PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Košarka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251747)

adaksinjo 09.12.2020. 10:41

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 3469119)
i dao ga u najgoru momčad što postoji. Šupak.

slažem se u potpunosti i podsjetio si me na Spurse i njihovo slanje Kawhija u jednu od tadašnjih NBA vukojebina, Toronto. majstor je osvojio još jedan prsten i prodao se dalje, zapravo su mu Spursi napravili ogromnu uslugu :D

Citiraj:

James Harden has indicated to Houston he'd be open to a trade to Philadelphia or other contenders.
Philly isn't willing to trade Ben Simmons or Joel Embiid.
(Woj)
kako itko ozbiljan može smatrati 76erse ozbiljnim contenderima, stvarno mi nije jasno :D evo ako ima ovdje takvih, pretvorio sam se u uho :D

evo vrhunski komentar prvenstveno za Dottore-a, možda progleda konačno.

https://www.reddit.com/r/nba/comment...it_chris_paul/

vezano uz lideršip, umjesto da doma gleda jubito i od drugih uči kako se to radi, debeli bradonja se snima kako razbacuje novčanice u striptiz klubovima. evo ti primjer vođe koji stane iza svojeg razmaženog panja iz ekipe:

Roberto 09.12.2020. 15:21

S njim a da zadrze Bena i Joela bi bili contenderi. Al mislim da to nije moguce.

Toronto je rupa mozda geografski, ali sto se igre tice, bili su contenderi, u vrhu i bez Kawhija. S njim su dobili cherry on top.

Nedavno sam bas pratio raspravu na jednom forumu gdje se spikalo o tome koliko se puno toga zapravo poklopilo torontu (da, pogotovo s tricom preko embiida u tadasnjim contender sixersima :D) da dodju do titule. Sta je je, poklopilo im se puno, al tako je uvijek i svima :D

Gilbert5 09.12.2020. 15:29

Phila dok ima talent imaju šanse. Možda su Embiid i klokan ograničeni ali su igračine. Sada su okupili hrpu logistike iza momčadi i možda se i posreći da doc to dobro posloži i kaže na glas ono što se do sada prešučivalo.

U torontu bi ga potjerali s prvog treninga, to je momčad ratnika a ne vodonoša da dodaju hardenu i čekaju u kutu. Toronto je sada oslabljen, mislim da će im ovo biti slabija sezona.

@adaksinjo, super si video našao. LBJ je lik i djelo kako profesionalac i lider treba postupati. (nekad se dogodi žuta minuta ali jbg, svima se desi).

adaksinjo 09.12.2020. 18:27

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3469286)
Toronto je rupa mozda geografski, ali sto se igre tice, bili su contenderi, u vrhu i bez Kawhija.

bili su contenderi? :D koliko ono puta ih je lebron sam izbacio s istoka? covjek otisao na zapad, propustio playoff i to je najveca sreca koju je Toronto prosle sezone imao.

volio bih da pokusaju vratiti DeRozana i da mu se na neki nacin iskupe za onu izdaju koja im je donijela naslov :D

Roberto 09.12.2020. 20:10

Zadnjih 5 godina prije osvajanja su bili top3 na istoku od cega jednom i no1. Jedno konferencijsko finale i dva polufinala u tom razdoblju, sva tri puta ih je lebron izbacio. Pa mozemo razgovarati o tome sto uopce znaci contender i imati razliciti stav o tome, al ako se tih godina nekog moglo na istoku zvati contenderom uz cavse, to su po meni raptorsi.

A osim odlaska lebrona imali su jos srece, s onom sretnom tricom kawhija protiv sixersa, u finalu s ozljedama duranta i thompsona...

Da im se dost poklopilo, je, ali jbg, to je tak, poklapalo se i cavsima i wariorsima..

Dottore 10.12.2020. 12:06

Tako je, warrionsi su imali puno sreće protiv rocketsa.

