![]() |
|
Cilj trčanja i teretane nema veze jedan sa drugim.
|
Off topic:
Molim kolegu blava da isprazni svoj inbox da mu mogu odgovoriti na poruku. |
jel ima mozda tko da bi uzimao suplimente s myprotein stranice, da predemo 100 funti da se dobije besplatna postarina
|
ja sam uzeo ovdje myprotein whey, poštarina me izašla 20kn, i to pouzećem. Platiš kad ti poštar donese, a meni je došlo za 2 dana.
|
Citiraj:
e jbg, taman sam jucer narucio za 60 funti... |
@Gemmy
Inače uzimam maslac od kikirikija s lookfantastica (besplatna dostava za jedan komad), pa pogledaj jel ima što povoljno od wheya. |
Citiraj:
|
Kipping Pullups :no2drug:
|
Crossfit, teaching you right way, to do pullups wrong :D
|
Kao sto sam i rekao.. Crossfit preseravanja, izmišljen pokret za ljude koji ne znaju dal bi piskili ili kakili pa su s obzirom na izbacivanje ovakve imbecilne metode treninga izmislili i imbecilne zgibove. Nebi me čudilo da za par godina uvrste taj "sport" pod olimpijske sportove a izbace sportove poput hrvanja, juda, weightliftinga... Jebem te živote
|
Citiraj:
pogledaj samo onog "prvaka" rich froning... veli genetika. al imamo i mi takvih u hr.. |
meni je taj crossfit klasicno americko pre**ravanje
najgore sta ljudi pomisle da mogu izledati kao ovi profesionalni crosfiteri samo s crossfitom, a oni su svi ili bivsi sportasi ili bodybildali vec duze vrijeme |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I imaš recept za ozljedu, tj. sjebati rotatore u ramenu.
Baj d vej zgibovi su primarna vježba za leđa, ne za core,ne za cijelo tijelo, znači kada radim zgib nije mi cilj tresti nogama kao da sam elvis presley nego mi je cilj odraditi cijela leđa, točnije Latissimus dorsi. Kada hoću ojačati podlakticu, radim vježbe za podlakticu, isto tako i za ramena, noge, prse, ruke itd. Zato ovakve gluposti koje si naveo i spadaju u crossfit jer je kvazisport glupana. http://www.youtube.com/watch?v=y3GlKQ0EI8k Ovako izgleda normalni pullups, kod kojeg rizik ozljede je minimalan, tj. nemoguće se ozljediti, osim ako radiš nekontrolirana zaletavanja sa nogama i cijelim tijelom kao u krosfitu. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa svakako je lakše zamahnuti nogama/tijelom i povući se rukama nego raditi striktni zgib. Nepripremljen se može ozlijediti bilo tko i bilo kada.
Skok-zgib je vjerojatno bolji uvod u poštene zgibove od ovog jahanja po štangi. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Zapeli ste za te zgibove, a na videu pola stvari ne rade kako treba :)
Čučnjeve rade napola, sklekove široko, ženska diže guzicu s poda kad radi trbuh itd... |
Napisao sam da sam video ugasio nakon 20 sekundi, da sam pogledao do kraja vjerojatno bi čir na želucu dobio.
|
Citiraj:
BTW. Posto si ocigledno neupucen, vise sam striktnih zgibova napravio na CF nego kipping. On se uopce ne forsira. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
u biti, evo ti pravi striktni zgib, od osobe kojoj je zahvalno na stotine i stotine prof sportasa. http://www.youtube.com/watch?v=hPbZvtzgWx0 |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ja nemam pojma kako si to uspio, ali čitajući tvoje postove dobivam sliku otprilike. Citiraj:
Dobivam dojam da je ovaj crossfit nekakva sekta poput herbalifea... |
Citiraj:
Svatko se moze ozljediti ako radis pokret nepripremljen ili ako ti ego forsira jos vise nepravilnih pokreta, ja sam ucio kipping cijelu godinu da bih danas mogao spojiti kvalitetnu seriju pravilnog pokreta. Dakle, ovaj put velikim slovima da mozes procitati, NE MORA RADITI svima jer drugi nemaju ni toliko vremena, niti toliko strpljenja za samo taj pokret, mozes se ozljediti na svim vjezbama ako ti je na umu brzina i rezultat bez posvete na tehniku. Znam osobno ljude koji su se ozljedili na mrtvom, cucnju, straznjem cucnju, cucnju na jednu nogu, skleku....ozljeda ce uvijek biti ako si neoprezan, sreca pa je tu internet, tube linkovi, seminari, knjige gdje sam na racun istih ali i pogotovo trenera dosta popravio i cucanj, ohs, clean&jerk, snatch..... O kojem placanju ti govoris? Citiraj:
Citiraj:
Nemam volje se vise dopisivati s tobom, pretvrdoglav si i imas svoju sliku CF u glavi koju nitko ti nemoze promijeniti, osim tebe samoga. EOD |
normalno da se mozes svatko ozljediti radeci DL, SQ i te crossfit pojmove ako se ne nauci pravilno vjezba
ja osobno ne radim DL jer ga neznam radit, nema mi ga tko pokazat, a ne usudim ga se sam uciti da si ne sjebem kicmu, ima dosta drugih vjezbi za leda koja mi odgovaraju a sta se tice crossfita koliko citam ozljede nastaju jer ljudi rade nepravilno vjezbe, rade brzo velike serije, jedan(koliko toliko kvalitetan) trener kontrolira grupu ljudi koja radi istu vjerzbu, i zbog pretreniranja jos me smeta sta se moze dobit crossfit licenca za trenera za jedan dan, i to ti treba dat povjerenje hmm |
Ja sam svoje rekao. Osoba sa strane će vidjeti tko je više argumentirao svoje tvrdnje.
Pozdrav momci. |
Citiraj:
+1 :lol2: Strasni su mi ti crossfiteri :D Njihvo nabacaj i trzaj "samo da dignes" :no2drug: |
Dual wielding :lol2:
predobar je lik |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:10. |