![]() |
Xbox 360 Modern Warfare 2 bundle nabs November 10th release date
http://www.engadget.com/2009/10/18/x...-release-date/ |
Citiraj:
Ovo me nije previše pogodilo,ustvari nije uopče :D jer igram samo CoD2,probao sam CoD4 ali nije mi fora kad me neka lowara ubije s heličem koji je dobio za 6 camperskih killova ;) Cod 5-katastofa,psi,artiljerija,dobro da nisu uveli da te alieni otmu,potrebno 10 patheva od 500-1200mb da igra radi,itd... :lol2: |
Prvo ovdje: borba za dedicated servere http://www.petitiononline.com/dedis4mw/petition.html
Pogledajte kolko j ljudi potpisalo, tako da možda i ima šanse A onda ako treba i ovo:fuming: : http://steamcommunity.com/groups/BOYCOTTMW2 |
Ma nisu normalni...:wtf2:
|
Ma ovo je katastrofa.
Ukidanja dedicated servera je postalo "popularno" u zadnje vrijeme. Kao i forsiranje Steama za svaku mogucu igru. Prvo me zbog toga razocarao OF: Dragon Rising, a ako sad Infinity Ward napravi isto, MW2 ne mora ni izlaziti za PC. Yebale ih konzole :fiju: |
Sva sreća da još nisam uplatio novce za narudžbu.
|
N/c! :@
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Steta sto napravise od igre koja je toliko obecavala...ja znam da ju 100% necu kupiti ako bude sve tako kako su i rekli. |
Još malo pa 30 000 glasova, samo ne vjerujem da će to pomoć.
Ne mogu vjerovat da od najočekivanije igre ove godine naprave to što pišu. |
Citiraj:
Za one koji ne znaju ili se ne sječaju - COD 2 je izašao bez PB-a. Nakon tisuća zahtjeva da se uvede Activision/IW nisu hebali živu silu. Kaj se dogodilo - svi ti ljudi su se udružili - poglavito admini servera - i pokrenuli bojkot svih igara pod kapom Activisiona (samo kao pokazatelj to je bilo podržano od cca 15 miliona ljudi - SAD, Evropa i ostali). Rezultat je bio - Activisionu su opako pale dionice nakon nekog vremena i promptno su uveli PB u roku keks. Isto tako ni vani niko nije lud da plati igru 50-60 dolara i dobije ovo što se najavljuje. Zato pravi bunt i bojkot tek dolaze :chears: Edit - evo slikice sa jednog foruma: http://www.imagesforme.com/upload/cf7a20fe.jpg |
ah steta... igra koja je dosta obecavala da tak glupo zavrsi i to zbog legalizacija/piratstva, a kad se bolje pogleda prosla bude puno gore s tom "zastitom" :hitthewal:
|
Pa mogli su ostavit da bude ko u petici. To se već da prožvakat. Ali, ovo da se svaka nova mapa posebno naplaćuje i da nema dedicated servera.:S
|
Jel se može poništit predbilježba? :D
Mislim,tko ju je htio igrat kupio bi igru svakako da ne mora igrat sa stokom.Mislim da im piratluk uopće ne radi toliku štetu koliko oni pizde zbog toga. |
nije mi jasno kak neshvacaju da zbog piratluka i imaju povecu zaradu od kupovanja servera, meni sve ovo smrdi na jos jednu propast, jer oni toliko pricaju dobar dobar a nakraju ce igrat 2000 ljudi :D tak da nzm cut ce se :) ak nis drugo bar cemo opaliti sp :fiju:
|
cim im pocnu padati cijena dionice odma ce uvesti dedicated servere....ipak najocekivanija igra godine je to i da je zaseru......bili živi pa vidjeli!
|
http://www.youtube.com/watch?v=1FKty5Kpf4w :lol2:
EDIT: baš sam sada malo gledao po grupama i forumima koji su uvijek bili vezani na sve CODove - ljudi masovno otkazuju prednarudžbe - vani je to 60$ za igru. ROFLMAO - autogol stolječa - bravo Activision :lol2: |
ali glavno da su se usredotocili na jebene prestige,collectors packove i energetska pica.