Отправлено через iPhone

adaksinjo 10.12.2020. 21:09

na zapadu ništa novo :D
Citiraj:

Paul George has agreed to a 5-year, $226 million contract extension with the Clippers.
bilo bi ga zanimljivo vidjet na klupi jednog dana :)

adaksinjo 15.12.2020. 19:33

Citiraj:

Giannis Antetokounmpo says he is signing a contract extension with the Milwaukee Bucks. The two-time MVP will sign a five-year, $228.2 million supermax extension with the franchise, the largest deal in NBA history
zadnje pitanje na koje nemam odgovor je sudbina debelog bradonje :D

Ante M 16.12.2020. 12:42

Šamaranje nedoraslih protivnika od strane LeBrona i pratećeg ansambla je krenulo već u predsezoni, nabili Cliperse 25 razlike. Nice ☺️👍

Dottore 16.12.2020. 13:46

Bradonja igrao :)

Отправлено через SM-N986B

Brko 16.12.2020. 18:52

Ne pratim puno ali nije li Harden bio mršaviji pred koji mjesec? Lik izgleda natečeno kao da je mjesec dana išao po momačkima.

Gilbert5 20.12.2020. 18:32

OMG!

The Utah Jazz and Rudy Gobert have agreed to a five-year, $205 million extension.

Panju dali sve te pare. Za 2.5 milje su mogli imati howarda za sličnu produkciju. :D
Barem centara ima ko pljeve za male pare, a ovaj panj je beskoristan u napadu a u obrani kako kad. Bljuv bljuv

Dottore 21.12.2020. 10:25

Ali zato je donirao djeci da bi pokrio troškove :)

bigAdvance 21.12.2020. 12:37

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 3473983)
OMG!

The Utah Jazz and Rudy Gobert have agreed to a five-year, $205 million extension.

Panju dali sve te pare. Za 2.5 milje su mogli imati howarda za sličnu produkciju. :D
Barem centara ima ko pljeve za male pare, a ovaj panj je beskoristan u napadu a u obrani kako kad. Bljuv bljuv

Ne bih se složio. Subjektivno/objektivno najbolji defenzivni igrač u ligi. Evo i nekoliko razloga zašto.. A i nemalo puta sam čitao izjave igrača koji naprosto izbjegavaju prodore u reket kada je Gobert na terenu.

Da je Gobert otišao, ne bi ga mogli zamijeniti niti približno dobrim igračem, playoffa ne bi vidjeli godinama.

Ovako imaju Gobert-Mitchell duo sljedeće 4 godine i praktički garantirani playoff svake godine. Ako uleti još jedan top tier ofanzivni FA imaju skroz solidnu ekipu i dobre šanse za uć u finale konferencije barem.

Utah je neatraktivna lokacija, druga pravila vrijede za njih. 40M/year za Goberta je OK deal.

Gilbert5 21.12.2020. 12:59

Znam da koliko god složili taktiku oko njega, taj novac ne bi vidio nigdje drugdje i da je beskoristan protiv svakog visokog koji ima i dobar šut izvana kao recimo Davis. Zato i ima PO serije gdje ga moraš vaditi, a u nekima je dominantan u obrani.

Ne može im uletiti više itko kada on i michell troše skoro cijeli cap, a imaju potpisane bojana, clarksona i oneala dugorocno, a favorsa i inglesa za sljedecu sezonu.

bigAdvance 21.12.2020. 14:01

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 3474263)
beskoristan protiv svakog visokog koji ima i dobar šut izvana kao recimo Davis.

Takvih tko su korisni protiv visokih šutera imaš svega par u cijeloj ligi. Na poziciji centra jedino mi Bam pada na pamet. Ostalo su sve švicarski nožići (Giannis, Kawhi, Draymond, Simmons). A Gobert je znantno napredovao u obrani izvana, nije razina Bam-a ali nije ni toljaga poput Drummonda.

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 3474263)
Ne može im uletiti više itko kada on i michell troše skoro cijeli cap, a imaju potpisane bojana, clarksona i oneala dugorocno, a favorsa i inglesa za sljedecu sezonu.

Da se iskombinirat trejd za višu klasu igrača s kombinacijom tih igrača i pickova koje Utah ima na raspolaganju.

