![]() |
1. Domy
2. Momir |
Citiraj:
1. Domy 2. Momir 3. Srky |
1. Domy
2. Momir 3. Srky 4. Veki-os |
1. Domy
2. Momir 3. Srky 4. Veki-os 5. -POP- (možda, jer nemam novaca ni ovaj put) |
ja ću okasnit malo, idem gledati Simpsone u kino... eto mene oko 21.50 h.
|
Eto,idem i ja...
|
Maloprije sam došao kući, al' već toliko puta nisam bio da ću se sad nekako dovući.
|
Rado bih,no nema ni promil šanse
|
Wind, sorry, ako sam te smetao dok sam zvao, ali sam bio već vani kada si se javio na forum.
Evo i mene odnosno nas, Momir i Mislav su bili sa mnom u autu, zaustavila policija jer sam vozio iza 23 h. Bilo je oko 23:30-23:35. Prvo je tražio prometnu i vozačku, nakon toga sam puhao i reče on meni da je kazna 610 kn. Ja skoro pao na guzicu... 'Vamo tamo, krenem ja njega moljakati da mi oprosti, izvačim se, nabacim kako radim s kompovima pa mogu pomoći, dam mu svoj broj moba i uspije meni to. Kaže laku noć i doviđenja, nazvat ću te... :D Hebem li ti pandure... |
:lol2:
Nabaci mu nekog trojanca ak te bude zvao :D |
Citiraj:
JA VRIŠTIM! |
Covjek stvarno nema srece zadnjih par dana.
|
sluizbeno s***an
nista, to se lako rijesi, bacish SIM :D |
Citiraj:
|
Ti to ozbiljno pitaš Technix??
|
Citiraj:
Ne smije voziti poslije 23h, nema vozačku još 2 godine! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma možda bi to moglo i dobro ispasti, neku vezicu ću imati u miliciji i tako... :D
Jeste li zainteresirani za još jedan meeting sutra ili prekosutra navečer? Kao neka oproštajna jer me dugo neće biti... :D Ovaj puta bi se trebali ranije sastati da opet ne bude lizalo u zrak... :D |
Mislim da se to zove matineja :D
|
Citiraj:
Inače,ovo sa pandurima je,izgleda,sve krenulo od mene,tako da ćemo morati nabaciti neki žešći egzorcizam,jer što je previše-previše je. Mislim,popijemo koju ljutu,onako obredno, iz "vodenoga" hlađenja recimo,ili složimo kakve ćevape na 1000mm-skome fan grill-u;ugljen u Chief-a,i...ma,istjerali bi ga,sigurno :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Najbolje u subotu pa se mozemo odmah i napit za kasnije - nema smisla da idemo van svježi i trezveni. |
ja sam overbookiran skroz. Jel imam ja svoje dvije podloge kod tebe domy? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Onda subota, 19 h, može? 1. Domy |
Citiraj:
Citiraj:
2. LAcy (dolazim samo po podloge...) |
1. Domy
2. LAcy (dolazim samo po podloge...) 3. Momir |
ja neću jer ste svi punoljetni dečki...mama je rekla da se nesmijem družit sa matorima :D^^
šalim se...nisam pozvan a i tekma je..wuhu...moramo pobjedit ovu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:07. |