![]() |
http://www.pohrani.com/t/3z/UL/2sNqU...8195755179.jpg
sve je vise ovakvih, HS me dok sam bio u stationary AA |
Citiraj:
|
a hebote nekuzim te ljude stvarno dođem se malo zabavit i opustit zivce i trudim se bit sto bolji i onda me lik sa sacmom sprasi preko cjele mape u blanju mislim sta rec.
sta to vise nesankcioniraju nabavljam bf3 u pon i pocinjem sa igrom do sad sam igro bfbc2 al vise nema smisla kad se ovo igra nemos nac normalan server |
Citiraj:
Sad baš gledam opet profil onog lika kojeg sam stavio tu i vidim da je promijenio ime i dignuo rank za nekih 11 lvl-a. |
Citiraj:
|
A sto ces se tek usreciti u BF3…
|
ljudi , ne znam gdje da napisem vise ,
dobio BF3 Limited Edition za PC , instalirao , origin se updateao , igra se updateala , punkbuster updateao , sve 5 , singleplayer radi odlicno , co-op isto tako , multiplayer krenem igrat izbacuje od 1-3minute igranja (zamrzne se , izade na destkop "Battlefield has stopped working") updateao sam grafu , 11.2 drivere , mislim da nije rijec o kompu , sve radi super na high , vec jednostavno bloka MP i ne moze se uopce nazvati "igranjem" konf je slijedeca: Intel Core i7 930 @ 2,8ghz 6gb ddr3 HD 5870 Vapor X u Event Vieweru opis "has stoped working" je slijedeci : Faulting application name: bf3.exe, version: 1.0.0.0, time stamp: 0x4ece50fa Faulting module name: bf3.exe, version: 1.0.0.0, time stamp: 0x4ece50fa Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x00107e60 Faulting process id: 0x1f18 Faulting application start time: 0x01ccce3c37172c69 Faulting application path: E:\IGRE\Battlefield 3\bf3.exe Faulting module path: E:\IGRE\Battlefield 3\bf3.exe Report Id: b06ba590-3a2f-11e1-8869-20cf3023d179 Takoder rjesenje sa brisanjem TM iz naziva foldera , ne pomaze , zapravo kad mi se igra instalirala uopce nije bilo TM u nazivu foldera , takoder u REG editoru di god sam nasao TM u fileu sam obrisao , ali ni to ne pomaze ... Pomagajte http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins...miley-cool.gif |
jel zna netko kako promjeniti nick od Origina kupio sam od lika koji je otvorio bezveze a u bfbc2 sam parvio igraca u igri a sad ce mi se zvati neznam ni ja kako pa bi to promijenio
|
|
hvala na linku sam za one koji koriste Operu ovo neradi tako da morate sa nekim drugim preglednikom :-))
|
Citiraj:
Vidim da imaš recommended hardware, i ja ga imam ali mi se igra rušila na HIGH postavkama. Mislim da je problem u RAM-u. Ni četiri ni šest GB nije dovoljno tako da planiram nadogradnju na 12GB RAM-a i prelazak na 64bitne windowse. |
@death2fire
Probaj ovo: http://battlelog.battlefield.com/bf3...4624760142449/ Citiraj:
Code:
Download ATT |
|
Citiraj:
|
ati tray tools
|
Citiraj:
Citiraj:
|
A možda su ljudi odlazili sa servera...
|
Citiraj:
Al bas me zanima jel itko od vas pc strucnjaka ikada cheata u online igri??? Ako je odgovor "da", onda zasto? Bas me zanima stanje uma takvih ljudi tj. konacni cilj i svrhu cheatanja. i pliz budite iskreni :lol2: |
Citiraj:
radi perfektno , 3h ciste igre bez ijednog prekida! Hvala :goood: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Navodno je tvrtku podigao jedan lik, i sam radi. Ono što je fora je što taj one-man-band support brz i odličan. :) :chears: |
Citiraj:
|
Jel igra tko bf3 na sli grafama, kak se to slaze sa igrom, tj jel iskoristava ona to kak treba?
|
Citiraj:
Bit ce 90% vremena prazan.. No THx. Frankfurt is the way to go. |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
(da ne govorim koliko "neobožavam" sajtove na njemačkom) :goood: Citiraj:
|
Citiraj:
32-40 je najbolje slotova. |