara u protivnickom timu bash ne prekida, kad te jednom dokači tu i ostaneš...

domina 25.01.2012. 15:30

:D, totalno :))
Btw jel vas kad time out-alo? Mene upravo je... i nemogu se reconectat...

robert7 25.01.2012. 15:55

Hmm,dota2 se razlikuje malo od dote1 po pitanju basha, u doti1 bash se racuna po formuli, i sa svakim ne proccedanim bashom se povecava sansa da ce iduci hit biti bash, dok je u doti2 malo drugacije, sa svakim hitom je ista sansa ( pricamo o pasivnim abilityima kao bara,void i slicni ), tako da je u doti1 se dogadao pojam permabash, jer kad mu nabrijes attackingspeed, brzo se puni chance preko te formule, dok je u doti2 sa svakim hitom isti % da se dogodi bash ( ista stvar je sa critom ).

Sto se pak itema tice, sad su nedavno napravili (napokon) da ima cooldown, pa su maknuli da se dogada permabash,jer kad occura ima mali cooldown u kojem se ne racunaju sanse dok hittas.

Jedino sto je trenutni bug sto spiritbreaker moze imati basher i da mu se racunaju sanse za oba, sto u doti1 nije slucaj ( override efect, isto ko i za critical na mortredu recimo, nemogu oba dva occurat, vec samo jedan, pa je ubiti buriza na mortredu waste of gold jer su sanse jednake,a wastea se sansa za crit )

Milentije 25.01.2012. 16:07

Citiraj:

Autor domina (Post 2083828)
:D, totalno :))
Btw jel vas kad time out-alo? Mene upravo je... i nemogu se reconectat...

Bilo je par puta odbrojavanje, ali nikad nije doslo do nule.

Snowrider 25.01.2012. 17:30

Nitko nema višak invite...još prije mjesec dana sam zamolio nekog i nitko :/

Milentije 27.01.2012. 01:46

Upravo sam odigrao najgoru partiju u zivotu svom (DoTA included)...

1/15/12

HumWeed 27.01.2012. 03:22

meni bas taj cooldown za pasivne magije glup
tipa backstab ili kritikalka ili stun

u doti (w3) mi to bolje bilo, a sto se tice iskljucivo stuna mi bilo bolje
bas zbog toga da to sto se brze udaralo da je i naravno sansa za perma stun bila high sto je i poanta radjenja speed weapona

ovdje kad vidim baru jedva da koji bash zvizne, isto tako i za voida

domis 27.01.2012. 03:47

Citiraj:

Autor Milentije (Post 2085099)
Upravo sam odigrao najgoru partiju u zivotu svom (DoTA included)...

1/15/12

imal ja i gorih na gareni...igram axe-a, zaletim se u protivnicki tim a moji pocnu bjezat u bazu...ah, ti njubeki, nebi bilo zanimljivo igrati da ih nema :D

robert7 27.01.2012. 10:02

Citiraj:

Autor HumWeed (Post 2085108)
meni bas taj cooldown za pasivne magije glup
tipa backstab ili kritikalka ili stun

u doti (w3) mi to bolje bilo, a sto se tice iskljucivo stuna mi bilo bolje
bas zbog toga da to sto se brze udaralo da je i naravno sansa za perma stun bila high sto je i poanta radjenja speed weapona

ovdje kad vidim baru jedva da koji bash zvizne, isto tako i za voida

Na publicu je bilo zabavno, jer si mogao permabashat, ali u competitive doti je to bio ogroman problem, prakticki razlika se ni ne primjeti, jer se dogada ista stvar samo sto je racunanje drugacije i preciznije.

Jer stun traje 1,4sec, dok je cooldown 2sec, znaci 0,6sec ima vremena da se pomakne ili napravi nesto, nakon toga ide novi hit koji opet moze biti stun, tako da je isti k to, ili da ga stunnas dok je stunnan ( ne produzuje se trajanje prvog stuna, vec drugi stun otpada )

:chears:

Milentije 27.01.2012. 10:08

Citiraj:

Autor domis (Post 2085111)
imal ja i gorih na gareni...igram axe-a, zaletim se u protivnicki tim a moji pocnu bjezat u bazu...ah, ti njubeki, nebi bilo zanimljivo igrati da ih nema :D

Ma igrao sam sa ekipom, nas 5. Ali nista zivo nisam pogodio. Last hit ne mogu potrefiti, sve spelove profulam, ne znam koji q. Moguce da je bilo do laga jer je sinoc bilo problema, izbacilo nas par puta (i upisalo luuuuz), pa onda se svi blinkamo po mapi zbog laga. Jedino što znam je da sam se strašno iznervirao. :)

Chiron 27.01.2012. 17:07

Citiraj:

Autor Milentije (Post 2085233)
Ma igrao sam sa ekipom, nas 5. Ali nista zivo nisam pogodio. Last hit ne mogu potrefiti, sve spelove profulam, ne znam koji q. Moguce da je bilo do laga jer je sinoc bilo problema, izbacilo nas par puta (i upisalo luuuuz), pa onda se svi blinkamo po mapi zbog laga. Jedino što znam je da sam se strašno iznervirao. :)

nisi jedini, isti osjećaj sa fulanjem last hita i spellova imam i ja, kao da sam totalna njubara, jednostavno server im je za kurac

Snowrider 27.01.2012. 17:30

netko invite viska?

Pupo 28.01.2012. 10:58

Citiraj:

Autor Chiron (Post 2085696)
nisi jedini, isti osjećaj sa fulanjem last hita i spellova imam i ja, kao da sam totalna njubara, jednostavno server im je za kurac

Ajde nepričaj gluposti, to što ti neznaš lasthitat nije uopće problem do servera. Stvar je da lasthit u dvojci drugačije funkcionira od klasične dote i treba se priviknuti. Nemoram ni spominjat da nije lasthitanje sa svakim herojem isto.

Ako ti neide, probaj sa Sniperom. S njim je najlakše lasthitat :D

Citiraj:

Autor Daky007 (Post 2085704)
netko invite viska?

Prošli koji je žicao je davao gajbu piva, i dobio je key. Ovako suhoparno žicanje sumnjam da će polučit da ti netko da key.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:24.