![]() |
Čini se da je jučer tekma arsenal norwisch bila predivna. :) http://www.dailymotion.com/video/xqm...port?start=337
|
Evo pocinje Newcastle-M.City. :)
|
Ja ne vidim kraj lopte, iza prečke je... Po tome nije.
|
Meni se čini da je kraj lopte točno poravnat sa početkom prečke.
|
gol je cisti, ali koga briga.. I u puno vecim utakmicama nije dosudjen gol, gdje je lopta usla bar 1 m i izasla van, englezima protiv nijemaca na zadnjem prvenstvu.. Gresaka sudaca ima i uvijek ce ih biti..
|
Citiraj:
|
Mišljenja sam da jučer je bio gol za Liverpool, odgledao sam hrpu puta i tako mi se čini, ako sam u krivu - ah, nije prvi a ni zadnji put :D Inače, City poveo protiv Newcastlea u 70.minuti.
|
City 2:0 , 89. min. Što je ovo s Evertonom , ne mogu zabit Wolvesima? Pa neće valjda sa zadnjim rezimirat. Ajde Jelavić saberi se.
|
Ode prvenstvo Cityu, k'vragu i ti plastični klubovi. :fuming:
|
Gledam sad statistiku QPR-a, zadnjih 5 utakmica doma pobjeda - zadnjih pet utkamica u gostima poraz, a sa Tittyem igraju u gostima. Teško da će im izbit 2 boda...
|
ako je Jelavić toliko dobar mogao je zabit danas Wolvesima , mislim ajde da je neki ozbiljan klub , ali za Wolvese je Wigan= Barcelona i oni odigraju neriješeno danas imaju 27 bodova više od Wolvesa , nema logike , 0:0 :hitthewal:
|
Citiraj:
:kafa: |
Juve prvak Italije! Stara Dama osvojila Seriu A! :chears:
Bravooooo, šampioni... Bit će slavlja večeras u Torinu :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da im ne oduzmu i vrate u drugu ligu :D |
Citiraj:
37 utakmica bez poraza. Sto drugo reci nego: bravo Conte! :care: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Juve 30. titula, kad već neće Liverpool, oće moja druga ljubav. Još samo da najveći ikada potpiše novi ugovor. |
Citiraj:
Dakle,treća zvijezdica na obleki,morat ćemo u shopping krajem ljeta :D kao i Stara Dama koja će prema glasinama imat oko 100mil€ za shopping(igrača,ne obleke,za to se brine Nike šugavi :D) centralni obrambeni,lijevo krilo koje može gore i dole te kreativni veznjak za zamjenu Pirlu....i može se jurišat na dva ozbiljna fronta(LP i SerieA) kak Bog zapovjeda. Danas nažalost nisam mogao do trsta i sad se grizem ko kopile zadnje.... Da Chelsea kresne bayerna i da City uzme englesku.....savršena godina rekao bih :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E sono 30! Jedva čekam dres sa trećom zvijezdicom.... :chears:
|
Bravo Juve,zasluzeno
Forza Milan! Sud je rekao svoje,nemojte samo o teorijama urote pliz, do novog suđenja :D |
Citiraj:
|
Ko i svi prije toga! ☆☆☆ :)
|
Citiraj:
(da su svi kao ovaj, ne bi nitko riječi rekao...) |
Nema nikakve mrlje na Juventusovom scudettu, apsolutno su ga zaslužili,
a ako u zadnjem kolu ne izgube izjednačit će se s Milanom koji je jedini do sad završio Seriu A bez poraza (1992.) A kad smo već kod Milana, mislim da je prevagu Juventusu donio upravo pridošlica iz Milana Pirlo, odigrao je briljantnu sezonu, po mnogočemu bolji veznjak od razvikanih barcelonista. 13 asistencija u Seriji A nije mala stvar, a ima i 87% točnih dodavanja. |
Citiraj:
|
Liverpool se "osvecuje" Chelziju za FA cup. 28 min. upravo 3:0.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:50. |