![]() |
Sad će netko opet krenut sa spikom ''to je skupina pojedinaca, bla bla, ostali su dobri, bla, bla...'', e pa nije. Nego su jednostavni su kreteni, kriminalci i idioti koje treba potrpat po zatvorima, a ne tolerirat. Ajme jadan razbilo mu glavu, u komi je. PA KOJI KURAC RAZBIJA NEKU PUMPU PO AUTOPUTU? Gomila idiota, svi ti ''navijači''.
|
Seljacka retorika vodstva klubova i medija pravi takve navijace godinama, sto smo posijali - to cemo i pobrati.
|
Tipicna "Politika mase". Pojedinac se u toj masi osjeca snazno, divlja i razbija.
Na samo je manji od makovog zrna. Osobno me najvise baklje nerviraju, ebale ih baklje... |
Ovo od sivog ne bi ni nosonja fulao :D
|
E ***** *****!
To je sve kaj bum rekel. Citiraj:
|
Sivonjic dodao golmanu Ađaksa, OMG koji lik....
|
dinamo dinamo :D:D
|
Ovaj sudac se dosta dobro pobrinuo da ne bi se dogodilo nekaj neocekivano. Ali nije to ni trebao jer Dinamo ionako ne bi iznenadio i sami bi se sredili
|
Citiraj:
Da bi reč rekel:) |
sve su to krivi glupi huligani, 100%, ja vam kažem...
|
Ako su huligani krivi da jedna organizacija kao Uefa odluci utjecati na suca to je sramota.
Ponavljam,lagano je zube pokazivat i pravila provoditi na tuzi i jadu kao sto je Dinamo i Hrvatska u odnosu na ostale 'europske' klubove. Na sljedece dvije tekme mozda najbolje da ni ne istrce jer ocito ce tretman biti isti. |
Anketa, koliko dugo bude Kruno još trener Dinama?
1. 5 minuta 2. < od 5 minuta |
Citiraj:
Citiraj:
|
Kruno je potpuno pošo na kvasinu.
Kak možeš utakmicu za koju znaš da moraš dobiti početi sa jednim napadačem? I onda još na kraju izvaditi tog jedinog jadnog napadača i staviti kod 0:2 u igru beka? Ja to više niš ne kužim! |
Citiraj:
|
Citiraj:
ma idu mi na k*** novinari. dok je maminjo bio na novoj doslovno su mu trpali u usta da kaže da je loša igra rezultat kazne iz uefe, te strah od tih silnih huligana. na teletekstu isto s*ru kako je šok zbog kazne kriv zbog debakla, a ostale nemam želudac ni slušati ni čitati. a šta je koji k*** sa utakmicama prije te famozne kazne i tog famoznog šoka... svi mi znamo zbog čega je igra loša, pa nema potrebe da i to tipkam... |
Citiraj:
Citiraj:
Konjina ni hodat ne zna :nono: Citiraj:
To su htjeli zbunit protivnika :D |
|
|
|
Citiraj:
|
Dinamu su vraćena tri boda!
http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/1987/Default.aspx Uz pobjedu u zadnja dva kola protiv Anderlechta u gostima i protiv Temišvara doma u zadnjem kolu bez publike, te uz poraz Anderlechta u zadnjem kolu u Amsterdamu, Dinamo ide dalje! Sanjajmo europske snove :D |
hahaha.. nevjerojatno
|
Ajme kako je Tottenham danas razguzio Wigana, utrpali su im devet komada i mogli bar jos toliko, nisam dugo vidio ovako nesto.
|
Jurčić se nekaj puhal da budemo večeras igrali sa čak dva napadača...bumo vidli i to čudo:D
|
Evo jedne vijesti, sigurno ćete pasti sa stolca ili gdje već sjedite.
Kalinić zabio gol iz igre. :D |
kako loše kako loše...pa oni uopće neznaju igrat nogomet.
|
Citiraj:
|
Ak mi je za nekog drago da je zabio onda je to Slepi :)
Ajd sad samo ne popušit neki glupi gol... |
Bokte, kakav centarsut malog. Slepi samo tintaru trebo postavit. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27. |