|
bolje da maknu sve zastite, i tu ce najvise usparat, ak im je lova problem.
jer ce se igra iovak ionak skrekat, tak da bezveze trose lovu. a ljudi kojima je stalo do igranja na dedicated serverima ce ionako kupit legalnu verziju. |
|
c c c :goood:
gotovo prirodni slijed devolucije i dekadencije jedne etape i dinastije koja ju je obiljezila. cim su oni predstavili xboxiche sa digi cammo uzorkom i cod amblemom, te ono degutantno prezentiranje - pazi; 'otpakiravanja' "prestige" editiona, svakom iole promocurnijem promatracu je bilo jasno da je to pocetak kraja. trebamo se zapitati, dali uistinu zelimo biti dio community-a ciji je predstavnik ona trogloditska prispodoba jos spodobnije dikcije i upitne elokvencije po imenu Robert 'Ballswing' aka fourzerotwo koji kada govori zvuci kao da ima puna usta govana - literarno i konotativno :nono: Mislim da cu si ove godine priustit novi cod u jednom poznatom zaljevskom online 'shopu' i odvaliti taj jedno i pol' dnevni singleplayer bez ijedne eticke dileme, a onda ga ostaviti kerberima povijesti da ga svojim prozdiranjem rafiniraju u fosilno govno kakvim ce se na kraju krajeva sam prokazati. :amen: uostalom mozda ce nakon ovog epohalnog Manifesta, malo ozivjeti teme za Bad Company 2 i AvP 3 :fiju: Cheers ! |
Citiraj:
SP ce se moci igrati sa bilo kakvom verzijom, ali za MP vjerojatno nece biti nikakav nacin da se igra bez originala, a dedicated servera nece biti imao ti original ili ne. |
vjerojatno nece bit dedicated servera zato jer activision smatra da su im skupi za odrzavanje.
ono sto sam htio rec je da ce zastita kakva god da je bit probijena, i da im je pametnije tu lovu ulupat u servere nego u tu zastitu koja im na kraju nece pomoc. |
Ma kakva zastita ?!?! Jesu oni retardirani, svi/većina bi kupli original igru.
Uvjeren sam da bi to bila jedna od najprodavanijih PC igara ikad, sad mogu sisat k.. sa xbox-om i ps3... Koji degenerici. Neka igra kasni mjesec dana, al neka je naprave za PC kako bog zapovjeda, a ne skrpaju konzolasku verziju da moze radit na PC i to je to. Popusili su na veliko sad i izgubili masu ljudi koji su planirali uzet original igru, ja sam jedan od tih a i hitler :roller::lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Epic fail dobiva novo znacenje zahvaljujuci IW-u :fiju: EDIT: mda...ispravljeno |
Ne kuzim zasto uopce uvode taj IW server servis, koji ce kurac matchmaking system na PC-u, to je za konzole a ne za PC -.-
Kako na vide da su se svi koju igraju CoD pobunili, miljuni i miljuni ljudi a oni dalje trmasti |
Citiraj:
Jer konzolasi (bez uvrede ikome, jasno) su idealni korisnici - ne bune se previse, piratstva ima jako malo, modanje, kao i nove mape ne dolaze u obzir, pa im iste mozes naplatiti... Pa ako to isto mozes nametnuti u PC verziji, zasto ne? (ali cist me zanima tko ce im kupiti map pack :)) Proslogodisnji Fallout je sa DLC-ima jasno pokazao kako ce se ubuduce gledati na PC igranje...steta. |
govorite vi što oćete ali oni imaju 10 milijuna prodanih COD 4 samo na X360,bilo je vrime trenutka kad će pomalo ali sigurno doći kraj PC gaming-u,bolje na taj način će doći do izražaja ovi mali nezavisni izdavači,ipak triba shvatiti ove velike previše je love u igri,igre se više neprave u garaži sad je to ogromni biznis i jednostavno ulagači traže povrat sredstava
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:35. |