![]() |
dosta mi na zivce ide to pretjerivanje sa pojednostavljivanjem igara u posljednje vrijeme
svaka igra koja ima ikakve veze sa konzolama u posljednje vrijeme je napravljena tako da ju moze preci balavac od 5g |
volim vidjet da nisam jedini realan :)
Ne spomenimo bugove iz bete cg_drawfps 1 naredba ne radi cg_drawlagometer 1 naredba radi a sada u FINALNOJ verziji cg_drawfps 1 ne radi cg_drawlagometer 1 ne radi :DD uspjeli su naredbu koja radi sjebat :D |
ova IGRICU ne vrijedi komentirat, govno godine
|
Citiraj:
|
pisigejmanalajzer, stvarno nisam trazio tvoj komentar o tome tko nabija postove, vidim koliko si dugo tu i koliko postova imas pa mogu donijeti i dodatni zakljucak, uz ovaj prvi da je igra promašaj.
Riječ dvije o tome koliko je stručna ekipa u treyarchu 1. lagometar ne radi 2. zvukovi 90% oruzja su očajni, ispucajte par metaka npr iz garanda i vidjet cete koji je to smijeh, da ne spominjem svt-40 (mislio sam da mi drajveri od zvucne stekaju) 3. grafički neznatno bolja od cod4, fpsa dosta manje 4. bolt action puske su u beti bile hendikep, koliko cujem ovdje ista stvar, ubiti isprve je lutrija Ima tog jos, nesto kasnije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da,sva sreca da mozes /record
|
Igra uopce nije tako losa kako ste vi napisali...
Ja bugova nisam primjetio, a za zvukove, jeste li vi kad pucali iz svih tih pusaka da znate kakve zvukove one proizvode?? Ja nisam i zato ne pljujem po zvukovima... |
Citiraj:
A što se zvukova tiče,nisam pucao iz garanda,ali ima isti zvuk ko one male petardice koje sam ko klinac rokao.Vjerujem da nije baš tak zvučao... |
tko ima problema s instalacijom : (nasao na nekom forumu) :
"1- Go to Control Panel 2- The click on "Hardware and Sound" 3- Click on "Sound" 4- Doble click on "speakers" 5- go to the Advanced tab 6- Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)" 7- Thats it" i ovo : "Error during initialization: Unhandled exception caught" XP FIX FOR ALL OF YOU WHO HAVE DOWNLOADED d3dx9_37.dll AND PASTED IT INTO COD5 FOLDER: 1. DELETE d3dx9_37.dll FROM COD5 FOLDER 2. DE-INSTALL THE GAME. 3. DOWNLOAD THIS DirectX UPDATE: http://callofduty5.tv/files/dxwebsetup.exe 4. INSTALL THE GAME! (MAKE SURE YOU INSTALL PUNKBUSTER, EVEN IF YOU HAD IT INSTALLED BEFORE, BECAUSE IT IS POSSIBLE THAT ANOTHER ERROR POPS OUT...) 5. ENJOY THE GAME! |
mislim.. ovaj bedak hakira na beti :smoke:
http://www.imagesforme.com/out.php/t217953_dd.JPG tek dodemo na castle i ono ja stisnem tab i on ima 30 killova a u blue marinsima nitko nije poginuo lol... i odmah pse aktivira... |
ma za mene je COD bog FPS-a..jedva cekam da nabavim cod5.. :):)meni je beta bila sasvim uredu..
|
Citiraj:
|
ma ja cu 5 ipak skinut. moram probat. samo me strah da me nece jos vise zarazit jer se nemogu skinut sa cod4 :D
|
Igram SP i bas mi se svidja, ne znam po cemu je igra za konzole...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da li je moguce prenjet profil iz bete u full verziju. Ne zelim opet kretat od nule.
|
vele da ne
|
Citiraj:
Ja igram vec godinu dana i jos ga nisam prosao :| |
Citiraj:
ajd razmisli malo. sloboda govora...ha:wtf2: tu smo da iznosimo doživljaje ma kakvi oni bili.neznam šta ti smeta ak neko kaže da je igra loša.pa nisi ju ti napravio. a i da jesi trebao bi znat podnijet kritiku. sve u svemu da neduuljim .upalio igru,malo zaigro,izašo iz nje i neznam baš da ću ju više upaliti.nema mi tu žicu i ono nešto zbog čega bi ju igro.imam doživljaj da je sve nekako od plastelina:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Btw. Igra je jebena, uostalom kao i svaki COD do sada, nista vise nista manje I nije mi jasno kako neko moze tolko pljuvat po 5ici a uzdizat 4vorku, kad su to vrlo vrlo slicne igre... Gadljivo je citat sve ove komentare, odo ja Zadnje upozorenje - bez vrijeđanja. |
oces reci da cg_drawfps 1 i cg_drawlagometer 1 nisu bugovi?
|
Citiraj:
A to je tako vazno za igru.Nemozes igrat bez toga da znas koliko imas fpsa:D. Popravit ce se to vrlo brzo :) . |
ne al takve sitnice razjebu igru,dovoljno govori o profesionalosti.
sjeban zvuk,nemogucnost recordanja itd. ekipa im toliko toga popljuje u beti,oni izdaju jos gori full release.mislim nisu mogli nista mjenjati,ali su vec mogli s igrom izdati i patch koji ju fixa... |
odigrao singleplayer... super mi je... 5-30fps :D... MP nemogu ni pokrenut... tj... uopce mi ne moze napravit Onlineprofil... bmk... ako je kao u beti onda mi se neda sa tim zezati...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:18. |