Novi vlasnik Jazza je najavio da pare neće biti problem, pa ako mogu postati competitive pod cijenu ulaska u luxury tax, tako će vjerojatno i napraviti.

danex 21.12.2020. 14:30

Na Božić gledamo Brooklyn i Boston.

Dottore 21.12.2020. 15:30

Citiraj:

Autor bigAdvance (Post 3474288)
Takvih tko su korisni protiv visokih šutera imaš svega par u cijeloj ligi. Na poziciji centra jedino mi Bam pada na pamet. Ostalo su sve švicarski nožići (Giannis, Kawhi, Draymond, Simmons). A Gobert je znantno napredovao u obrani izvana, nije razina Bam-a ali nije ni toljaga poput Drummonda.

Da se iskombinirat trejd za višu klasu igrača s kombinacijom tih igrača i pickova koje Utah ima na raspolaganju.

Novi vlasnik Jazza je najavio da pare neće biti problem, pa ako mogu postati competitive pod cijenu ulaska u luxury tax, tako će vjerojatno i napraviti.

A što fali Porzingisu? Zakucava, dodaje i šutira 3p.

bigAdvance 21.12.2020. 15:42

Da, u napadu je dobar (na stranu njegova izdržljivost). Ali tema je obrana. :)

Gilbert5 23.12.2020. 01:41

E moj wigginse, zbog tebe moram ugasit tv i pitanje da li cu moc zaspat. U zadru ne bi mogao dobit ugovor.

Gilbert5 23.12.2020. 21:39

Malo za probu, nisam se dugo kladio.

2

adaksinjo 23.12.2020. 22:07

prolazi sve osim Simmonsa. ponadao sam se da ce ga trejdati za Hardena i pickove, ali nista od toga.

edit: 4/7 si skinuo, nije ni loše s obzirom da je to prava lutrija. znao sam fulati sve, da je barem u ono doba postojala germania i njihova fora "fulaj sve za tjedan dana besplatnog klađenja" :D

Dottore 25.12.2020. 18:48

Dečki, Sretan Božić.

Imamo 3 tekme po rasporedu. Užibajte.

Gilbert5 25.12.2020. 19:00

Sretan Bozic.

Tocnije imamo 5 komada zaredom na areni.
Sada gledamo miami-NOP.

50:32 u drugoj cetvrtini.

Ante M 25.12.2020. 19:21

Sretan Božić. Evo sad je 66:53.

Ante M 25.12.2020. 22:40

GSW su baš velika kanta, jad teški. Ako se ne vrati Draymond i to jako raspoloženi Draymond , ovo nije playoff ekipa.

Veliko prizemljenje.

Roberto 25.12.2020. 22:58

Rekoh uoci sezone da bi njima playoff bio puna saka brade.

Ovo je prakticki nova ekipa, prosle sezone, od ove petorke jedino je Paschal igrao u gsw, a i on je bio rezerva, curry je odigrao 4-5 utakmica cini mi se.

Dici ce ih Green, jer u toj ekipi izuzev njega nema nitko tko moze igrati vrhunsku obranu. Ali i Green zadnjih sezona nije ni sjena samom sebi. Ako ulove PO, puna saka brade. Koji q su Wigginsa dovodili nikad mi nece biti jasno.
Wiseman ce biti odlican, lajkam, ali jos je rookie.

Uskoro celtics vs nets, to bi mogla biti dobra tekma :)

Sretan Bozic.

Ante M 25.12.2020. 23:01

Šteta što nije sad Lebron vs Doncic, to je utakmica večeri ipak.

Al ajde, nije loše ni Duranta pogledat, čini se ok iza ozljede Ahilove.

Sretan Bozic.

adaksinjo 26.12.2020. 00:35

Durant nakon godinu i pol izgleda odlično. krene drugo poluvrijeme, ladno 4 napada zaredom utrpa 9 poena: dva šuta, ulaz i trica. samo nek je zdrav, baš ga je gušt gledati.

Ante M 26.12.2020. 12:59

Izgleda odlično, kao i Netsi. Iznad očekivanja.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23.