![]() |
Pozdrav,
imam problem sa V88 Scishion boxom (1gb + 8gb) nakon upgradea na andorid 6.0 ne radi dobro, dosta aplikacija sa storea neće instalirati, javi grešku da uređaj nije kompaktibilan sa aplikacijom, i kodi ne želi instalirati ni jedan addon, dođe do downloada 5-6% i javi network grešku. Dali je netko imao takav problem? |
Evo krenuo test hr jezika na miboxu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9e869b361a.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk |
Imam MECOOL M8S PRO koji mi stoji u kutiji od kada sam ga kupio, višak mi je pa ako je netko zainteresiran za kupnju slobodno se javiti u privatno pa dogovorimo sve.
|
Prokletstvo, Mi Box se pravi grbav:
promijenio sam ruter, i odjednom ne vidi mrežu (s prošlim je radilo normalno). Probao sam factory reset, ništa. Naprosto, uopće ju ne vidi - ako unesem ručno, javlja "out of range". Što da radim? Usput: apsolutno svi ostali uređaji koji se spajaju bežično rade bez ikakvih problema. |
Probaj kanal promijeniti na routeru. Probaj prvo nize
Sent from my LG-H930 using Tapatalk |
Hvala, izgleda da štima :)
Bravo ja, nije mi palo na pamet; nisam dosad baš nešto petljao po ruteru. |
Da li netko možda zna ovo... Napravio sam backup (u Kodiju) svog box-a (android 6). Pokrenuo sam restore na drugom "čistom" boxu (android 7) i sve je uredno restorao. Ali su mi svi addoni disableani i ne mogu se enableat?? Čitao sam nešto o tome da su to uveli kao mjeru protiv onih box sellera (vjerojatno da ne mogu automatizirati instalaciju kodija sa svim addonima nego treba jedan po jedan addon instalirati... Pozdrav i ugodni blagdani
|
s cime si radio backup?
ja sa Ares wizardom nisam nikad imao problema.. Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk |
Ljudi, koja je ono tastatura najčešće preporučivana ovdje da dobro radi na ovim android boksovima?
|
Citiraj:
Logitech k400 radi odlično |
ekipa
Jel ko koristi adaptere HDMI na displayport ? jer to ide ili ide samo kontra, DP na hdmi ? |
Kupih ovog mališana :
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009795008178.html Izašao me sa poštarinom 240 kn,stigao je za 7 dana iz Češke.Za te pare radi ok,Kodi radi ok (do sada ga nisam koristio pa me iznenadila dostupnost sadržaja putem raznih Add-ona),youtube isto,sa usb stika čita uredno filmove,puno brže radi kad je povezan žicom sa ruterom nego kad se spaja preko wifi-ja iako je udaljen od rutera par metara. Ovo mi je prvi dodir sa ovakvim tipom uređaja ,ne zanimaju me 4k sadržaji i full Hd sadržaj me sasvim zadovoljava. Za dodatne sadržaje na lcd/plazmi za nezahtjevne korisnike čisto ok. |
Ma i obican tx3 radi super
Tak da neznam kaj je sad za ovaj model L Koja bi razlika bila Kakav je daljanski? Moze slika? Stariji tx3 ima super daljanski |
koji je od ova 3 najbolji (tx3 mini, tx3 max i tx3 mini l), u biti koja je razlika između njih osim prednjeg ekrana?ili ima neki drugi do 30$? poželjno da podržava 5.1 izlaz, neznam dal to svi mogu, i da ima 2gb rama. support za liberec ili openelec je isto plus.
|
Citiraj:
Ako je Libreelec plus (meni je to, recimo, presudno!) onda traži neki koji nema S905W |
Pozdrav, može savjet za neki jeftin player, a da zadovoljava sljedeće uvjete:
1. mogu ga s HDMI-om spojiti na TV 2. bez problema vrti 1080p materijal (ne zanima me 4K jer neću mijenjati TV u dogledno vrijeme) 3. može vrtiti filmove s eksternog diska spojenog USB-om ili još bolje NAS-a preko ethernet kabla 4. ima upotrebljiv daljinski Ovo gore su jedini uvjeti, ništa drugo me ne zanima, nikakav KODI ni slično... :D |
bilo koji da kupis može
|
Citiraj:
koji treba imat da bi s tim radio ok? |
Citiraj:
|
Da li je netko probao daljinac od Mi Boxa na Raspberry pi3?
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk |
ako daljanski ima usb wifi spajanje, bude radio
infrac daljanski nebude |
bluetooth je
nije mi palo na pamet probati, a sogi ode danas nazad u dojcland pa ne mogu vise do miboxa |
Bluetooth je sto bi u principu trebalo radit
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk |
Jučer mi se prenovio Mi Box na Oreo 8.0b2470 .
IMA HRVATSKI JEZIK ! Još uvijek nema podršku za "back" tipku na dodatnom airmouse. Nisam nestrpljiv, samo informiram. |
Android kodi useri, jel konačno proradila opcija "adjust display refresh rate" na androidu?
|
meni na miboxu nikakvog updatea od inicijalnog 8.0.
|
Da li je chromecast naziv za screen cast funkciju ili?
Da li se može na china boxovima imati cast funkcija da pošaljem s moba ono što šelim dase pušta na andorid boxu? |
Citiraj:
Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Tipka neće ići, hr jezik smo riješili 😉 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Zna li netko pročitati kodu "back" tipke na originalnom Mi Box bluetooth kontroleru ?
Kad bih znao kodu, možda bih mogao nekako programirati wireless air-mouse. Glupo mi je samo zbog jedne tipke koristiti dva kontrolera, kad sve ostale funkcije mogu s jednim. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58. |