![]() |
Citiraj:
bilo je nekih zanimljivih ponuda - tipa GTA IV sa EFLC za 10$, Mafia 2 10$, BFBC2 15$, BC2 Vietnam 15$, Hot Pršut za 30$ etc. Bilo uglavnom dosta i dobrih stvari makar je bilo i gluposti :roller: |
Citiraj:
do 6.2011 ce biti moguce prodati igre i mjenjati odigrane. |
kojeg 6-tog?? 6 mjeseca,6.01,6.02 ?? i da nisi mislija od ne do
|
Citiraj:
|
eto počastio se još jednom,warhammer dowII,kaj bu bilo halanja u coopu ...
može invite za pce grupu? : user : xxvrxx user : rigzi btw,koliko traje gift dok se ne preuzme?dan,dva ,tjedan? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a) Steam zabranjuje prodaju accounta, i ako navedeš da si prodao (recimo na sluzbenom forumu) - Ban na acc b) Zato jer bi im zarada osjetno prodala. Zašto bi ja recimo sada kupio COD BO ako bih mi ga ti poslao? A ja nakon mjesec dana tebi nazad ga vratim. Umjesto da i ja pljunem 60E i da i ja kupim. c) Nove vrste prevara (kao što je gore netko napomenuo) i support bi imao više posla. Ukratko, najviše zbog drugog razloga... Gotovo nemoguće. Opala bi im zarada. |
ja i par frendova kupili coh, koji ne radi lol..meni veli da nemre se spojit na keyserver, a frendu crasha..presmijesno
|
mozei meni poziv na grupu ? nick: walbandon
|
Citiraj:
|
Moze invite u grupu? Profile name: Anphonic
|
Citiraj:
|
Razmisljam uzeti jos Empire+Napoleon GOTY, pa me zanima da li netko zna za jos jeftiniji deal negdje ?
|
Citiraj:
|
Kad nema službenih izvora o tome lol
To su samo glasine i nagađanja, želje communiya koje Valve ignorira, jer imate gore dosta dobrih razloga koje je naveo Antiša... |
Kakva su vaša iskustva sa Steam supportom?
Već 3 dana im pišem i ni zucnuli nisu. Kupio MOH na dealu, na kojem ne mogu igrati MP, sad im već polako spominjem bližu žensku rodbinu. Retardirani EA i pokušava nešto napraviti (makar bezuspješno) i spori su za nepovjerovati. |
Citiraj:
|
Nije :D
Skinuo SP i MP client, SP normalno radi, kad uđem u MP odmah u main meniu se proba konektati na account i kaže onu famoznu: "connection intedupted - the ea servers are not currently available" I tako stalno. Nemogu nigdje mrdnuti iz main meni-a, log-in opcije nema (vjerovatno jer je Steam verzija pa bi se trebao logirati preko Steama) Otvorio sam case prije 3 dana na Steam supportu i nisu ni riječi progovorili. Sad čekam da mi aktiviraju forum akaunt da im na forumu mogu spominjat bližu žensku rodbinu :D Nije da se previše brinem, ima da mi to riješe kako god znaju. |
napravili su ti uslugu, igra je koma :D
|
Citiraj:
Jer ima i na forumu spika da oni nemogu s time baratati etc. (da nemogu micat banove i ove one) sve ti ide preko supporta :D |
Možda je malo OT ali moram prokomentirati: http://store.steampowered.com/app/12210/ 30€ :nono:
Do nekidan u Americi je cijeli serijal bio 10$ Inače pod "new releases" su danas stavili uglavno Rockstarove igre |
To da nas zakinu
|
Citiraj:
ovak samo još više grabe |
Ljudi koliko ste potrošili i kupili igara tjekom blagdana?
U mene stanje ovako: F.E.A.R 1 Pack (Original + 3 ekspanzije, bez dvojke) - 2,24E Serious Sam HD Pack (2-3E, neznam točno) FlatOut - 1E Poklonio: Splinter Cell (3E) Tako mi Steam account zasada ukupno broji čak 33 Igre (od toga 30 komercijalnih, 3 free :) |
Doom Compleat pack oko 8E
Red Faction 1, 2, Guerrilla 5E TC GR: advance warfighter 1 & 2 5E Witcher EE 4E CSS na gift 4E Htjeo još quake pack kupit ali ponestalo para na kartici! |
Altitude 2,25€
Indie flight pack oko 4€ KOTOR 2 € (cak i prije blagdana) Jedino mi je zao sto nisam uzeo Witchera, demit... |
Left4Dead2 (3,5€ prije blagdana)
Serious Sam HD pack (3€) Killing Floor (3,75€) Tropico Reloaded (1,75€) Titan Quest Gold (2,5€) I još se počastil van steama s Minecraft Alphom :D |
SSHD Gold (10€, na pocetku blagdana)
Killing Floor + DLCi (9€ taman onaj ponedjeljak ujutro kad je navecer pojeftinjen dodatnih 25%). |
BF:Bad Company 2 13€
Super Meat Boy 3€ TF2 3€ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:38. |