![]() |
|
Citiraj:
Uzmes Nightbreakere, dobijes bjelje i jace svjetlo, a ljudi koji dolaze ususret ne spominju snosaj s clanovima obitelji. :D |
Ma i ja takvima koji imaju "žnj" žarulje sve po redu nabrajam, zato pitam o konkretnom nečem, gdje je snop normalan i "cut-off" kak treba.
|
Snop ne moze biti normalan ako je far projektiran za tocnu poziciju zarne niti u reflektoru. Nema takve led zarulje, nazalost.
Ali imas ful led farova, to bi mozda moglo biti oke nakon atesta (samo mislim na glas) https://www.osram.com/ecat/LEDriving...E_Europe_eCat/ |
Mislim da dosta ovisi i o tipu fara - reflektor vs projektor
|
Citiraj:
|
Na cesti nece bit nista jer ce se rasterat posvuda :D
Al eto projektor bar nece toliko ubit u oci. No da, kako si i rekao, ni u jedan nije pametno stavljat LED, pogotovo ne one jefitne sa aliexpresa :D |
Nemoj zaboravit da to nije legalno sve dok ne atestiraš
|
Citiraj:
:D |
Uz svjetla dolazi besplatno mapiranje na +300 konja. :D
|
Citiraj:
Ali svejedno to ne bih stavio u bilo kakav far koji nije namijenjen bas za LED. Bolje je kupiti dobre halogene zarulje, bolje ce svijetili i jeftinije su. |
Dečki vi ste jedni zavidni krelci. Naš uvaženi član @burmuz nije kriv što mu tatica kupi stvari o kojima nema pojma.
Mislim da nije u redu osuđivati ga zbog višestrukih laži i gluposti... Led svijetla mogu svijetliti u normalnom daru jako dobro ako se dobro nastimaju. Problem je što malo ljudi podešava snop,samo ugrade i adio Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net...23&oe=5F35182A
Ako nekoga zanima kako od 130ks napraviti 300ks :fiju: |
Samo sto turbina sama nije dovoljna za to ;)
|
Citiraj:
|
Jacih celjusti, vecih diskova, .... :D
|
To već ima....
Stavio je sa Passata |
Timater kako dobro izgleda :nuts:
|
Jesi prostudirao Alfu? btw, radije ovdje stavi spisak onoga što valja na njoj - bit će kraći :D
|
|
Ne znam dal sam ovo vidio tu il...
Al ovakav auto bi za gušt |
|
Citiraj:
|
Nissan Ariya
Za mene malo previše digitalizirana iznutra, ali vanjski dizajn mi je vrlo ok. |
Uf uf brutalna mi je Ariya.....pogotovo ovaj range od preko 600 km. Cijena nema sanse da je ispod 40 hiljada ojra......
|
Citiraj:
Pa zašto nebi vozio jednog Stellantisa 2008 1.6 HDI Ili Stellantis Grande Punto :lol2: |
Citiraj:
|
Ako može Mečka uzeti motore od Renoa, onda može i Nissan uzeti unutrašnjost od Mečke. To se zove trampa. :D
|
A ne ne. Mečka ne uzima nista od nikoga. Svi potkradaju mečku:lol2: :facePalm
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:15. |
|