![]() |
sve piše na linku iznad, samo je netko lijen čitati...
|
ok jesam, samo neki linkovi rade neki ne a i ono za volan mi nije jasno da li volan radi ili ne na ovoj igrici, radio sam sve po uputstvima kako je opisano ali mi komp jednostavno ne reagira na volan stisnem gas ništa,ljevo-desno ništa inače ga komp prepozna
http://www.imagesforme.com/show.php/...volanformu.jpg |
Može li neko na pm o pravljenju mapa za ets
|
Citiraj:
ako nađem link šaljem na PM svima, ako je netko već našo, nek mi pošalje pliz:respekt: |
|
Citiraj:
|
u lipnju izlazi ETS 2009
|
Citiraj:
|
i službeno je izašao gold edition(aka patch 1.2)
instalacija: uninstalirajte obični ETS i instalirajte Gold edition. nađite krek. možda vam ni neće trebat krek, pa prvo probajte bez njega: http://www.eurotrucksimulator.com/download.php :chears: |
kaj ima novog u njemu?
|
ovo:
Citiraj:
|
"OGG-format song player" - to je mogućnost da se ubace vlastite pjesme u .ogg formatu pa se slušaju u playeru u igri ili...? :stoopid:
|
Citiraj:
:amen: |
Hoće li "stari" modovi radit na novom patchu?
|
da, većinom(skinovi, kamioni) ali mape ne.
trebam skužit način kako da natjeram svoju mapu da radi sa patchem pa da nastavim radit na njoj(čitaj: balkan), ako ne uspjem, radim novu. isto je sa svim mapama i maperima. |
ja sam stavio
|
to je cijela verzija ili demo
jel tko čuo za igricu HEADLIGHT to je simulacija vožnje kamiona taksia svih prevoznih sredstva u rusiji |
Citiraj:
vec imam instaliran ovaj "normalni ETS" i sad sam skinuo taj patch 1.2.stavio sam ga u onaj folder di je instalirana igra i pise da ju nemoze naci lol.... :wtf2: p.s molim nekog da mi posalje skinove(il kak se to vec zove ) za kamione ala pevec,plodine,ozujsko(e da imam vec taj ozujsko i pevec pa ako netko ima neke druge samo nek mi posalje,i nemogu oba dva koristi u igri ili pevec ili ozujsko :( ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
trebaš maknit normalni ets, ili preimenovat "program files/euro truck simulator" u "program files/stari euro truck simulator" i onda instaliraš gold edition. |
jel ima to vec negdi za skinut?
|
Citiraj:
ukoliko misliš na punu (crackanu) igru - to ovdje nećeš naći. |
da mislil sam na full igru...
nego jel mi moze kod poslat base.scs datoteku jer sam ja nest prckao po tom i sad mi se igra nece pokrenut (probo sam u windowed mode ,nece; probo sam normalno -nece) |
evo još neke informacije:
http://www.eurotrucksimulator.com/update.php čini se da čemo morati čekat torrent:hitthewal: |
igra je zabavna i dobra preso sam je obozavam je pozzzzzzzzzzzzzzz dobra colllllllllllllllllllllllll grafika i bas ne :goood::beer:
|
|
|
postoji kakva igrica vožnja po ledu do udaljenih gradova kao na kraljevima leda
|
Citiraj:
|
odi u opcije/controller i tamo di ti pise steering axis ili dead zone ne sjecam se stisnes na to i okrenes volan lijevo
spremi te opcije i mozes se vozit |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35. |