![]() |
Nazovi Microline ili eventualno IQ Zagria pa pitaj kad dobivaju.
Ako ti se žuri, imaš one po 1900kn sa referentnim hladnjakom. |
HD5850 na oglasu za 1600kn,mislim jeftinija i mocnija kartica u svakom pogledu...
|
Citiraj:
Sta je taj microline distributer ili sta? Na njihovoj stranici pise da dolazi GTX 460 1gb od Gig-a za 3 dana. mos mislit. nevjerovatne su mi te njihove varijacije na cijenu. negdje je 1650kn, a negdje drugdje nevjerovatnih 1800, ako ne i vise. . u cemu je stos? lihvari se zele obogatit na jednoj kartici ili sta? |
microline je uvoznik za RH.
|
super, znaci kod uvoznika je skuplje nego kod nekog jadnog malog ducancica :fuming:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Mislio sam tak uzet ću cx 450 wati, a kakve su ti temperature grafićke meni na 9600 je 55 na desktopu, a u gta4 ide i do 95!
|
CX450 ne postoji. Postoji VX450 i HX450 (modularni).
@bahrija Kakvu ti to konfu imaš ako ti CX400 civli sa GTX460? CX400 bi trebao bez problema izdržati 2 GTX460 bez problema. |
Citiraj:
Citiraj:
napajanje cvili kad se počnem igrati koju zahtjevniju igru-inače preporučeno napajanje za gtx 460 je 500w!!! |
|
Bote' Jetway :lol2:
Nisam vidio još serijsku karticu koju su toliko digli... Doduš, kad su se već iživljavali mogli su i memu još malo serijski dignuti...:D |
Citiraj:
|
Evo zvao sam rs magazin i obadvije komponente će imati za tri dana nvidia gf 460oc 768mb gigabyte i corsair 450 watii vx e jer mi netko može dati stranicu da si izraćunam koliko mi komp vuće struje reko je da zavisi jer mi treba novo napajanje o tom koliko mi komp vuće struje!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja isto zvao pa mi tip rekao da ova od gig-a 1gb i corsair TX650W dolaze "mozda" za 2 dana, ali vjerovatno ce sve otici ovim vecim ducanima tipa link :fuming:. |
Meni je reko da hoće ali nazvati prije e sad nadam se da hoće a zake ti kupuješ 650 w, za tu karticu kaj nije dosta 450 koliko imaš? Jer bi ja kupio 450 nadam se dok ću igrati da bude dosta!
|
Citiraj:
|
evo jos jednog modela s Arctic Cooling TwinTurbo Pro hladnjakom:
AXLE GeForce GTX 460 1 GB (Ace Edition) nadam se da ce AC uskoro predstaviti TT Pro za 460 i za end usere :) |
Ali ovi Twin Turbo ventilatori nisu smješteni pod kutem kao kod Gigabyte modela koji otklanjaju turbulencije prilikom hlađenja.
|
Citiraj:
isto kao sto Logitech misevi nemaju gold plated usb konektor, a Razerovi imaju |
Citiraj:
Koliko mi se cini ventovi na AC coleru su nesto veci te imaju duze elise nego oni na Gigabyte kartici. Time automatski imaju i manje vibracije.. Ali jedina stvar sto mi se "ne svidja" jest cinjenica da grafa zauzima 3 slota, potpuno nepotrebno imho, ali zato vjerojatno zvjerski hladi.. |
@bahrija
Kako mogu preporučit a nisam probao? Vrlo jednostavno. Pročitao sam ovdje na forumu da je napajanje dobro i to od provjerenog člana što se tiče napajanja. Između ostalog, radi se o Seasonicu, a posebno je dobro što je cijena vrlo prihvatljiva s obzirom na konkurente (koji uglavnom u svoje kutije pakuju baš taj Seasonic). Osim toga, imaš i sam valjda neki okvir kojeg se pridržavaš kod izbora napajanja. Znam što si mislio, ali kada bi ljudi preporučavali samo ono što imaju, pola ovog foruma bi se moglo ugasiti, posebno onaj dio s konfiguracijama. Šta misliš da Burko, Big Guy i Sn4k3 imaju sve konfiguracije i komponente doma pa ih testiraju da bi znali preporučiti što valja. Svejedno, sva trojica slažu najisplativije konfiguracije i daju dobre savjete. BTW, dolazi mi danas ili sutra POV GTX460 i baš taj SS-520GB, pa javim dojmove. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A sto se tice napajanja, pa ja bih ti preporucio malo jace napajanje, mislim ne znam kakva ti je konfa, ali zar bas moras uzeti napajanje koje se minimalno preporucuje za GTX 460 (450 W)? Na tvom mjestu bih skupio jos nesto para i uzeo bar 600W, nikad ne znas kad ce zatrebati jos struje :D Ja sam sebi stavio 720W, pa mogu komotno i SLI prziti :chears: |
Pa koliki TDP ima GTX460 da vam treba 600W?
Moja konfa u potpisu, znaci graficka je 4890 koja bi trebala trositi podjednako struje i maksimalna potrosnja u igrama mi je bila 260W, po kojoj vi to racunici dodete do 400W stvarno mi nije jasno. Do 400W bi dosli sa SLI, dok sa jednom karticom nema sanse. Rad u windowsima iznosi 135W, neki stvarno vole bacati pare na komponente bez razloga. Nasao sam, GTX460 ima za 40W manji TDP od moje 4890. http://www.geeks3d.com/20090618/grap...-tdp-database/ |
Ko je reko da trosi 600W? Na testu PCE lijepo pise da cijela konfa trosi 300tinak W u loadu.
|
CX400 daje više od 400W (čini mi se nekih 425-430W) tako da mi je malo nelogično čuti da cvili pod GTX460. Ok, uzmi jače napajanje ako nisi zadovoljan - tvoje pare. A te priče o preporučenom napajanju smo odavno apsolvirali i zaključili da su u pitanju naklapanja proizvođača grafa.
|
Sumnjam da zbog grafe CX cvili, vjerujem da je u pitanju nesto drugo... Ko zna kaj i zbog čega cvili. :)
|
Citiraj:
Procitao sam dosta user review-a i mnogi govore da se cuje cvilenje al kad je foldanje u pitanju dok se za vrijeme igranja tesko moze cuti od zvukova u igri. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:41. |